Візерункові сукні на весну — познайомся з трендами!

Візерункові сукні на весну — познайомся з трендами!

Половина зими вже майже позаду, й це означає, що прийшов час познайомитися з гарячими тенденціями для теплішої погоди. Весна швидко наближається до нас, а разом з нею й легкі, повітряні та барвисті витвори. Жінки вже не можуть дочекатися, щоб, нарешті, увійти в новий сезон з кольорами та візерунками. Саме тому наші стилісти вирішили представити сьогодні Вам наймодніші візерункові сукні на весну, які обов’язково повинні з’явитися у Вашому гардеробі. Гарантую — буде стильно, як завжди!

Квіткові візерунки на сукнях це вже класика

Я впевнена, що, спостерігаючи за образами найпопулярніших модних зірок та красиво одягнених жінок, Ти помітила квіткові візерунки у їх образах. Квітковий принт це абсолютний хіт, який триває вже навіть не кілька сезонів, а десятиліття! Візерункова сукня на весну, безумовно, є одним з найкращих виборів і я впевнена, що мені не потрібно переконувати Тебе зробити його. Візерункові сукні в пастельних тонах, з модними буфами на плечах і сексуальними драпіровками на стегнах, найкраще підкреслять крихітні принти в барвисті квіти. Такі творіння на весну стануть пострілом в яблучко на усі випадки життя. У магазині ebutik.com.ua вже зараз Ти можеш обрати кілька дійсно приголомшливих моделей за відмінною ціною, яку ми підготували спеціально для Тебе!

Сукні з тваринним візерунком з магазину ebutik.com.ua
Сукня з леопардовим принтом додасть зухвалості Твому образу та стане у пригоді протягом усього року – магазин ebutik.com.ua

Тваринні принти – must have не тільки взимку

Якщо Ти хочеш додати свому образу характеру та зухвалості, одягни сукню з тваринним принтом. На показах мод переважають пантери, зебри й леопарди й не обов’язково в стандартних кольорах. А може Ти фанатка зміїного принту? Цей візерунок додасть щіпку божевілля до Твого вечірнього наряду, тому весна це ідеальний час для божевілля! Поділюсь з Тобою тим, що моїм улюбленим хітом є “total look”. Особливо подобаються мені леопардові візерункові сукні на весну, плюс ботильйони та яскравий піджак! Таке вбрання допомагає мені відчувати себе особливою кожного дня, й подруги захоплюються моїм оригінальним повсякденним нарядом. Тваринні принти в більш кольоровому варіанті на весну це супер ідея. Наприклад, приталена сукня міді з широким поясом на талії з декоративною пряжкою й рукавом-метеликом це ідеальний фасон, який в зміїному варіанті у яскраво-зеленому відтінку буде виглядати мега стильно.

Візерункові сукні на весну повні чарівності

Весна це час, коли можна оголити трошки тіло та відчути себе впевненішою, сексуальнішою та модною. Дорогі жінки, я впевнена, що Вам знайома проблема незручних штанів, що давлять. Коли сонце починає балувати нас своїми променями, нам одразу хочеться відчувати себе легко та комфортно! Відмінною альтернативою для цього періоду стане візерункова сукня на весну. Напевно Ти вже маєш у своєму гардеробі розкльошену модель в дрібний горошок, а якщо ні, то можеш швидко поповнити цю недостачу в магазині ebutik.com.ua, обравши класичну бавовняну модель відмінної якості! Це ідеальний варіант на щодень, який Ти успішно доповниш зручними кедами та бомбером або підборами й курткою-косухою. Горох повертається в моду, й таким Ти його ще не знала! Крім того, влітку варто піддатися спокусі на смугасті сукні в морському стилі або не менш класичні картаті моделі.

Візерункові сукні-сорочки з магазину ebutik.com.ua
Сукня з абстрактними візерунками це відмінний варіант на щодень – магазин ebutik.com.ua

Тенденції в сукнях на кожен сезон

Не можна заперечувати, що цієї весни ми повертаємося до класики, але у свіжому вигляді. Проте, все ж таки побачимо кілька цікавих новинок. Серед них не забракне й візерункових суконь midi та maxi прямого або розкльошені крою, які прикрашають геометричні візерунки! Дівчата, не біймося ліній на нашому одязі та експериментуймо, поки не знайдемо той самий одяг, в якому ми будемо відчувати себе оригінальними та особливими. Поєднання геометрії з весняними пастелями буде працювати шалено. Така сукня на весну це справжня петарда, яка вже сама по собі є гарантією надзвичайного наряду. Якщо Ти шукаєш щось, що не зробить Твій образ легковажним, то геометричні принти або навіть абстрактні кольорові візерунки стануть абсолютним хітом у сезоні, що надходить та зроблять роботу.

Візерункові сукні це відмінний варіант для будь-якого випадку

Візерункова сукня на весну це завжди ідеальний вибір, незалежно від того чи збираєшся на шопінг, день народження або весілля подруги. Більш того, моделі, прикрашені принтами, завжди в топі! Найбільші світові дизайнери підтверджують безперервну тенденцію цього дизайну й гарантують, що ця мода не пройде швидко. Принти завжди були способом проявити характер й акцент в образі. Саме за допомогою них Твій наряд не потребує особливих додатків. Одягни тільки взуття в приглушеному відтінку й образ готовий. Ще два роки тому я б сказала: взуття потрібно підбирати в залежності від випадку. Сьогодні ми знаємо, що актуальні тенденції дозволяють нам поєднувати навіть елегантні сукні з кросівками, тому експериментувати можна скільки завгодно.

Довгі візерункові сукні з магазину ebutik.com.ua
Максісукня з рослинними візерунками це незамінний елемент літнього гардероба — магазин ebutik.com.ua

Дівчата, я впевнена, що Ви вже відчуваєте весняні вібрації та хочете застрибнути в повітряні максі та міді сукні. Додам, що я теж з нетерпінням чекаю теплих та сонячних днів! Ви найкраще знаєте свою фігуру й знаєте, в чому Ви сприймаєте себе краще. Якщо у Вас струнка фігура та ноги, то сміливо звертайте увагу на візерункові мінісукні на весну, які підкреслять Ваші переваги. Якщо ж ви хочете приховати, наприклад, більш масивні стегна або ікри, то обирайте сукні довжини міді та максі. Довші сукні з візерунками нині є дуже модними й відмінно підходять для створення різних образів. Завдяки їм та відповідним аксесуарам Ви можете надати своєму наряду романтичного або трохи різкішого характеру. У цьому сезоні актуальними є довгі візерункові сукні на весну, які в поєднанні з ботильйонами на підборах створюють творіння в стилі вестерн або бохо. Вони відмінно підходять як для роботи, так і для випадкових виходів.

Читай також: Елегантні блузки не тільки на Різдво 

Дивись також: Подарунок дідусеві – найкращі ідеї