Джемпера для груші — що вибрати?

Джемпера для груші — що вибрати?

Сьогодні в нашому циклі про типи силуетів ми орієнтуємося на груші. Підкажемо, які теплі светри і кардигани варто вибрати для осінньо-зимового сезону. Відкрийте для себе модні светри для груш і дізнайтеся, з чим варто носити.

Моделі підібрані під силует

Груші мають непропорційний силует — стрункий у верхній частині і дуже об’ємний у нижній, особливо на висоті стегон і стегон. При складанні будь-якої укладання, яким би не був привід, слід акцентувати всю увагу на стрункішою, тобто верхній частині силуету. Зробити це можна саме за допомогою добре підібраного светра. На які види варто робити ставки? Груші дійсно можуть розбризкати. Хороший вибір – це моделі, які візуально розширять плечі, і тим самим врівноважують пропорції силуету, якщо ще більше підкреслити свою талію, ви будете виглядати як пісочний годинник. Відмінним вибором є Джемпера жіночі z odkrytymi ramionami – z hiszpańskim dekoltem, asymetryczne (na jedno ramię) czy z wycięciami cut out shoulders. Zastanawiasz się nad długością rękawów? Warto eksponować przedramiona i nosić ubrania z rękawami długości 3/4, ale jeśli wolisz długie rękawy też będziesz wyglądać dobrze w takim swetrze. Poza wymienionymi, dobry będzie także dekolt w kształcie łódki czy okrągły.

swetry dla gruszki
Swetry dla gruszki – sklep ebutik.pl

Кольори та прикраси

При виборі светра груші можуть дозволити собі практично все, що завгодно. Що стосується кольору, то він може бути як приглухого відтінку, так і інтенсивним. В осінньо-зимовому сезоні постріл в джекпот – бордовий або хакіс. У цьому році ми також рекомендуємо різні відтінки синього (синій, кобальтовий, бірюзовий, гранатовий), рожевого (світло-рожевого, фуксії) і фіолетового (бузковий, глибокий фіолетовий). Джемпера для груші можна прикрасити широкими рукавами або буфетами. Також варто вибрати для прикраси всередині бюста — жабу, палітурку або інші елементи. Вони представляють себе чудово Джемпера жіночі з мерехтливими аплікаціями або перлами або моделями з смужками в спортивному стилі. В останні тенденції добре вписуються барвисті скоби або вишивка. Також можна робити ставки на фасади в візерунках. Хороший вибір Джемпера жіночі в смужки, плед, горох або інші геометричні візерунки. Також варто вибирати квіткові, рослинні і тваринні візерунки. Привабливий вигляд светри для груші в живописний дизайн або абстрактні візерунки.

Джемпера для груші: кардигани

Жінки з фігурою груші можуть носити кардигани, Але вибирати їх слід дуже ретельно. Довший светр легко розширити з силуетом груші. Уникайте, перш за все, моделей з кишенями внизу, які кидаються в очі на висоту стегон і стегон. Ви можете зробити ставку на кардигани з асиметричним зрізом.

ТОП-5

Ми вибрали для вас п’ять чудових светрів. Нам подобається класичний триколірний светр з косою спереду. Варто також зробити ставку на чорний светр з широким коміром, який носиться у вигляді іспанського декольту.Сміливим, але заслуговує на увагу, пропозиція чорного светр з вирізами вирізаними плечима, прикрашеними перлами. З кардиганів рекомендуємо світло-рожеву модель з фуршетними рукавами. Також відмінно виходить бордовий кардиган без кріплення, відкритий з асиметричним зрізом.