Двостороння куртка, тобто як мати дві куртки в одній!

Двостороння куртка, тобто як мати дві куртки в одній!

Кожна з нас любить купувати нові речі. Коли ми виходимо з дому, ми завжди хочемо виглядати неперевершено. На жаль, наші кишені не витримують постійних покупок. Виручити нас приходить жіноча двостороння куртка, яка стане рятівницею усіх ваших модних та фінансових проблем!

Жіноча двостороння куртка — це перш за все функціональність

Модна двостороння куртка це відмінний варіант для того, щоб здивувати різноманітністю. З такою винахідливою моделлю Ти можеш мати дві куртки в одній. Окрім того, що це чудова й оригінальна ідея, це ще й чимала економія! Коли Тобі набридне одна сторона, Ти завжди можеш перевернути куртку на іншу й змінити її візерунок чи колір. Вибір залежить від того, що Тобі зараз потрібно й в якому настрої перебуваєш. Твої подруги будуть приголомшені, коли Ти кожного разу на зустріч будеш одягати ніби різний верхній одяг, та все ж це буде та ж сама двостороння куртка. За допомогою цього патенту Ти також зможеш легко підібрати куртку до решти наряду. Таке рішення на зиму, безумовно, є хітом сезону в практичному, стильному й економічному сенсі.

Куртка і хутро в одному — must have на зиму

Це відмінний варіант для жінок, які не можуть визначитися з тим, який верхній одяг вони хочуть купити на зиму. Жіноча двостороння куртка з хутром дозволяє Тобі не приймати рішення. Ти можеш мати два за ціною одного! Спеціально пристосовані застібки й спосіб пошиття роблять обидві сторони натуральними й добре прилеглими до тіла. Ти також можеш обрати варіант, в якому хутро буде іншого кольору, ніж куртка, що ще додатково допоможе Тобі поєднати наряд за колірною гамою. Варіанти, в яких є капюшон, теж можна перевернути на інший бік. Все блискуче та винахідливо сплановано та спроєктовано так, щоб Тобі було зручно. Годі чекати, у тебе точно повинно бути таке диво! Хутро, безумовно, буде працювати з елегантнішими нарядами.

Зимова куртка зі змінними сторонами з магазину ebutik.com.ua
Двостороння куртка на зиму це гарантія цікавого образу — магазин ebutik.com.ua

Коли збираєшся на побачення або вечерю з подругами, обери хутро, а до неї одягни улюблену сукню та ботильйони. Це буде чудовий образ. Натомість якщо Ти збираєшся на роботу або в школу, рішись на сторону, яка хутро має всередині. Обидва варіанти змусять Тебе почувати себе дуже комфортно, зручно та стильно. Не забудь також додати улюблені прикраси та взяти з собою сумочку, що буде пасувати до усього наряду.

Двостороння пухова куртка — тепло, ще тепліше!

Зимова двостороння куртка — це, безумовно, відмінний варіант для морозів та сірої й похмурої аури. З її допомогою Ти зможеш привнести трохи оригінальності й божевілля у свій наряд. Жіноча двостороння куртка доступна в багатьох кольорах. Сама знаєш, який Твій улюблений. Збожеволій й обери вогненно-червоний, жовтий, що сяє, непередбачуваний помаранчевий, соковито-зелений або цукерковий рожевий. Тобі нема чого боятися. Якщо цей колір Тобі набридне або збентежить, Ти завжди можеш перевернути куртку на іншу сторону, яка має більш приглушений колір. Таким чином, Ти також можеш підбирати колір одягу відповідно до свого настрою. Коли Ти встала з лівої ноги вранці й відчуваєш, що це не Твій день, одягни чорну, коричневу або сіру сторону. Це дозволить Тобі непомітною пробратися на роботу або в коледж. А якщо Ти прокинулася повною енергії, то обери сторону з яскравою колірною гамою.

Модні двосторонні куртки — це ідеал, який прекрасно врівноважує максимальний комфорт враховуючи при цьому останні тенденції. Дизайнери спеціально для Тебе придумали щось чарівне, приголомшливе й незвичайне. Цей вибір змусить Тебе знову відчути дитячу радість!

Універсальна двостороння куртка

Взимку ми любимо одягатися ”як капуста”, тобто накладати кілька шарів одягу один на одного. Тому двостороння куртка на зиму є справжнім хітом. Мало того, що вона зігріває нас, вона ще й змусить нас почуватися особливими. Така куртка може бути короткою або довгою. Ті короткі ми рекомендуємо на щодень, й для цієї задачі вони будуть відмінно працювати, особливо якщо Ти любиш зимові види спорту. Коли Тобі захочеться відправитися на сани, ця коротка двостороння куртка буде ідеальною. А довші моделі доречні на щодень, коли, бігаючи по місту й підкорюючи світ, потрібно відчувати себе комфортно. Пам’ятай, що зручність понад усе! Така куртка точно прикрасить Твої зимові дні, які дуже швидко перетворюються в ночі. На жаль, в цю пору року сонце швидко сідає. Але будь то день або ніч зі стильною двосторонньою курткою, посмішка завжди буде присутня на Твому обличчі. Цей тип верхнього одягу підійде до усіх популярних елементів гардероба — суконь, штанів або спідниць.

Демісезонна куртка зі змінними сторонами з магазину ebutik.com.ua
Двостороння стьобана куртка з підкладкою у квіти — магазин ebutik.com.ua

Обери двосторонню куртку вже сьогодні!

Асортимент двосторонніх курток, які Ти знайдеш в магазині ebutik.com.ua поєднує в собі контрастні кольори, але й також знайдеш там приглушені версії, засновані на гармонійних парах відтінків. Такий верхній одяг нагадує, що мода — це, перш за все, дуже весело! Жінка любить бути мінливою й завжди виглядати оригінально та сучасно. Й така куртка точно дозволить Тобі це зробити. Тому Тобі більше не потрібно розмірковувати. Нехай двостороння куртка з капюшоном стане Твоїм вибором для наступної зими. Варто крокувати в ногу з модою. З такою курткою Ти будеш модницею серед своїх подруг. Цей тип верхнього одягу подарує Тобі відчуття сили й незалежності. Крім того, він відмінно захистить голову від вітру та снігу й забезпечить повну свободу рухів. Не потрібно більше відкладати, а варто познайомитися з асортиментом доступним на нашому сайті ebutik.com.ua, усі доступні там моделі ідеально підібрані й відібрані з думкою про Тебе. У кожній з наших курток Ти будеш відчувати себе особливою та красивою.

 

Читай також: Найкрасивіші Різдвянні укладання 2020 

Дивись також: Модні жіночі бретелі – варто мати їх