Демісезонна жіноча куртка — кілька модних пропозицій

Демісезонна жіноча куртка — кілька модних пропозицій

Коли зима закінчується, а весна зовсім поруч, починається так званий перехідний період. Ще трохи холодно, але вже поступово стає тепліше. Це однозначно важкий час, коли справа доходить до створення образів. Але ми поспішаємо на допомогу. Обов’язково ознайомся з тим, що ми підготували для Тебе, щоб Тобі було легше вирішити, яка жіноча демісезонна куртка є Твоєю улюбленою.

Шкіряна куртка-косуха — модель, яка завжди буде в моді!

Історія куртки-косухи бери свої початки з Нью-Йорку XX століття. Тоді це була тільки й виключно мотоциклетна куртка. Але вже протягом багатьох років її можна купити практично в будь-якому магазині одягу. Спочатку ця куртка асоціювалася з бунтівниками, проте тепер вона стала ввічливою й обґрунтовувалася у світі моди. Її вже носять не тільки любителі рок-стилю, але й молоді духом інтелігенти. Деякі кажуть, що через це вона втратила свій бунтівний характер й в наші дні мало пов’язана з цінностями, завдяки яким вона виникла. Але нічого на цьому зупинятися, адже на нашу думку, вона просто відмінно урізноманітнює жіночий образ!

Ми вважаємо, що це чудово, що як популярні бренди, так і великі дизайнери кожні кілька сезонів відновлюють пам’ять про одну з найбільш знакових курток в історії моди. Її можна носити з більшістю образів, тому що вона позачасова та універсальна. Такі жіночі демісезонні куртки завжди додадуть нам трохи зухвалості! Ти будеш виглядати як справжня бунтарка, яка є непохитною й вміє висловлювати свою думку. Якщо Ти хочеш додати року дівчачому образу, то одягни таку куртку-косуху з екошкіри з тюлевою спідницею та блузкою. Без сумніву, Ти будеш виглядати чарівно.

Модна демісезонна куртка з магазину ebutik.com.ua
Жіноча вітрівка це ідеальний варіант для створення міських образів — магазин ebutik.com.ua

Бомбер — культова жіноча демісезонна куртка!

В кінці 70-х років куртка-бомбер була символом панк-субкультури. В основному її можна було помітити на вулиці в оливковому або темно-синьому кольорі. Як і більшість модних елементів нашого гардеробу, ця модна жіноча демісезонна куртка бере свій початок з одягу, створеного для армійських потреб. Після війни куртки, звані бомберами, знайшли визнання серед британських панків та скінхедів. Вони носили їх з футболками, вузькими джинсами й черевиками Dr Martens. Це часи, коли ці куртки з’явилися в магазинах одягу і їх міг купити будь-хто. Також розширилась кольорова палітра за межами темно-синього й хакі, тому сьогодні нам доступний широкий вибір різних версій цих курток. Крім Європи та США, саме японці найбільше захопилися модою на бомбери, адже це дуже універсальна куртка. Велике значення має саме те, який колір Ти обереш. В залежності від цього її характер може зміниться. Якщо Ти рішишся, наприклад, на рожеві варіанти, то можна одягнути її з білою сукнею, й Ти будеш мати неймовірно милий вигляд. Колір хакі як і раніше має військовий відтінок, тому в цьому випадку краще буде одягнути джинси чи чорні штани.

Парка як демісезонна жіноча куртка — чому і ні?

Парки — це куртки з різною довжиною, в яких передня частина є зазвичай трохи коротшою ніж задня. Вони зазвичай мають натуральну набивку або синтетичний пух. Парка знаменита завдяки свому капюшону, який обшитий штучним хутром та великими місткими кишенями. Ти можеш зв’язати її на талії за допомогою шнурка, який ще більше підкреслить Твою талію. Її оригінальний колір — оливковий. Однак сьогодні вона доступна у багатьох інших кольорах. Це відмінна жіноча демісезонна куртка з капюшоном, оскільки вона забезпечить Тобі тепло та комфорт у холодну погоду. У перехідний період завжди важко передбачити погоду, тому потрібно бути готовим до всього. По можливості, носи з собою парасольку, капелюх, шарф і сонцезахисні окуляри. Погода любить робити сюрпризи. Пам’ятай, що парка виділяється перш за все кількістю великих кишень. Простіші моделі, як правило, мають дві великі кишені в нижній частині даного варіанту, проте часто зустрічаються екземпляри з кишенями, розташованими також на рівні грудей.

Демісезонні куртки зі змінними сторонами доступні в асортименті магазину ebutik.com.ua
Двостороння демісезонна куртка з капюшоном відмінно захистить від дощу — магазин ebutik.com.ua

Джинсова жіноча куртка з овичини

Американські пілоти на початку двадцятого століття носили довгі, шкіряні пальто. Але, мабуть, їм було не зовсім комфортно, тому що в 1926 році їх вирішили замінити першими куртками з овчиною. Овчина з’явилася на комірі, а також як утеплення зсередини, щоб забезпечити пілотам комфортні умови при польоті на висотах. Джинсова куртка з овчиною, це справжній хіт донині, й не тільки для чоловіків. Жінки виглядають в ній однаково шалено. Попри утеплення, на жаль, вона не підходить для зими, але відмінно підійде як жіноча джинсова демісезонна куртка. В магазині ebutik.com.ua Ти знайдеш її в декількох версіях. Культова джинсова куртка, оснащена утепленням, не має собі рівних. Безумовно вона краще підходить для повсякденних образів. Спробуй одягни з нею джинсові штани, й у Тебе буде комплект з деніму. Це може виявитися модним пострілом в яблучко. Але якщо Ти не схильна експериментувати, то одягни трикотажні штани приглушеного кольору. Тоді Ти також будеш виглядати неймовірно стильно.

Усі вищеперераховані куртки доступні в асортименті магазину ebutik.com.ua, виріши для себе, яка з них підходить Тобі найкраще. Куртка-косуха, бомбер, парка або джинсова куртка з овчиною? А, може бути, ще щось інше? Стьобана демісезонна жіноча куртка також доступна у нас в багатьох варіантах. У нас наявна широка колірна гамма, яка дозволить Тобі обрати ту саму ідеальну куртку, тому не варто відкладати покупку!

 

Читай також: Базова футболка жіноча – культова класика 

Дивись також: Мода на велюрові комплекти – перевірити топ моди