День Чоловіків — а ти вже обрала йому подарунок?

День Чоловіків — а ти вже обрала йому подарунок?

Це свято є не таким відомим, як Жіночий День, проте з кожним роком воно стає все більш популярним. День Чоловіків, бо про нього сьогодні мова, — це той день, коли жінки задарюють чоловіків всілякими подарунками. Але на який день припадає це свято? Звідки взагалі взявся цей звичай? Прочитай наш останній пост, наповнений цікавинками та ідеями подарунків, пов’язаних з його святкуванням!

Звідки взявся День Чоловіків?

Щороку в приближенні Жіночого Дня люди замислюються над питанням, а коли ж тоді Чоловічий День, тому що одразу виникає асоціація, що таке свято теж повинно існувати. Ніби кожен з нас щось таке чув, але на який день припадає це свято мало хто пам’ятає. Таким чином, Міжнародний Чоловічий День (англ. International Men’s Day, IMD) — це міжнародне свято, яке щорічно відзначається 19 листопада з метою визнання та святкування культурних, політичних та соціально-економічних досягнень чоловіків. Цілі святкування Міжнародного чоловічого дня викладені в «Усі шість стовпів Міжнародного чоловічого дня». Це нагода відзначити досягнення та внески хлопців та чоловіків, зокрема за їхній внесок у розвиток нації, союзу, суспільства, громади, сім’ї, шлюбу та догляду за дітьми.

Стильний годинник це чудове доповнення до будь-якого образу - магазин ebutik.com.ua
Годинник зі срібним браслетом це практичний та елегантний подарунок – магазин ebutik.com.ua

Вперше святкування цього свята було організовано в 1999 році в Тринідаді й Тобаго, тому воно є відносно молодим. Цю ініціативу підтримує, зокрема, ООН, а також країни, які висловили готовність до її спільного святкування, включають, серед іншого, Австралію, Китай, Нідерланди, Індію, Ірландію, Італію, Великобританію, Угорщину, США, Канаду і Південну Африку. Суть святкування цієї дати є звернення уваги на проблеми чоловіків щодо їхнього здоров’я та суспільного життя. Цікаво, що деякі держави відзначають це свято в інші дні. Наприклад, в Бразилії це 15 липня, в Норвегії – 9 вересня, а в Росії або Білорусії – 23 лютого.

Що йому подарувати?

Чоловіки славляться схильністю до практичних подарунків, але це, звичайно не є правилом. В День Чоловіків пам’ятай про свого коханого, але не забудь й про тата, друга або брата! Відмінною ідеєю буде провести в цей день пару разом вдома, на прогулянці або за вечерею в ресторані. Якщо маєш бажання додай до цього ще маленький подарунок, який обов’язково сподобається будь-якому хлопцеві. В залежності від того, кому ти хочеш зробити приємно, зроби ставку на приємну дрібницю або на щось конкретніше. Якщо ти маєш можливість, то зроби розвідку заздалегідь та підкресли для себе потреби того, кому будеш купувати подарунок. Не можна заперечити, що подарунки на День Чоловіків часто збігаються з ідеями подарунків на день народження або інші свята. Багато що залежить і від смаку даного чоловіка, його захоплень, віку, способу життя і т.д. Тому зараз ми постараємося підказати Вам хороші ідеї для подарунка.

Широкий вибір чоловічої доглядової косметики доступний в магазині ebutik.com.ua
Чоловіча косметика NIVEA MEN для догляду за обличчям та тілом це відмінна ідея для подарунка – магазин косметики ebutik.com.ua

Практичний подарунок на День Чоловіків для бойфренда або брата

Розпочнімо з практичних подарунків для хлопця, які насправді стануть йому в пригоді, а не будуть припадати пилом на полиці. Якщо Ти купуєш щось хлопцеві або брату та знаєш, який розмір вони носять, то обери  футболку або спортивну толстовку. Найкраще обирати щось бавовняне в його улюбленому кольорі, доброї якості. Сюди відмінно підійдуть однотонні толстовки та футболки в стилі basic або моделі з casual написами та принтами. Одяг є дуже практичним подарунком на День Чоловіка, а в магазині ebutik.com.ua модні чоловічі футболки коштують близько 250 грн. Віддаєш перевагу ще чомусь дешевшому з категорії текстилю? Тоді зробити ставку на довгі кольорові чоловічі шкарпетки з кумедним принтом! Написи, геометричні фігури, або, може тваринна тема? Вразь його та подаруй  кумедні бавовняні шкарпетки, які він зможе одягнути як з джинсами, так і з костюмом.

Гарною ідеєю подарунка для практичного хлопця є аксесуари GSM до електронних пристроїв. Він часто переглядає технічні новинки та проводить багато часу, дивлячись у свій смартфон? Тоді подаруй йому місткий і дизайнерський powerbank або модні та стильні бездротові навушники з bluetooth. Любителю гаджетів також обов’язково сподобається smart-годинник або smartband з кольоровим дисплеєм та безліччю цікавих функцій, таких як крокомір. Заковика в тому, що такі подарунки коштують дорожче, тому що коштують близько 700 грн. Хочеш що-небудь дешевшого? Обери чохол для телефону з його улюбленою темою. Практичні подарунки для чоловіків — це завжди постріл в яблучко!

Також ми радимо звернути увагу на чоловічу косметику за доглядом. Він не бачить нічого, окрім своєї бороди? Перейди до спеціальної лінії косметики barber, наприклад, Morfose Beard Care, яка пропонує комплексний догляд за бородою. Або може він просто хоче доглядати за шкірою обличчя? Купи тоді йому чоловічий крем для обличчя, що зволожує,  наприклад, з серії Nivea Men.

Високоякісні шкіряні гаманці польського виробництва доступні в магазині ebutik.com.ua
Шкіряний гаманець це універсальний, приктичний та елегантний подарунок – магазин ebutik.com.ua

Вишуканий подарунок на День Чоловіків для тата або чоловіка

Прийшов час для ідей подарунків так само практичних, як і елегантних, які ви можете подарувати на День Чоловіків татові або коханій людині. Якщо конкретному чоловіку необхідно мати поважний вигляд, то йому неодмінно стане в пригоді шкіряний чоловічий гаманець. Чорна або коричнева модель надзвичайно універсальна, класична та позачасова, а також додає шику повсякденним і формальним образам. Підійде як до спортивної толстовки з джинсами, так до вишуканого костюма. Ми рекомендуємо чоловічі гаманці зі шкіри таких польських брендів як BADURA і Rovicky, що пропонують вироби зі шкіри найвищої якості. В їх асортименті ви знайдете великі та місткі гаманці з необхідною кількістю відсіків та кишень, а також невеликі й зручні моделі. Ще одна хітова ідея шикарного подарунка на День Чоловіків це шкіряний портфель, сумка на пояс або чоловіча сумка через плече. Завдяки їм важливий для вас чоловік буде завжди бездоганно виглядати не тільки на роботі, але й під час щоденних виходів. Обери сумку універсального кольору, щоб вона без проблем вписувалася в гардероб.

Ми сподіваємося, що ми підказали Вам деякі дійсно гідні ідеї подарунків на День Чоловіків. А ви святкуєте цей день?

 

Читай також: Толстовки – великі моди 

Дивись також: Чоловічі штани чино – з армії в салони