В’язані сукні – перегляд затишних моделей

В’язані сукні – перегляд затишних моделей

З приходом осені не варто відмовляти собі у задоволені виглядати елегантно та жіночно. В‘язані сукні – ось секрет неперевершених осінніх образів. Такий елемент гардеробу допоможе Вам створити не один ідеальний лук. Ви ще до сих пір не придбали таку сукню? Настав час виправити це непорозуміння! А ми із задоволенням зробимо Ваш шопінг легким та продуктивним! 

Якісні в’язані сукні: поговоримо про матеріал

Саме від матеріалу напряму залежить довговічність речей та Ваш комфорт. І зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші варіанти. Ми рекомендуємо Вам уникати сукні з акрилу. Адже цей матеріал, на жаль, носиться погано та практично не зігріває. Проте акрилові речі можуть потішити Вас своєю доступною ціною. Вовняні в’язані сукні надзвичайно теплі та приємні до тіла. Особливо, якщо вони виготовлені з м‘якої шерсті. Проте така сукня потребує дбайливого догляду. Прати таку річ можна лише при 30 градусах та в режимі ручного прання. А ось сушити  можна лише в горизонтальному положенні. Проте ми не рекомендуємо Вам купувати таку сукню, якщо Ви збираєтесь носити її в офіс. Адже у ній Вам буде дуже гаряче. Така сукня ідеальна для довгих прогулянок на вулиці. І ціна на вовняні моделі досить висока. Найкраще обирати сукні з невеликим вмістом шерсті. Проте відсоток шерсті повинен бути не менше 30, адже в іншому випадку сукня Вас не зігріватиме. Ще одна перевага такого складу – це невибагливий догляд. Також Ви можете розглянути варіанти з бавовни. Вони потішать Вас своєю практичністю та довговічністю. 

Коротка в'язана сукня з довгим рукавом бежевого кольору
В’язана сукня – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні сукні: огляд моделей

  • довгі в‘язані сукні

Така довжина стане найкращим вибором для холодного сезону. У тренді піклуватись про здоров‘я. Отож, довга тепла сукня прямого крою з рукавами стане чудовою основою для створення чисельних стильних образів! Бажаєте підкреслити лінію талії? Найкраще доповнення до образу – красивий пояс або баска. Ви можете носити цю сукню з пальто та навіть з кросівками! 

  • в’язані сукні з вирізами

Шукаєте щось нестандартне та цікаве? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на модель з трикутним вирізом на спині. Така маленька деталь додасть неймовірної сексуальності Вашому образу. Виглядає неймовірно стильно!

  • в’язані сукні в смужку

Колорблок – абсолютний тренд сезону. Моделі в смужку різних кольорів – найстильніший вибір. Створити образ з цією сукнею простіше простого. Адже у Вас збільшується кольорова палітра – простір для Ваших фантазій! 

  • сукні-светр 

Сьогодні у моді багатошаровість. Носіть їх у поєднанні з водолазкою та штанами або спідницею. Якщо погода тепла, то Ви навіть можете дозволити собі носити таку сукню як повноцінний предмет гардеробу.

Стильні в‘язані сукні: як вибрати?

Для початку Вам потрібно визначитись зі своїм типом фігури. Короткі в‘язані сукні найкраще виглядатимуть на струнких жінках з довгими ногами. Вони якнайкраще підкреслять Вашу талію та довжину ніг. Підберіть цікаве взуття. Краще уникати класичних варіантів. Одягніть щось масивне з грубої шкіри. У холодний день доповніть образ об‘ємним шарфом, шапкою та високими чоботами. Модель оверсайз ідеально підходить для створення повсякденних образів. Головне – підібрати правильний розмір. Адже занадто вільна модель здатна зіпсувати Ваш вигляд. А ось красуням з пишним формами ми рекомендуємо зупинитись на моделях з дрібною в‘язкою. Найкраще надати перевагу А-силуету або облягаючій сукні. Для Вас актуальною буде довжина нижче коліна. Ваш образ якнайкраще доповнить взуття на підборах. Також ми рекомендуємо Вам розглянути сукню-водолазку з об’ємним низом. Такий варіант допоможе Вам візуально виглядати стрункіше. А про що ще мріяти жінкам? Тому будьте впевнені у своїй красі! Кожна жінка заслуговує носити те, що вона хоче! Проявіть свою фантазію та створюйте неймовірні образи з сукнею!

Як носити в‘язані сукні?

Теплі в‘язані сукні легко стануть головним акцентом Вашого образу. Достатньо лише підібрати шарфик та сумку. Ви обрали сукню з об‘ємним коміром чи хомутом? В такому випадку варто бути обережним з аксесуарами. Адже Ви легко можете перенавантажити образ непотрібними елементами. Тут краще обійтись без додаткових речей. Одягніть зверху тепле пальто та підберіть красиву сумку – Ваш ідеальний образ готовий! Найуніверсальніша модель – сукня-водолазка. Її Ви можете носити фактично будь з чим! Туфлі, кросівки, чоботи та навіть черевики – все, чого лиш забажає Ваша душа! Комбінуйте таку сукню з найрізноманітнішими варіантами верхнього одягу. Це може бути елегантне пальто або крута шкіряна куртка-косуха. Так, гра на контрастах виглядає навіть цікавіше! Завжди стильно виглядає образ, в якому є якісь протиріччя. В цьому випадку саме косуха буде відігравати роль контрастного елементу. Довершить Ваш образ пара масивного взуття. У холодну погоду Ви можете спробувати носити сукню з легінсами. Взагалі, будьте відкритими до модних експериментів – це допоможе Вам віднайти Ваш власний та неповторний стиль! 

Настав час для шопінгу! 

Ви вважаєте себе справжнім шопоголіком? Та не уявляєте свого життя без стильного одягу? Але Ви не бажаєте витрачати свій час на довгі та безглузді черги у торгових центрах? Вихід є! Онлайн-шопінг – ось Ваше спасіння! Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас доступними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Мода повинна бути доступною. Дешеві в’язані сукні від eButik.com.ua здивують Вас своєю якістю! Приємним бонусом буде те, що у нас Ви зможете придбати усе для створення повноцінного неперевершеного образу! Тому обов’язково перегляньте наші каталоги зі стильними жіночими боді. Будьте неперевершені щодня! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Перегляньте: Шкіряне вбрання в осінніх образах: за чи проти?

Подивіться: Брюки з високою талією знову в моді!