Голубий колір в моді – кому пасує і як його стилізувати?

Голубий колір в моді – кому пасує і як його стилізувати?

Весняний сезон надихає на модні експерименти. Це доведено багатьма експертами, адже саме в час розквіту кожна з нас наважується на кардинальні зміни. Сонячні дні спонукають до кольорових рішень. Голубий колір в моді вважається одним з найуспішніших у весняних образах. Саме він приваблює своєю ніжністю та легкістю. Про його універсальність в різних кольорових комбінаціях знає чи не кожна модниця. Ще досі вагаєтесь, тоді ця стаття створена саме для Вас!

Голубий колір в моді – новий хіт сезону!

Ми звикли до мінливості в світі моди. Змінюються не лише фасони одягу, але й кольорова палітра. Все частіше колекції відомих дизайнерів презентують яскраві тони та відчайдушні поєднання. Насичені акценти в комбінації з пастельною легкістю створять незабутні стилізації. Які в свою чергу допоможуть проявити Вашу індивідуальність. Голубий колір в моді – презентує романтичність, виділяє свободу та невагомість. Викликає асоціації з чистим весняним небом, яке закохує в себе з першого погляду. Голубий колір у цьому сезоні Ви будете бачити неодноразово. Тому що він входить в актуальну палітру кольорів інституту кольору Pantone. Модницям, які активно крокують в ногу з модними трендами варто звернути увагу на жіночі костюми, базові сукні та куртки в голубому кольорі. Саме вони ідеально вписуються в атмосферу щоденного гардеробу на весну. Стильна база ще ніколи не була настільки популярною. 

Актуальний голубий колір в моді також активно застосовується у ділових образах, для особливих прогулянок і неформальних зустрічей з друзями. Відчуйте легкість, поєднуючи голубу пастель з класичними відтінками. Якщо Ви прагнете більш рішучих дій, тоді не зволікайте з насиченими акцентами. Базовий голубий колір в моді значно урізноманітнить Вашу основу. Капсула весняного гардеробу повинна містити ніжну пастель, адже тренди цього сезону не лише про яскраві відтінки! Базові стилізації в голубому кольорі – це про легкість, ніжність і універсальність. Не вірите, переконайтесь в цьому самі!

Повсякденний костюм з написом голубого кольору в поєднанні з худі та високими джогерами
Голубий колір в моді – актуальні фасони знайдете на eButik.pl!

Стильні фасони в голубому кольорі, які повинні бути в Вашому гардеробі

У цій частині статті ми поговоримо з Вами про стильні фасони одягу, які повинні збагачувати Ваш весняний гардероб. Адже кожен сезон презентує нові рішення, які диктують гарячі тренди в світі моди. Мабуть не важко здогадатися, що голубий колір в моді сьогодні на вершині популярності. Він приваблює ніжністю та можливістю створювати образи в будь-якому стилі. У щоденні чи особливі комбінації варто додати кольору. Класичні відтінки назавжди залишаться у наших шафах, проте цієї весни варто зробити ставку на кольорові рішення. Голубий колір є чудовою альтернативою яскравим тонам. Він пасуватиме жінкам, які ще досі бояться надмірної уваги, захоплених поглядів і насичених нарядів. Або ж тим, які прагнуть зробити цікавішим свій звичний вигляд. Насичений голубий колір в моді цієї весни презентують жіночі костюми. Це можуть бути як і повсякденні фасони, так і елегантні моделі. Простота завжди в моді. Зверніть увагу на повсякденні костюми, які ідеально впишуться у весняну атмосферу тепла та сонця. Вони підкорять кожну модницю універсальністю та зручністю. Адже період активних прогулянок і відпочинку варто зустрічати правильно. 

Щодо жіночих суконь, без них важко уявити жіночий гардероб. Приталені моделі з довгим рукавом допоможуть підкреслити не лише красу жіночого тіла, але й всю елегантність майбутнього образу. Базові сукні в рубчик ідеально пасуватимуть для щоденних комбінацій. Додайте яскраві аксесуари або ж стримані додатки і все Ви готові запалювати. Щодо спортивних худі чи толстовок тут не варто боятись модних експериментів. Поєднайте голубу толстовку оверсайз з молочною спідницею міді з атласу. Або ж голубе худі зі спортивними джогерами контрастного кольору. Голубий колір в моді дає безліч можливостей для стильних комбінацій. В першу чергу, він приваблює легкістю та волелюбністю. З базовими кольорами створює лаконічні поєднання, а з екстравагантними – оригінальні образи. Обирайте свою модель на нашому сайті вже сьогодні! 

Голубий колір в моді: кому пасує?

Щоб не помилитись з відповідним відтінком варто враховувати колір шкіри, волосся та очей. Більшість жінок полюють за гарячими новинками та взагалі забувають про свій ідеальний відтінок. Голубий колір завжди асоціюється у нас з небом, морською стихією та свободою. Тому його часто обирають жінки, які також цінують волелюбні рішення. Тим, хто вперше хоче додати кольору в власний гардероб наші експерти радять звернути увагу на кольоротип зовнішності. Таким чином Ви безпомилково оберете свій правильний колір. Адже відтінків голубого в моді є надзвичайно велика кількість. Голубий колір в моді ідеально підходить дівчатам з світлим волоссям. Рудоволосим красуням варто бути обережними, всім іншим можна обирати його не вагаючись. Грайте з тонами, поєднуйте приглушені та яскраві відтінки не лише для особливих подій, але й на щодень. Саме таким чином Ви виглядатимете стильно та сучасно, без зайвих зусиль. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для любителів модних новинок. Саме у нас Ви знайдете стильні фасони одягу в доступних цінах і широкій кольоровій палітрі. Зверніть увагу на швидкість і мобільність. Лише кілька натискань відділяють Вас від омріяного вбрання. Щоденні знижки та тематичні акції допоможуть кожній обрати щось для себе. Якщо ж розглядати стильну кольорову палітру, вибирайте лише актуальні тона. Голубий колір в моді найкраще тому підтвердження. Запрошуємо на покупки в eButik.pl! Будьте стильними разом з нами. 

Дивіться: Жіночий костюм – розпочніть весну вибухово!

Перегляньте також: Кофти з капюшоном – міський аутфіт у комфортній формі