Візерунки для осені — на який дизайн варто робити ставки?

Візерунки для осені — на який дизайн варто робити ставки?

Тенденції зазвічай Змінюються кожен сезон, тобто два рази на рік (весна-літо і осінь-зима). Перш ніж довго поминається ще одна з них, тому ми хочемо представити вас наймодніші дизайни на осинь. Перевірте, який дизайн варто вибрати на який одияг варто зробити ставку.

Класична решітка

візерунок плед повертається в моду щосені. Це класичний модний візернок незалежно від сезони, але найчастіші мі носимо го в холодних місцях. Цього року плед одяг проектали такі модні Будинки, як Calvin Klein, Хлоя або Balenciaga. На нас погляд, правжній Must have в животому гардеробі – картата сорочка. Решитка також відмінно виглядається на сукнях. На нас смак особливо впливают моделі спортивних костюма. Варто також зробити ставку на плед пальто. З пропозиції ebutik.pl hazin najbardziej podoba się nam czarno-kobaltowa koszula w kratę wykonana z flaneli, czerwono-czarna sukienka oraz musztardowo-brązowy płaszcz w kratę.

modne wzory na jesień
Modne wzory na jesień (grochy, krata) – sklep ebutik.pl

Модні дизайни на осінь – горох

Це же одна вічна тенція, але мало хо з нас вибір на це кожень день. Горош в основному асоціются з наборами стилю ретро. Однак ми впельнені, що в цьому році цей візернок підкорять укладання по вскому світу. У своих колесах ені Баленсіага і Maison Margiela серед инших. Кожна жінка повинна мати плата в своєму гардеробі Горох. Нам підкоряються пох тренди, тому ми б заспівали світ світ на пастельні тонас, або на інсивний відпочинок ам пам пона ок рожевого або блакитного (фуксія, кобальт або бірюза). Модний одяг – це також зручні жиночі толстовки з тим малюнком. На нас смак вони припали найбільш сукні в Горох в колірі фуксії і сірі толстовки в горошок.

Квіткові мотиви

Ми любимо квти незалежно від сезони, але треба визнани, що в колесіях для осіньо-зимового сезони! Квіткові мотиви на своєму одязі були представлені Gucci, Dolce&Gabbana або Адамом Сельманом. Улюбленим кваткою дизайнерів стала троянда — в ній переважали візерунки. Квіти також поєднаються з ще однією модною тенденцією — латками і барвистою вишивкою. Рекомендуємо Сукні в квти, Клузи, прикрашені таким чином сорочками і комбінезонами. Nа квти Варто також вкласти в аксесуари — вибирати сережки, сумочки, шарфи, годинник або зутя. Махасин ебутік.pl має в своєму розпорядженні безліч цикавих моделей. Наша номер один – біла сорочка з вишивкою з кватковими мотивами. Нам дуже подоб’еться пастель Сукні в квти. Ми раді надіти менш очевидні рішеня і вибрати шкіряні куртки Квиті w intensywnych kolorach modnych tej jesieni.

modne wzory na jesień
Modne wzory na jesień (napisy, kwiaty) – sklep ebutik.pl

Субтитри

Тенденція ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ не слабшає. На ринку одягу все більше з’являєтся одяг і аксесуари, прикрашені написами. Іноді це пропозиції, цитати з фільмів або пісенних текстів інший час смішні гасла і слогани. Ми однозначно вибираєм другий вариант. Субтитри не тільки додасть одязі характер, але і змусять нас сміятися і зарядитися оптимізмом на день. Кращий вибір – футболки з написами. Варто також зробити ставку на інші елементи гардероба — Толстовки, Туніки, блозки або светштани. Те, що ми любимо підкреслювати, це те, що у нас є почуття гумору і відступ до себе. Ми закохалися в толстовки з кумедними підписами в інтенсивних, привабливих тоних. Впельнені, що вони стануть відмінним елементом багатьом укладок.