Горохи в жіночій моді – звідки взялись і чи досі в моді?

Горохи в жіночій моді – звідки взялись і чи досі в моді?

Вбрання в горохи заполонило нас у цьому сезоні! Фешн-індустрія лише тільки говорить про цей принт! Він доречний у будь-якому віці. Ідеально комбінується з базовими речима. Чим не ідеальний принт? Принт в горохи навіть підійде для тих, хто любить креативні та нестандартні образи. Лише спробуйте і Ви більше ніколи не захочете з ним розлучатись! У цьому дизайнери вирішили потішити нас цікавими колірними рішеннями. Тому обрати буде з чого! 

Актуальне вбрання в горохи

  • сукня в горохи 

Це справжнє понадчасове вбрання в горохи. Така річ повинна бути в гардеробі кожної красуні. Ідеальний варіант, коли Ви не знаєте, що одягнути. Горох може бути різним: великим, середнім, дрібним, чорно-білим та навіть кольоровим. Бажаєте створити романтичний образ? Зверніть увагу на сукні з хвилями та оборками. 

  • спідниця в горохи

Такі милі спідниці легко завоюють Ваше серце! Вони займають особливе місце в гардеробі не однієї красуні. У Вас довгі та стрункі ноги? Надайте перевагу світлим моделям. А ось приховати об‘єм у бедрах Вам допоможе чорна спідниця зі світлим горошком на ній. Дрібний принт візуально додасть стрункості. З нею Ви здатні легко створити безліч цікавих образів. Адже спідниця легко комбінується з іншими елементами гардеробу. 

  • блузка в горохи 

Така модель додасть Вашому образу чарівності та елегантності. З нею Ви можете легко створити діловий образ або варіант для прогулянки з подругою. Блузка в горохи личить жінкам будь-якої комплектації та віку. Цю річ сміливо можна назвати універсальною. Така блузка точно повинна бути у Вашому гардеробі. 

Кофта з капюшоном в горохи темно-синього кольору в поєднанні з чорними штанами
Вбрання в горохи – трендові моделі на eButik.com.ua!

Зручне вбрання в горохи 

  • штани в горохи 

Такий дизайн штанів легко можна назвати сміливим варіантом. І така річ – справжня знахідка для багатьох модниць. В таких штанах Ви точно не залишитесь без уваги. З ними Ви легко можете створити стильні образи. Тому проявіть свою уяву та спробуйте себе у ролі стиліста! Модні експерименти – це завжди цікаво!

  • костюми в горохи

Вишукане вбрання в горохи – це точно про костюми. Новинка цього сезону – стильні комплекти з жакетом, топом та блузою. Такі стильні костюми полонять Ваше серце з перших секунд! Надайте перевагу цікавим яскравим кольорам. У цьому сезоні ми будемо насолоджуватись насиченими відтінками! А у поєднанні з горохом такі образи виглядатимуть ще цікавіше! Такий костюм легко може зайняти головне місце у Вашому гардеробі!

  • комбінезони в горохи 

Красиві коктейльні та вечірні моделі комбінезонів – абсолютний хіт цього сезону. Такий варіант виглядатиме неймовірно стильно. Рекомендуємо Вам розглянути моделі з воланами та відкритими плечима. Непогано виглядають комбінезони на одне плече. Для теплої пори року розгляньте ромпери в горошок.

Стильне вбрання в горохи: обираємо за типом фігури

Цей чудовий принт з‘явився завдяки полякам у далекому 19 столітті. Тоді вони масово емігрували в Америку, везучи з собою не лише національну культуру, а і автентичні костюми. Елегантне вбрання в горохи при правильному підборі допоможе Вам створити стильний образ! Воно здатне навіть трохи приховати недоліки. Але для початку варто розуміти одну важливу річ: жіноче вбрання в горохи візуально додає об‘єму. Наприклад, купальник чи бюстгальтер в горох допоможе Вам додати об‘єму в грудях. Також блузка в горох у поєднанні зі спідницею з високою талією або широким поясом допоможуть Вам створити елегантний образ. Та і у такій блузці Ваші груди виглядатимуть більшими. Бажаєте додати обсягу в стегнах? Одягніть спідницю або штани з цим принтом – Ви отримаєте бажане. А ось красуням з пишними формами варто бути обережними з таким вбранням. Ми не рекомендуємо Вам носити одяг з великими горошками. В такому випадку, Вам краще надати перевагу дрібному горошку. Якась невелика деталь Вашого образу може мати принт в горошок. Головне не перенавантажити образ. 

Як носити вбрання в горохи?

Якщо підбирати щось під найпоширеніше забарвлення цього принта – чорно-білий горошок, то Ви можете спробувати доповнити образ червоними елементами. Наприклад, туфлі чи невеликий клатч. Для створення елегантного образу ми рекомендуємо Вам поєднати цей принт з відтінками бежевого та молочного. А ось легке вбрання в горохи – футболка чи майка, буде ідеально поєднуватись з лаконічним взуттям та речами у простих кольорах. В такому образі ми не рекомендуємо Вам захоплюватись яскравими та масивними аксесуарами. Ідеальний варіант для доповнення такої футболки – приталений низ. Спідниця-олівець або брюки – хороший та перевірений варіант. Спробуйте поєднання з джинсами. Наші улюблені джинси – взагалі одна з найуніверсальніших речей жіночого гардеробу. Штани з принтом носіть з легкими однотонними блузами. Дотримуйтесь легкості та мінімалістичного настрою. Не варто вигадувати велосипед. Все геніальне просто! 

Класичний варіант – чорна спідниця та блузка в горох. Таке вбрання говорить про беззаперечний та консервативний смак жінки. 

Настав час для шопінгу!

Шукаєте дешеве вбрання в горохи? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити стильний образ? Ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З ними Ви здатні створити не один трендовий образ! Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Наш одяг приємно здивує Вас своєю неймовірною якістю пошиття! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих блузок. Будьте неперевершеними щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте також: Базова колекція – ідеальна база на кожну пору року!

Подивіться більше: Велюрові костюми зі спідницею міні – будь сексі цієї осені!