Гарячий тренд: аксесуари та одяг у фламінго

Гарячий тренд: аксесуари та одяг у фламінго

Ми хочемо, щоб наш блог був джерелом натхнення для вас у створенні укладання, тому ми з радістю обговорювали гарячі тенденції зі світу моди. Сьогодні ми орієнтуємося на модні прикраси з фламінго, вибираємо для вас найцікавіший одяг і аксесуари з таким візерунком.

Чому фламінго модний візерунок?

Отже, дійсно візерунок у фламінго Ми завжди можемо помітити десь влітку. Ці птахи охоче використовуються в тропічних зізівках з пальмовим листям, гавайських квітами та іншими рослинами. Рожеві фламінго, однак, стали дуже модними в минулому році, завдяки Instagram. Спочатку мова йшла тільки про колеса для плавання в такому візерунку, потім практично відразу стали з’являтися прикрашені таким чином купальники, блузки, сорочки. Мода освоїла весь жіночий гардероб, сьогодні ми можемо робити ставки на штани, сорочки, футболки, сукні, чоботи, І навіть гаманці з фламінго. Рожевий фламінго відмінно додасть колір нашій укладанні і зробить її більш святковою. Також великою популярністю користуються яскраво-рожеві птахи цього виду — цей колір користується все більшою популярністю рік за роком. хоча фламінго У нас асоціюються з красивими пейзажами і безтурботним літом, варто побалувати себе дозою позитивної енергії, зробивши ставку на аксесуар i ubrania z takim wzorem także podczas innych pór roku.

ubrania we flamingi
Ubrania we flamingi – sklep ebutik.pl

Одяг фламінго

Коли ви хочете стежити за останніми тенденціями, кращим вибором буде купити сорочки. Футболки Вони зарекомендували себе в багатьох укладаннях і легко підбирають їх до комплекту щодня. У магазині ebutik.pl ви можете купити футболки у фламінго класичного або асиметричного крою. Хороший вибір – це однорідні моделі з мінімалістичною накладкою з лівого боку одягу. Нас дуже люблять вільні футболки з трохи коротшим зрізом з блискітками фламінго. Постріляли в джек-пот також сорочки з пухнастими фламінго. Красиво виглядає і біла сорочка у фламінго — візерунок на манжетах і на спині. Спереду сорочка виглядає класичною білою моделлю. Також відмінно підійдуть спортивні костюми одяг у фламінго. Рекомендуємо вам светри, толстовки, туніки і сукні з м’якого бавовни.

Модні аксесуари

Візерунки з фламінго модні не тільки тоді, коли мова йде про одяг, але і про аксесуар. Про що цікаво додаткові варто робити ставки? Тонким, але вкрай модним елементом укладання стане намисто знаменитості з єдиним кулоном у формі фламінго. Вони також прекрасно представляють себе годинник жіночі з фламінго. На наш смак срібна модель на тонкому браслеті з фламінго на циферблаті. Також добре виглядає годинник з фіолетовим щитом у рожевих птахів на шкіряному ремінці. Магазин ебутік.pl є у продажу також годинник з диском у фламінго на тонкому браслеті в чотирьох колірних варіантах. Вибір аксесуар у фламінго також варто зробити ставку на чоботи. Такий візерунок в основному асоціюється з теплими місяцями, тому взуття з фламінго призначена для весни і літа. Жіночі кросівки з фламінго мотивом і рослинними візерунками відмінно підходять. У нашій колекції Big Label ви знайдете цікаву модель за кубом бренду Big Star. Ідеальними для повсякденного носіння, в тому числі для роботи, є лорди з вишивкою у формі фламінго – доступні п’ять колірних варіантів. Для літа також варто мати фламінго-принт фліп-флоп.