Денім в осінніх стилізаціях: поради наших експертів

Денім в осінніх стилізаціях: поради наших експертів

Ви завжди на одній хвилі з трендами у світі моди? Тоді Ви повинні були чути, що денім в осінніх стилізаціях – це абсолютний хіт року! Ми всі обожнюємо цей матеріал за його практичність та надійність. А в цьому році він заполонив наші серця! Денім повсюди! Не відставайте від моди та купуйте стильні речі з деніму. А наша команда із задоволенням розповість Вам секрети для створення стильних образів! 

Стильний денім в осінніх стилізаціях: секрет популярності 

Вбрання з деніму – це обов‘язкова база нашого гардеробу. Ми взагалі не уявляємо нашого життя без цього матеріалу. Зручний денім в осінніх стилізаціях ми одягаємо за будь-яких погодних умов. Його зручно міксувати з іншими елементами гардеробу. Щоразу ми отримуємо щось нове та цікаве. А у цьому сезоні дизайнери вирішили змусити нас покохати денім раз і назавжди. Усі помітили в осінніх колекціях дизайнерів виклику кількість необробленої джинсової тканини. Найпопулярнішим відтінком деніму у цьому році є індиго. Глибокий та насичений – він заворушує з перших секунд. Також абсолютним трендом цього сезону буде вільний фасон та максі довжина. Денім буквально «стелиться» по землі. У цьому році ми рекомендуємо Вам відмовитись від великої кількості декоративних деталей. Надавайте перевагу простоті та лаконічності. Дійсно, важко уявити наше життя без джинсових речей. Щонайменше одна пара джинсів є в гардеробі кожної людини. А що ж говорити тоді, коли сьогодні бути одягненим в тотал джинсовий лук – це абсолютний тренд! І цей тренд полюбився багатьом за комфорт та стильний вигляд. 

Довга джинсова куртка голубого кольору в поєднанні зі шкіряними легінсами
Денім в осінніх стилізаціях – стильні моделі на eButik.com.ua!

Трендовий денім в осінніх стилізаціях: обираємо джинси

Так, сьогодні ми поговоримо про всіма улюблені джинси. Давайте розглянемо найпопулярніші фасони у цьому сезоні:

  • джинси в стилі печворк

Ми повертаємось у далекі 70-ті. Стиль печворк – провідний тренд. Щоб джинси мали більш сучасний вигляд, дизайнери вирішили доповнити крій замшевими вставками. Така річ легко може стати головним акцентом Вашого образу. 

  • розкльошені скінні

Скінні не покидають модні терени вже кілька сезонів поспіль. У цьому році ми із задоволенням будемо носити скінні boot cut. Ця модель характерна легким кльошем від коліна. Базовий денім в осінніх стилізаціях – це точно про цю модель!

  • джинси-дзвіночки

І це ще один феєричний тренд з минулого. Розкльошені штани полюбились багатьом жінкам. Дизайнери вирішили створити цю модель в якості модного експерименту. І ми впевнено можемо сказати, що їм цей експеримент вдався! 

  • джинси з кишенями на колінах

Минуле завжди знаходить відголоски у майбутньому. Така цікава пара легко може взяти на себе усю увагу. Тому спробуйте створити цікавий образ з цими джинсами. 

Вишуканий денім в осінніх стилізаціях

Як передбачити модні тренди та одягнутись максимально стильно? Загляніть до архівних фотографій знаменитих людей та зірок часів 1990-их та 2000-их. Цим правилом користується стиліст Белли Хадід. Тому супер-модель задає тренди. Її помітили на вулицях Нью-Йорка в джинсовій спідниці з замшевими вставками. І що ж відбулось потім? Ця спідниця повернулась і до наших гардеробів! Дизайнери підхопили хвилю Белли та створити свої трендові спідниці. Як носити денім в осінніх стилізаціях? Таку спідницю Ви сміливо можете одягнути з чоботами. Наприклад, спідниця орендовано світло-сірого кольору ідеально поєднується з білими чобітьми з гострим носком. Зірка світового рівня Кеті Холмс почала носити цю спідницю ще у минулому сезоні. Тільки вона доповнила свій образ зручними біркенштоками. Цієї осені Ви маєте змогу повторити образ Бланки Мирот- доповніть свій образ спущеними подовженими носками. Вони створять цікавий ефект гармошки. Ось так цікаво можна обіграти навіть звичайну спідницю. Досліджуйте світ моди та відкривайте для себе нові його горизонти. 

Елегантний денім в стилізаціях: джинсові курточки

Спідниці денім в осінніх стилізаціях також можна віднести до списку універсальних речей. Адже джинсова куртка відмінно вписується у безліч образів. І яким стилем Ви б не захоплювались, Ви завжди зможете її додати до свого образу. Одягніть її просто для прогулянки, для романтичного побачення чи на роботу. Особливо ніжно та незвично виглядає куртка з деніму в поєднанні з сукнями. Наприклад, Ви можете одягнути її з елегантною сукнею в квіти. Куртка додасть нотки брутальності образу. Гра на контрастах завжди зробить Ваш образ особливим. У цьому році ми маємо з чого вибрати. Модельний ряд джинсових курток вражає! Подовжені, укорочені, класичні, без рукавів, оверсайз – і це ще далеко не повний список! 

Цікавими будуть колірні рішення. Ми звикли лише до варіацій синього та блакитного кольору. Іноді зустрічали варіанти у сірому, чорному та білому. Проте у цьому році Ви зможете приміряти ніжно-рожевий, жовтий, салатовий варіант. Такі кольори допоможуть Вам зробити по-справжньому особливий образ! Також цікаво виглядатимуть такі кольори у поєднанні з тотал black образами. Кольорова джинсовка якраз відіграватиме роль яскравого акценту! 

Настав час для покупок!

Ви обожнюєте купувати одяг та не уявляєте свого життя без моди? Але Вам набридли довгі черги у магазинах та дорогі ціни? Але так хочеться задіяти речі денім в осінніх стилізаціях?! А ще Вас засмучує сумнівна якість речей? eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Наш асортимент речей приємно здивує Вас своїм актуальним кроєм та високою якістю пошиття! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. Експерименти зі стилем – це завжди весело! З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сумок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Короткі куртки – яку модель обереш для себе Ти?

Дізнайтесь більше: Короткий жіночий светр – хіт осені 2021