Вінтажна сукня – чим відрізняється?

Вінтажна сукня – чим відрізняється?

Ви прихильниця нестандартної моди та Вас завжди приваблювала епоха минулого? Тоді вінтажна сукня точно повинна з’явитись у Вашому гардеробі! Одягнувши таку сукню, Ви одразу відчуєте себе по-особливому. Вінтаж ніби пронизує нас наскрізь своєю чуттєвістю. У вінтажних речей свій таємничий шарм, який закохує з першої секунди. Тому ці речі ніколи не втрачають своєї популярності. Кожна річ приваблює унікальною історією. Така сукня одразу вражає своїм автентичним кроєм та увагою до найдрібніших деталей. Ви вирішили придбати сукню у цьому стилі? Наша команда із задоволенням поділиться з Вами усією необхідною інформацією, яка зробить Вашу покупку швидкою та легкою. 

Стильна вінтажна сукня: кому підходить?

Широке різноманіття суконь здатне задовольнити бажання будь-якої красуні. Тому кожна жінка може обрати свій ідеальний варіант! І будь-яка фігура виглядатиме ідеально. Ця вишукана сукня здатна підкреслити всі переваги Вашої фігури та приховати недоліки. Ваша донька фанатіє від епохи минулого століття та вже зовсім скоро в неї випускний? Тоді модель з розкльошоною від талії спідницею стане найкращим для неї варіантом. Вас запросили на тематичну вечірку? Яскрава вінтажна сукня у стилі стилях якнайкраще допоможе Вам створити відповідний образ! А для світського заходу краще обрати коктейльний варіант. Ви хочете створити ніжний та зворушливий образ? Легка мереживна сукня допоможе Вам досягти бажаного ефекту! А для створення романтичного настрою наша команда рекомендує Вам одягнути сукню з плісерованою спідницею. Жінкам старшого віку краще звернути увагу на моделі з плісировкою. І моделі футляр також допоможуть розкрити Вашу красу.  

Довга та коротка вінтажна сукня білого кольору
Трендові вінтажні сукні – перегляд моделей на eButik.com.ua

Вінтажна сукня ретро: підбираємо аксесуари

Для довершення образу Вам знадобляться вінтажні прикраси. Найкраще знайти дійсно автентичні моделі. Певна модернізація образу аксесуарами вітається. Проте старовинні прикраси допоможуть якнайкраще передати настрій минулої епохи. Вам підійдуть ажурні брошки та намисто з перлів. Також ми рекомендуємо Вам звернути увагу на капелюшки та невагомі шалі. Обов’язково поцікавтесь історією фасону сукні, яку Ви збираєтесь одягнути. Адже кожна довга чи коротка вінтажна сукня має свою захоплюючу історію створення. Адже прикраси повинні бути приналежними до тої ж епохи, що і сукня. Зараз ми пояснимо Вам на прикладі. У повоєнний час жінки взагалі не знали про елегантність. Тому вони обходились лише взуттям та сумкою. А ось у 80-ті красуні одягали на себе як можна більше пркирас. Так і епоха стилях закарбувалась у історії справжнім буйством фарб та розкішних прикрас! Ось чому так важливо приділити цьому питанню належну увагу.    

Вишукана вінтажна сукня: кольори та принти

Мода на кольори та принти змінювалася раптово. У 1920-ті роки жінки носили пастельні відтінки суконь. Біла вінтажна сукня також користувалась попитом на початку 20-го століття. Тоді на піку популярності був флористичний принт. А ось у 30-ті роки почалась палка любов до смужки та клітинки. На вечірні заходи жінки одягали сукні у золотистому або сріблястому відтінках. На початку 40-их можна помітити тенденцію до геометрії та хутра. Кольорова палітра також набула змін : актуальними вважались стримані та лаконічні відтінки. У 1950-ті роки жінки занурились у світ картатих суконь. Проте переважав білий колір. 1960-ті та 70-ті відзначились яскравими фарбами. Тоді трендовими вважались яскраві відтінки зеленого та рожевого. А ще саме тоді набув неабиякої популярності тваринний принт. Найпоширенішим був леопардовий принт. У 1980-ті дизайнери вирішили працювати з відтінками жовтого. Та і широке різноманіття принтів дозволило кожній жінці проявити свою індивідуальність. 

Поговоримо про тканини та фактури

Якісна вінтажна сукня виготовлялась з широкого різноманіття тканин. У 1920-ті дизайнери надавали перевагу шовку та шифону. Вони хотіли надати жіночому образу легкості та невагомості. А ось у 1930-их вирішили зробити акцент на простоті за допомогою тонкої бавовни. У воєнний період популярністю користувався креп. За декаду людство повернулось до шику разом із атласною тканиною. Зустрічались ексклюзивні моделі, які виготовляли з тюлю та органзи. На початку 1960-их дизайнерам хотілось досягнути ефекту “вау” за допомогою бісеру та паєток. Сукні виглядали надзвичайно стильно та святково! У 70-их сукні виготовляли з бавовни або трикотажу та прикрашали рюшами, драпіруванням та блискітками. У 80-их з’явився славнозвісний денім. Також можна було знайти моделі у шкірі. Чорна вінтажна сукня користувалась неабиякою популярністю. А ось мереживні моделі стали безсмертною класикою. Вони були популярні у всі часи. Кожна жінка мріяла мати в своєму гардеробі хоч одну сукню! Адже така сукня допомагала створити надзвичайно спокусливий образ! 

Настав час для шопінгу! 

Ви вважаєте себе справжнім шопоголіком? Але Ви не бажаєте витрачати свій час на довгі та безглузді черги у торгових центрах? Вихід є! Онлайн-шопінг – ось Ваше спасіння! Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Наші колекції – це унікальне поєднання якості та привабливої ціни. Втілюйте свої модні мрії разом із нами! Дешеві вінтажні сукні у eButik.com.ua стануть справжньою родзинкою Вашого гардеробу! З нами легко продемонструвати свою унікальність за допомогою одягу! Вашому образу не вистачає лише стильної жіночої сумки. Отож, запрошуємо Вас до перегляду каталогів з нашими модними сумками! Виглядайте на всі сто щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Прочитайте також: Жіноче пастельне вбрання на літо

Дізнайтесь більше: Джинсові куртки – оригінальні фасони для прихильниць авангарду