Джемпера для яблука: кращі моделі

Сьогодні в нашому циклі, присвяченому силуетам, прийшов час светрів для яблука. Ми розповідаємо вам, які моделі робити ставки мають сильно розширену верхню частину тіла. Ознайомтеся, які саме фасади ми рекомендуємо і знайдіть щось для себе.

Малюнок яблуко

Вибір верху гардероба для яблука завжди проблематично. Жінки з таким типом силуету зазвичай мають великий живіт і майже непомітний відступ в талії. Багато яблук мають широкі плечі або великий бюст, що ще більше ускладнює пошук хорошої кофтинки або светри. Правда, для яблук вся увага повинна бути зосереджена на нижній частині силуету, тобто стрункі ноги, але вибір гарної верхньої частини гардероба теж важливо. Адже успіх вирішується на все життя. Яблука, Те ж саме, що і жінки з іншими фігурами, можуть і повинні носити светри — ключовим є відповідний дизайн, матеріал і оздоблення (або їх відсутність). Підкажемо, чого уникнути і на що варто робити ставку.

Чого уникати?

Жінки з фігурою яблука слід уникати светрів з чіткими прикрасами, на які звертають увагу і дуже часто візуально розширюються. Уникайте надмірностей популярних зараз. Неправильний вибір – рівні візерунки коси. З прикрас рекомендуємо вам вставки з інших матеріалів або інших відтінків. Також не варто вибирати товсті тканини і переплетення, які візуально нас потовщають. Тут дійсно багато теплих і в той же час тонких матеріалів, ідеальних для Джемпера жіночі для осінньо-зимового сезону. Яблука також повинні бути дуже обережними з квітами. Неякісно підібраний відтінок може виглядати дуже несприятливо. Ми репаймо яскраві і дуже насичені кольори. Але головне, правильно підібрати розмір — багато жінок з фігурою яблука надягають на гарнітури оверсайз, що є контрпродуктивним. Видійте час, щоб вибрати потрібний розмір — не надто щільний або занадто великий.

swetry dla jabłka
Джемпера для яблука — ebutik.pl магазин

На чому?

Ми знаємо, чого уникнути і що вибрати? Відмінною ідеєю є легкі Джемпера жіночі виготовлені з тонких тканин. З прикрас рекомендуємо ажурні вирізи, бантики або рюші (ті, що знаходяться в області живота, нам це допоможе замаскувати). Відмінними прикрасами є барвисті принти, що відповідають останнім тенденціям. Ви також можете зробити ставку на кольорові скоби або вишивку. Вони також добре виглядають светри для яблук в дрібних візерунках, зокрема геометричних або квіткових. Що стосується кардиганів, то варто робити ставки на відкриті моделі — без кріплення, у вигляді накладних. У тебе великий бюст? Ставка на светри для яблук з V-подібним вирізом.

Джемпера для яблука

Вибір светра, звичайно ж, залежить від особистих смаків. З вашого боку, однак, рекомендуємо вам світло-рожевий светр з ніжної тканини з ажурними вирізами. Модель, повна дівочого грації, має чудовий лук на спині. Бежевий светр з ніжними візерунками – теж непоганий вибір. З кардиганів рекомендуємо вам, в свою чергу, чорна меланжева конструкція, без кріплення, відкрита. Варто витратити час на те, щоб знайти потрібну светри для яблук — відповідні моделі надягають головою, а кардигани необхідні в холодні дні восени і взимку.

Всі перераховані вище моделі пропонує ebutik.pl магазин!