День Вчителя – перелік образів для святкування!

День Вчителя – перелік образів для святкування!

Найщасливіша подія вчителів і учнів – День Вчителя. Адже осіння пора асоціюється зі шкільними святами та можливістю подякувати за працю любих вчителів. Саме завдяки ним, ми навчились дружити, дізнались багато цікавого та просто зрозуміли ким прагнемо стати у майбутньому. Це професійне свято обожнює стильні поєднання, різноманітні кольорові рішення і цікаві аксесуари. Презентує діловий стиль у особливому характері та у трендових кольорах осені. Ще досі не знаєте, що одягнути на святкування? Наша комада у цьому допоможе!

День Вчителя – подія, яку пам’ятає кожен!

Шкільні роки назавжди залишаться у нашій пам’яті. Це час нових знайомств, першого кохання та сумлінного навчання. Кожен учень пам’ятає та цінує професійне свято своїх наставників – День Вчителя. Це день який дозволяє забути про навчання та щоденну шкільну форму, дисципліну та шкільні уроки. Вчителі з радістю одягають святкові наряди, щоб виглядати по-особливому у свій щасливий день. Наші стилісти приготували кілька стильних комбінацій для жінок, які гордо носять звання – вчитель. По-перше, не можливо не виділити жіночі сукні. Жодне святкування Дня Вчителя не обходиться без нарядних і дещо суворих моделей. Адже сукні в найкращий спосіб підкреслюють жіночність, а стримані моделі виділяють професіоналізм. Стилісти радять вибирати сукні відштовхуючись від типу фігури та кольоротипу зовнішності. Такі стильні підказки допоможуть виглядати на висоті та почуватись впевнено. Особливу довіру завоювали сукні-футляр, що ідеально виділяють і підкреслюють головні достоїнства фігури. У осінню пору слід віддати належне довжині міді. Саме вона візуально видовжить образ і найкраще пасуватиме старшим жінкам.

Розкльошені сукні також займають особливе місце у списку. Вони допоможуть приховати дрібні недоліки та підкреслити лінію талії. Обирайте яскраві моделі у різноманітні візерунки, які додадуть оригінальності. Стилізації до Дня Вчителя з довгими моделями суконь гарантовано вразять любителів романтичних поєднань. Щоб виглядати просто, але зі смаком зверніть увагу на моделі на запах, з плісерованою спідницею та рукавом ¾. 

Шкіряна спідниця чорного кольору в поєднанні з білою блузкою
Образи на День Вчителя – актуальний вибір одягу на eButik.com.ua!

Образи з костюмами – стильний вибір для вчителів і учнів

Сьогодні жіночий гардероб важко уявити без костюмів. Вони також лідирують у списку стильних образів для осінніх святкувань. Класичний крій, базовий колір і лаконічний дизайн – найкраще підкреслять характер даної професії. Образи до Дня Вчителя з костюмами найчастіше обирають палкі шанувальниці класики та мінімалізму. Наші стилісти радять віддавати перевагу яскравим кольорам, що користуються неабиякою популярністю у цьому сезоні. Наприклад, зелені, помаранчеві, сині, оливкові, та кольору марсала костюми гарантовано не залишать нікого байдужими. Вони допоможуть виділитись з натовпу, привернуть увагу оточуючих, а головне підкреслять природну красу. Також кольорові рішення збагачують енергією, радістю та впевненістю у собі. Для учнів найкраще пасуватимуть пастельні та ніжні відтінки, оскільки свято належить вчителям і саме вони мають виділятись не лише яскравим нарядом, але й щасливими посмішками. Для молодих дівчат слід обирати брючні костюми з довгими піджаками. Моделі оверсайз пасуватимуть не всім і можуть зіпсувати фінальний образ. Висока талія та прямого крою брюки можна поєднувати з різноманітними моделями блузок і сорочок. Щодо взуття поекспериментуйте з низькими підборами або ж своїми улюбленими кедами. Для розслаблених і стильних поєднань найкраще пасуватимуть білі футболки чи базові лонгсліви. Не забувайте про аксесуари та хороший настрій!

Стильні образи до Дня Вчителя з різноманітними моделями спідниць

Коли сукні та костюми Ви залишили для особливих подій, на допомогу прийдуть жіночі спідниці. Саме вони вражають різноманіттям і вважаються улюбленцями всіх жінок. У цьому сезоні всі тренди про еко-шкіру! Тому для любителів модних експериментів, це – ідеальний вибір. Учениці залюбки обирають розкльошені та плісировані моделі для своїх святкових комбінацій на День Вчителя. Базовий верх світлого кольору та взуття на платформі найкраще пасуватимуть ученицям випускних класів. Таке рішення допоможе зберегти гармонійне поєднання темного низу та світлого верху. А ось для вчителів варто розглянути спідниці-олівець з високою талією. Саме ці моделі ідеально підкреслять сильні сторони фігури без втрати стриманості та професіоналізму. До них з легкістю можна обрати об’ємні фасони блузок, щоб врівноважити пропорції тіла. Широкі рукава, декоративні вставки, моделі на запах – відмінно поєднуватимуться зі шкіряною класикою.

Не забувайте про колір і оригінальні принти. Вони додадуть особливої нотки стилю та неординарності. Також варто звернути увагу на велюрові моделі в плісе. До них найкраще пасуватимуть однотонні боді, жіночі гольфи та прості моделі блузок. Трикотажні спідниці найкраще залишити для повсякденних образів, а ось сатинові моделі варто дістати з свого гардеробу для стилізації на День Вчителя. Здивуйте усіх спідницею в принт і насиченими кольорами. До неї Ви з легкістю підберете будь-яку модель верху: чи то елегантну блузку чи однотонний топ у поєднанні з піджаком. 

Час для покупок! 

Ще досі в пошуку стильного вбрання за доступними цінами? Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створено саме для Вас. У нас Ви гарантовано знайдете трендові та актуальні моделі одягу, котрі ідеально пасуватимуть для різноманітних святкувань. Стильні образи на День Вчителя з легкістю доступні на нашому сайті. Тому не зволікайте із замовленням. Лише кілька натискань відділяють Вас від приємних і швидких покупок в eButik.com.ua. Ми цінуємо наших клієнтів, тому презентуємо лише актуальний та високоякісний одяг. Запрошуємо на покупки!

Подивіться: Жіночі гольфи – з чим носити та який колір обрати?

Перегляньте ще: Топ 5 осінніх стилізацій