Демісезонні куртки – переглянь, що зараз носять

Демісезонні куртки – переглянь, що зараз носять

У цьому сезоні демісезонні куртки вражають своїм широким різноманіттям. Короткі, довгі, приталені, вільні, шкіряні та джинсові, а можливо Ви давно шукали модель з атласу? Цього року дизайнери вразили нас своїми креативними рішеннями! Такий верхній одяг вважається найкращим варіантом для нестабільних погодних умов. Ви ще не знайти свій ідеальний варіант? Тоді ми із задоволенням допоможемо Вам вирішити це питання!

Зручні демісезонні куртки: комфорт для кожного

Базові демісезонні куртки дизайнери вирішили у цьому році розбавити цікавими принтами, написами та емблемами. Такі варіанти виглядатимуть цікавіше додадуть Вашому образу ноток грайливості. Осінній сезон приніс нам широке різноманіття принтів. Серед актуальних варіантів – флористичні, анімалістичні та геометричні мотиви. Ви вважаєте себе креативною персоною? Не боїтесь стильних поєднань? Тоді куртка в леопардовий чи зміїний принт – відмінний варіант продемонструвати свої модні вподобання. В такій моделі Вас важко буде не помітити! Нехай Ваш верхній одяг відображає Ваш настрій. Транслюйте своє я за допомогою моди! У тренді шкіряні демісезонні куртки яскравих та нестандартних кольорів. Червоний, смарагдовий, блакитний, рожевий – серед широкого різноманіття Ви точно здатні знайти себе! Для ніжних натур ми рекомендуємо зупинити свій вибір на нейтральних світлих відтінках. Молочний, лавандовий, білий та світло-рожевий знову на піку популярності! Для тих, хто є прихильником консервативних рішень, ми рекомендуємо Вам надати перевагу базовим кольорам. 

Демісезонна куртка з капюшоном рожевого кольору в поєднанні з джинсами
Демісезонна куртка – стильні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні демісезонні куртки 

  • демісезонні куртки з капюшоном

Капюшон – неймовірно практична деталь курток. Вона не лише захищає Вас від дощу, вітру та снігу, а і є своєрідною родзинкою. Цей елемент допоможе Вам забути про проблему відсутності головного убору. Особливо, якщо капюшон великий та застібається. 

  • парка

Таке верхнє вбрання виготовляють з щільною брезентової тканини. Ця річ порадує Вас своєю практичністю. Вона не буде обмежувати Ваші рухи та подарує абсолютний комфорт на цілий день. 

  • куртки для вагітних 

Майбутні матусі особливо піклуються про комфорт та відчуття тепла. Тому дизайнери створити для них особливий крій. Застібка на такій куртці легко сходиться на круглому животі. Існують навіть моделі-трансформери, які Ви зможете носити навіть після народження малюка. 

  • куртка-пілот

Цей фасон не втрачає своєї популярності вже протягом багатьох років. Куртки-пілот вирізняються своєю зручністю, практичністю та стилем. Моделі з текстилю та плащівки носять назву «бомбер». Вони мають характерні манжети на рукавах, гумку на подолі та круглий комір. 

Стильні демісезонні куртки: обираємо правильну довжину

  • короткі демісезонні куртки 

Короткі варіанти вдало підкреслять витончену лінію Вашої талії. Також вони допоможуть Вам виглядати стрункішою та вищою. Дана довжина дозволяє органічно вписатись в будь-який образ. 

  • подовжені моделі

Серед них, як правило, найпопулярнішою моделлю є парки. Вони особливо актуальні у дощову погоду. В такому верхньому одязі Ви відчуватимете себе максимально комфортно. Поєднуйте подовжені моделі з джинсами-дудочками та сукнями зі щільної тканини. 

  • довгі куртки

Цей найкращий варіант для холодного сезону. Така довжина допоможе Вам відчувати себе комфортно за будь-яких погодних умов. Приталені моделі допоможуть Вам підкреслити лінію талії та зробити акцент на зрості. З такою довжиною Ви можете дозволити собі носити у негоду навіть короткі сукні та спідниці. Стильні довгі куртки допоможуть створити елегантний та в міру строгий образ. Довга довжина вимагає уваги до взуття. Ми рекомендуємо Вам зупинити Ваш вибір на високих чоботах на підборах. Це допоможе Вам зберегти правильні пропорції Вашого тіла.

Якісні демісезонні куртки: найкращі матеріали 

Для весняно-осіннього сезону характерною ознакою є щільні матеріали. Вони вважаються найкращим варіантом, адже не пропускають вітер та захищають від дощу. Серед матеріалів ми рекомендуємо Вам розглянути куртки зі шкіри, деніму, замші, поліестеру та хутряні моделі. Текстильні бомбери відмінно будуть поєднуватись з Вашими улюбленими джинсами. З таким верхнім одягом Ви легко можете створити образ в casual стилі. Стьобані однотонні моделі добре виглядатимуть на красунях з будь-яким типом фігури. Бажаєте придбати надійну річ на роки? Наша рекомендація – шкіряні куртки. Ці трендові демісезонні куртки будуть тішити Вас роками. До того ж, вони не втрачатимуть своєї актуальності. Якісна шкіра вирізняється своєю довговічністю та міцністю. Для створення ніжного та романтичного образу зверніть увагу на замшеві моделі. Замша – неймовірно м‘який та приємний на дотик матеріал. Джинсові куртки – одне з найстильніших рішень року. Взагалі, денім зараз переживає свої найкращі часи. Речі з деніму обожнюють всі! Тож, така річ точно не буде зайвою у Вашому гардеробі! 

Настав час для вдалого шопінгу! 

Наша команда вже давно працює над створенням якісного та дешевого одягу. Наші дешеві демісезонні куртки вразять Вас своєю якістю та стильним кроєм. Не ходіть по інших магазинах! У інтернет-магазині eButik.com.ua лише в декілька кліків Ви знайдете свою ідеальну модель! Наші каталоги наповнені широким різноманіттям стильного одягу. Адже кожну річ ми створювали з любов’ю. Приємний бонус! Для повноцінного образу Вам не вистачає актуальних джинсів? Рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсів! У нас Ви знайде все для створення неперевершеного образу! Наша команда знає всі Ваші найпотаємніші бажання. Не зволікайте! Мерщій на шопінг! Наша місія –  більше щасливих та стильних жінок. Тому впевнено обирайте найцікавіші дизайни з каталогу eButik.com.ua. Створюйте моду за власним бажанням. А з якісним одягом Вам допоможуть наші каталоги! Демонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу. Модні експерименти – це завжди весело та цікаво – спробуйте! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Читайте також: Повсякденні костюми – ідеальне рішення для Твоїх комфортних образів!

Дізнайтесь більше: Жіноче пальто в осінніх стилізаціях