Декоративне мило: цікаві форми

Декоративне мило: цікаві форми

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з іншим брендом, чия продукція нас зачарувала. Бренд Laq випускає декоративне мило в найрізноманітніших кольорах і малюнках. У вступі ми представляємо філософію бренду, але і найцікавіші моделі мила.

Філософія бренду Laq

Бренд Laq існує станом на 2015 рік. Основним продуктом компанії є Декоративне мило на основі натуральних компонентів. Мило Гліцерин випускається в багатьох колірних варіантах і дивовижних формах. Косметика ручної роботи ідеально підходить для догляду за обличчям і тілом, не містить подразників, сильних консервантів, SLS і SLES. З його красивою формою мильний заохочувати наймолодших піклуватися про гігієну. З іншого боку, туалетні товари ідеально підходять навіть для найвибагливіших дорослих, які, крім хорошої якості, цінують чудовий зовнішній вигляд і естетичну майстерність. Також незвичайними є аромати самих мила: полуничного, персикового, яблучного і горіхового горіха, солодка вата, лаванда. Гламурний декоративне мило Laq можна впевнено розділити на кілька категорій.

Тварини і рослини

Косметичні засоби практично миттєво асоціюють нас з квітами. Ця правильна асоціація, екстракти або масла з рослин часто служать для додання запаху косметиці. Квіти гарної форми для мильні опери, Ще й тому, що більшість людей їх люблять. Дрота ебутік.pl Рекомендується вам декоративне мило у формі квітки троянди, троянди на прямокутному милі, дві троянди на овальному милі або гілочках лаванди. Дарування квітів часто поєднується з почуттями і любов’ю. Хорошим подарунком, наприклад, на День Святого Валентина стане мильні опери у формі серця прикрашена трояндами з написом Я тебе кохаю або серце укладені трояндами. Популярні форми також схожі тварі. Бренд Laq produkuje mydła w kształcie żaby, siedzącego kotka, motylka, jeżyka, kotków na poduszce, kotka z kłębkiem wełny, dwóch kotków w medalionie czy z portretem konia.

ozdobne mydła
Ozdobne mydła – drogeria ebutik.pl

Зимові теми

Декоративне мило є відмінним подарунком до м’яса і доповненням до святкового подарунка. Дрота ебутік.pl пропонує безліч моделей зимових мотивів. Ви знайдете там мильний у вигляді сніжок, веселих сніговиків, ялинок, святителя Миколая, Діда Мороза з подарунками або дзвіночком або зимовими рукавичками. У нас є дещо для шанувальників ангельських персонажів. В аптеці ви знайдете мильний у формі маленького ангела, ангела з трояндами або тюльпанами в медальйоні.

Дитячі товари

Декоративні мильний Ваша форма, безумовно, стимулювати наймолодших прийняти ванну і піклуватися про їх дітла. диво мильні опери можна надати форму маффіну або зобразити сплячого бобаса або бобаса і глечик з медом. До душі, однак, косметика, що посилає свою форму на казки — усміхнений кролик з казки Бембі, сім’я з трьох ведмежат з казок Золотоволоска і трьох плюшевих ведмедиків або овечок Шон, а також вівця Ширлі з казки Баранець Шон. Вони також виглядають цікаво мильні опери у формі іграшок і талісманів – бебі-бумер, великий плюшевий ведмедик з серцем, два обіймаються мисі, плюшевий ведмедик з букетом, плюшевий ведмедик з вінком або кролик з морквою.