Декорування одягу — друге життя одягу

Декорування одягу — друге життя одягу

Вам набридла ще одна базова сорочка? У вас немає серця, щоб викинути ваші улюблені джинси, але вони не виглядають так гламурно, як вони звикли? Подаруйте одягу друге життя, завдяки прикрасам одягу. Ознайомтеся, як освіжити образ старого одягу і змусити їх вписуватися в останні тенденції. Ми рекомендуємо вам прикраси для одягу, такі як шпильки і праски, відкрити для себе цікаві моделі.

Декорування одягу — новий одяг за дешевою вартістю

Безумовно, хтось з нас ловить за те, що у нього в гардеробі дві практично однакові блузки. З деякими одягом нам важко розлучитися з сентиментальних причин, але вони більше не виглядають так добре, як це робили в свій прайм-тайм. Як в першому, так і в другому випадку відмінним рішенням є прикраси для одягу. барвисті праски, скоби і шпильки змінить зовнішній вигляд одягу. Прикраси для одягу дійсно дешеві — лише момент прихильності, і ви можете виглядати красиво. Це також відмінний спосіб замаскувати невеликі розриви матеріалу або плями – просто покласти туди прикрасу. Барвисті акценти, такі як щипці, пластирі або залізні клапті są teraz bardzo modne. Wszystko dzięki tendencjom powracania do mody lat 90. – kto dorastał w tamtych czasach z pewnością pamięta, że ozdobami do odzieży często przedłużało się życie odzieży. Ozdoby do odzieży są modne także ze względu na trend personalizacji. Wybierane osobiście ozdoby, umiejscowione w dowolnym miejscu sprawiają, że nasze ubrania są zindywidualizowane i oryginalne.

ozdoby do odzieży pinsy naprasowanki
Ozdoby do odzieży – sklep ebutik.pl

Пінса

Вам цікаво, які вони пінса? Це не що інше, як приколоті прикраси, інша їх назва – шпильки. Пінса вони можуть виглядати дійсно різноманітно. На наш погляд, найкраще зробити ставку на пінса в наборах, хоча їх, звичайно, можна купити по одному. Магазин ебутік.pl має багато шпильок у продажу. Найпопулярніші з них звертаються до комічних тем — вони мають форму весняної цибулі з текстами або характерними серцями або смайликами, як комікси. Що ще пінса Ви можете вибрати? Цікаво виглядають моделі тварин (качки, метелики), фрукти (полуниця, кавун та інші), транспортні засоби (літак, корабель) або інші знаки.

Латки та праски

Друге життя одягу можливо також завдяки скоб і прасок. Барвисті прикраси виглядають дійсно чудово. Звичайно, їх відрізняє спосіб кріплення до одягу — їх можна зшити або випрасувати праскою. Вони виглядають бездоганно праски за формою нагадують троянди квіти та інші квіткові мотиви. Ви також можете зробити ставку на прикраси одягу з номерами або назвами міст в спортивному стилі. Гламурними добавками є Латки в стилі мілітарі або флот, з тваринними мотивами (метелики, птахи, оси, собаки) і комічними прикрасами (зелена цибуля, губи, серця, помади, смайлики). Ви також можете зробити ставку на праски у формі черепів, казок або назв серіалів або музичних ансамблів. деякі Латки і праски виготовляються з кольорових блискіток, які ще більше привертають увагу.