Голубий колір у стилізаціях на літо – спробуйте!

Голубий колір у стилізаціях на літо – спробуйте!

Ніжний блакитний був точно створений саме для літньої пори. Він володіє магічними властивостями омолоджувати та додавати до образу легкість та жіночність. Голубий колір у стилізаціях виглядає надзвичайно ніжно та витончено. Всі відтінки голубого роблять Вас візуально стрункішими. Тому Ви просто зобов‘язані придбати собі речі у голубій палітрі. Адже з цим кольором надзвичайно легко створювати неймовірні образи на кожен день та для особливих моментів. Ви боїтесь не впоратись зі створенням стилізацій? Наша команда підготувала для Вас надзвичайно цікаву статтю! З нами Ви навчитесь легко та швидко створювати вишукані образи!

З чим поєднувати голубий колір у стилізаціях

Для створення неймовірного образу потрібні знання у колористиці. І зараз ми разом із Вами розглянемо найкращі кольорові комбінації :

  • червоний

Блакитний найкраще поєднується зі світлими відтінками червоного.

  •  чорний

Таке поєднання допоможе створити ідеальний офісний образ. Використовуйте приглушені тони блакитного.

  • зелений

Хороший варіант для літнього дня. Виглядає доволі таки свіжо та спокійно!

  • рожевий

Вишуканий голубий колір у стилізаціях ідеально поєднується з рожевим. Ці два протилежних кольори – улюблене поєднання мільйонів жінок. 

  • жовтий

Таке поєднання нагадує нам лагідне сонечко у небі. Найкраще поєднувати зі світлими відтінками жовтого.

  • синій

Спокійний та елегантний образ легко створити, якщо поєднати синій та блакитний.

  • білий

Бажаєте створити свіжий образ? Тоді Вам точно варто спробувати цю комбінацію кольорів. 

  • бежевий 

Цей колір радше виступає доповненням. І з ним варто бути обережним. 

  • сірий

Класичний варіант, який врятує Вас у будь-який день. Таке поєднання кольорів ідеально підходить для створення офісного образу. 

Голубий топ на бретелях з воланами в поєднанні з білими джинсами
Голубий топ у стилізаціях на літо – стильне доповнення на eButik.com.ua

Модний голубий колір в стилізаціях

На основі всього лише одного блакитного Ви здатні створити безліч стильних образів. А що, якщо ми говоритемо лише о монохромних образах? Блакитний з голови до ніг. А чому б і ні? Просто підберіть блакитний одяг різноманітних відтінків. Зараз ми розглянемо це на прикладі. Блакитну спідницю ми поєднуємо з ніжною блузою та яскравим жакетом. І це все Ви можете доповнити прикрасами з топазом. Ви бажаєте створити свіжий та молодіжний образ? Тоді сміливо одягайте улюблені джинси та легку джинсову сорочку на кілька тонів світлішу. Або Ви можете одягнути шорти та джинсовий топ. А довершити образ Вам допоможе місткий шопер блакитного кольору. Стильний голубий колір у стилізаціях – невід‘ємна частина офісних образів. І для створення ідеального образу нам потрібна сорочка та спідниця-олівець або брюки прямого крою. Ви обожнюєте носити сукні? Не потрібно відмовляти собі у цьому задоволенні на роботі! Стримана сукня у блакитному кольорі стане чудовою основою для створення вишуканого образу для ділових будніх. Увімкніть свою уяву та спробуйте створити власний монохромний образ! 

Кому пасує голубий колір у стилізаціях

Ніжний блакитний колір у стилізаціях – секретна зброя кожної жінки. Адже він личить усім: блондинкам та брюнеткам. Єдине – власницям палкого відтінку волосся з цим кольором краще бути обережним та вдало комбінувати його з іншими відтінками. Блакитний пом‘якшує зимовий кольоротип та робить образ брюнетки більш жіночним. Чи можна носити блакитний жінкам з блакитними очима? Наша відповідь: «беззаперечно!». Цей колір лише підсилить блакить Ваших чарівних очей. Навіть колір Вашої шкіри не відіграє жодної ролі. Голубий та всі його відтінки підходять будь-кому! І не існує жодних вікових обмежень. На юних дівчатах він підкреслить неповторну красу. А у образі старших дам надасть спокою та впевненості. Цей колір завжди робить образ неповторним та свіжим! Тому з впевненістю використовуйте його для створення своїх неймовірних образів та виглядайте неперевершено щодня! Адже кожна жінка мріє виглядати бездоганно. І кожна красуня варта цього! Тому не відмовляйте собі у такому задоволенні. 

Створюємо стильні образи

  • образ з шортами на літо

Влітку носіть улюблені шорти у блакитному кольорі та білий топ. Або Ви можете взяти легку сорочку та стильну джинсову спідницю. Доповніть образ мінімалістичними прикрасами та зручними босоніжками. 

  • образ з брюками 

Насичений голубий колір в стилізаціях виглядає доволі таки стримано та вишукано. Одягайте брюки, зручний гольф у насиченому відтінку голубого та насолоджуйтесь своїм неповторним образом. Вдало доповнить образ піджак та стильна сумка. 

  • образ з сукнею

Ніжний голубий колір в стилізаціях виглядає неперевершено! Невагома сукня – найкращий тому доказ. Сукні взагалі володіють неймовірним жіночим магнетизмом. Доповніть свій образ балетками або туфлями-лодочками. 

  • образ з в‘язаними речима 

Скажіть «так» в’язаним речам влітку. Легкий та тендітний в’язаний топ у ніжному кольорі виглядає просто неймовірно. Поєднуйте такий стильний топ з улюбленими шортами або спідницею. 

  • образ з сорочкою 

Отож, для створення довершеного образу Вам знадобиться стильна блакитна сорочка та зручні брюки. І все це вдало доповнять лофери або оксфорди. 

Настав час для покупок! 

Мода пасує кожній жінці. Тому не вагайтеся експериментувати та одягати речі нового стилю. Ми бажаємо бачити наших покупців стильними та впевненими у собі. Тому створюємо одяг для сильних та харизматичних жінок. Команда eButik.com.ua завжди слідкує за трендами у світі моди. Саме тому наші каталоги та колекції постійно оновлюються та залишаються надзвичайно актуальними. Ми створюємо одяг за двома найголовнішими критеріями: висока якість та низька ціна. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua із задоволенням спростить Вам життя та позбавить Вас довгих та нудних пошуків якісного одягу. Адже в спеціальних каталогах Ви знайдете ідеальний одяг. Усього кілька простих кліків – Ваш стильний образ готовий! Елегантний голубий колір у стилізаціях з одягом у eButik.com.ua – просте рішення для тих, хто хоче виглядати неперевершено щодня! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наші каталоги зі стильними жіночими легінсами. Можливо, сьогодні саме той день, коли варто змінити своє життя у кращу сторону та піти у тренажерний зал? Наша команда бажає Вам приємного шопінгу та вдалого дня! 

Дізнайтесь більше: Жіночі хустки – розповідаємо як їх носити

Прочитайте також: Стилізації на пляж – що потрібно мати для відпочинку біля води