Двостороння зимова куртка — ми не боїмося зими!

Двостороння зимова куртка — ми не боїмося зими!

Чи знаєш, що перші куртки з’явилися в Україні в XVII столітті? Вони походили від довгих чоловічих верхніх одеж, званих жупаном і кунтушем. З роками фасон курток змінювався, й виробники одягу пропонують сьогодні чимало моделей на вибір. Сьогодні ми дізнаємося, якою має бути модна двостороння зимова куртка на цей сезон, яка обов’язково стане в пригоді Тобі у морози!

Від кунтушів до сучасних курток

Багато елементів сучасного верхнього одягу беруть свої джерела з армії. Куртки, що доходять приблизно до пояса, набули широкого поширення в Україні в середині XVIII століття й мали зв’язок зі змінною крою солдатської форми. Йшлося про те, щоб уніфікувати форму української армії, щоб вона асоціювалася зі стриманістю та скромністю. Куртки повністю замінили в той час довгі кавалерійські контури, а завдяки уланам куртка згодом поширилася й на Заході Європи. Таким чином куртки вироблялися тоді в основному для військових цілей, щоб забезпечити солдатам найкращі умови під час служби. Знаменита куртка-бомбер, звана пілоткою, своєю чергою походить з авіації — її носили пілоти бомбардувальників. Вона повинна була забезпечити їм якомога більший тепловий комфорт при польоті на великих висотах. Тепер уявіть, який довгий шлях пройшли двосторонні жіночі зимові куртки, перш ніж вони набули звичну нам сьогодні форму. Ми носимо куртки практично протягом усього року, зміняємо тільки їх вид та товщину. Перевір, чому варто звернути увагу на двосторонні моделі.

Стильна двостороння зимова куртка з магазину ebutik.com.ua
Пухова куртка зі змінними сторонами це модний та оригінальний варіант на зиму — магазин ebutik.com.ua

Двостороння зимова куртка-парка

Сьогодні одним з найпопулярніших видів двосторонньої зимової куртки є так звана парка. Вона, звичайно, теж походить з армії, тому що в кінці 40-х років це був основний верхній одяг американських солдатів. Через роки швейна промисловість адаптувала фасон парки до потреб жіночого силуету й стала дуже популярною серед жінок. Бавовняна куртка-парка має різну довжину, хоча зазвичай закриває сідниці, характеризується великим капюшоном з хутром й гумкою на талії. Завдяки цьому вона забезпечує відмінний тепловий комфорт, й, до речі, в ній можна підкреслити фігуру. Двостороння зимова куртка-парка — це дуже практичний й економічний вибір, тому що за однією ціною Ти отримуєш два види різного верхнього одягу. Двосторонні моделі з лівого боку мають класичну бавовняну тканину, а з правого стьобаний таліон, наприклад, такі як в пуховику. Таким чином, Ти можеш змінювати свій зовнішній вигляд, як побажаєш, будь-якої митті, зручно й без зусиль.

Двостороння змова куртка з хутром

Серед жіночих двосторонніх зимових курток дуже модними в цьому сезоні є ті зі штучним хутром. Як і двосторонні парки, такі моделі мають з одного боку приємне екохутро, а з іншого — виглядають як класична стьобана зимова куртка. Куртка зі штучного хутра надає образу елегантного, навіть розкішного вигляду, тому що вона нагадує справжнє хутро. На початку двадцятого століття вони припали до вподоби голлівудським зіркам й поширилися серед жінок з високим соціальним статусом та товстим гаманцем. Жінки носили їх в основному для того, щоб хвалитися направо й наліво своїм матеріальним становищем. Нині носіння натурального хутра абсолютно є неприйнятним, тому що, нарешті, верх взяла доброзичливість до тварин, а не модний вигляд. Тому ми дуже раді, що була створена двостороння зимова куртка зі штучного хутра, яка дозволяє виглядати стильно, не завдаючи шкоди безневинним істотам. Така модель обов’язково урізноманітнить Твої зимові образи, до того ж вона теж дуже універсальна. Модною є хутряна куртка коричневого, екрю та чорного кольору.

Трендова зимова парка зі сторонами, що змінюються — магазин ebutik.com.ua
Двостороння куртка-парка захистить від холоду й додасть стилю образу — магазин ebutik.com.ua

Що таке куртка drifter?

Ще одна модна жіноча куртка на зиму в цього році це – двосторонній drifter. Така модель зазвичай доходить до пояса, але також зустрічаються й довгі версії, що доходять навіть до колін. Чим власне є куртка drifter? Йдеться про модель, яка, з одного боку, виглядає як класичний пуховик й відмінно пасує до повсякденних міських образів. З іншого боку, двостороння зимова куртка drifter має матеріал, що надає їй більш тонованого, технічного вигляду. Такий вигляд буде працювати в основному під час далеких походів, але Ти також можеш створити такий образ в місто. Також такий вид куртки, як, наприклад, стильні парки, прекрасно підкреслюють жіночий силует. Таким чином, Ти завжди будеш мати чудовий вигляд, навіть в сильні морози, коли ми одягаємося багатошарово. Саме це є однією з найбільших переваг сучасних жіночих курток — вони витончені й прекрасно скроєні під жіночу фігуру. Навіть зимові куртки крою oversize надають фігурі цікавого вигляду.

Срібна зимова куртка — хіт сезону!

Ми продемонстрували Вам кілька модних видів двосторонніх зимових курток, які нині із задоволенням обирають любительки останніх тенденцій. Нарешті, ми ще хотіли б звернути увагу на ще один тренд, а саме на зимові жіночі куртки сріблястого кольору. Дівчатам й жінкам особливо сподобається саме цей відтінок, який асоціюється з кольором металу та космосом. Такий одяг ми прирівнюємо до сучасності й футуризму, тому срібляста двостороння зимова куртка є частим вибором знаменитостей. Не дивно, що Ти також хочеш виглядати як вони й одягнути срібну куртку, яка ідеально підходить для міських образів. Ми особливо рекомендуємо двосторонню модель, що доходить до талії, з капюшоном і хутром, що знімається. Цей тип куртки Ти знайдеш в інтернет-магазині ebutik.com.ua. Обери модель повністю срібну або зробіть ставку на срібну куртку з одного боку й світло-золоту з іншого. До двосторонніх зимових курток підійдуть модні джинси будь-якого фасону, але й спортивні штани й будь-яке зимове взуття.

Читай також: Куртка з штучної шкіри – ваша ідеальна модель для осені 

Дивись також: Пантера сукні – перевірити кращі укладання