В’язані сукні — перевір які модні фасони будуть в тренді цією зимою

В’язані сукні — перевір які модні фасони будуть в тренді цією зимою

Сукня – це елемент гардероба, який повинен бути в колекції кожної з нас. Тому дізнайся з нашої нової статті, яким чудовим варіантом є в’язані сукні на зиму. Я скажу навіть більше, окрім безлічі пропозицій щодо образів, Ти також зможеш познайомитися з новою колекцією з магазину ebutik.com.ua!

На що здатні в’язані сукні?

Проте, багато жінок вважають, що найкращим одягом на щодень є зручний одяг, тобто в основному це джинси та футболка. Звичайно, ми не ставимо під сумнів Твій вибір, але ми хочемо показати Тобі, що сукня-светр теж може бути зручною. Ми знаємо, що не кожна жінка любить носити їх. Якщо ми одягаємо їх в осінньо-зимовий період, то нам звичайно потрібні колготки, які часто затягуються й рвуться в найменш підхожі моменти. До цього ж достатньо підібрати елегантніше взуття й невелику сумочку. І тут ми хочемо довести Вам, що в сукні також можна відчувати себе так само комфортно, як і в улюблених штанах. І тоді можливо навіть затягнуті колготки швидше викличуть на Твому обличчі посмішку, ніж скривлять губи в гримасу. В’язані сукні на зиму повинні бути Твоїм must have в холодні місяці, тому що Ти можеш піти в них на роботу, в місто або до подруги. Перевір, на що вони здатні!

В'язана сукня oversize з магазину ebutik.com.ua
Трикотажна сукня вільного крою це гарантія стильного та комфортного образу — магазин ebutik.com.ua

Закохайся в в’язані сукні oversize

Перш за все ми хочемо представити Тобі в’язані сукні oversize, які змусять Тебе відчувати себе як в улюбленій піжамі протягом усього дня. Не завжди потрібно підкреслювати талію. Іноді у нас виникає бажання накинути щось приємне, ніжне й водночас не заважаюче вільно рухатися. І є ідеальний спосіб, щоб зробити це. Ти можеш відчувати себе комфортно, а також виглядати зі смаком. Будь впевненою, що вільні в’язані сукні на зиму ідеально доповнять Твій гардероб в холодну пору року. Не будьмо обманювати себе, кожна з нас любить вільний одяг. Хто протримається увесь день в піджаку, спідниці та на підборах? Повернувшись з роботи, ми швидко переодягаємося в щось зручніше. Ми поспішно скидаємо жорсткі матеріали й стрибаємо в м’який спортивний костюм. Й уяви собі, що, коли у Тебе буде в’язана сукня oversize, Тобі навіть не буде хотітися знімати її після повернення додому! І так, це правда! Її пружна, м’яка й еластична текстура додасть Тобі затишку, як ніби Ти вийшла з дому в ковдрі.

В’язана сукня на зиму з зав’язками на талії

Якщо Ти хочеш виглядати жіночніше, то, відмовся тоді від широких моделей та обери іншу. Елегантним варіантом будуть приталені в’язані сукні на зиму, які мають акцент на талії. Будь-яка сукня, що зав’язується на талії, дозволяє підкреслити наші сильні сторони, тобто виділити талію. Часто буває, що зимовий одяг настільки об’ємний, що ми втрачаємо в ньому наші форми. Ми скаржимося на відсутність витонченості, яка приховується під светрами та теплими куртками та бажає звільнитися. Але це звільнення відбудеться тільки навесні, коли ми знову почуємо перший спів птахів. Ці птахи своїм чудовим співом пробуджують усю флору до життя. Дерева зеленіють, а квіти розквітають. У повітрі витає чудовий запах весни. Проте, зробімо усе можливе, щоб відчувати себе красиво й сексуально навіть взимку.

Якщо модна в’язана сукня не має в оригінальному варіанті зав’язки на талії, пам’ятай, що до неї завжди можна одягнути пояс. Хорошим вибором буде витончений та тонкий пасок в кольорі сукні. Такий вибір не зруйнує ніжності й м’якості трикотажу. Ми запевнюємо, що відповідні доповнення можуть творити чудеса, але не варто з ними перебільшувати!

Модні в'язані сукні з магазину ebutik.com.ua
Приталена трикотажна сукня красиво підкреслює силует й одночасно захищає від холоду – магазин ebutik.com.ua

Досконала універсальність в’язаної сукні

Повсякденні сукні не вимагають маленької сумочки для завершення образу. Ти можеш дозволити собі велику об’ємну сумку з екошкіри або екологічно чистої замші. Зрештою, Ти зможеш помістити усі необхідні речі в один гаманець. Як уже згадувалося вище, багатьом з нас здається, що сукня вимагає від нас елегантного вигляду. А ось модні в’язані сукні на зиму — це альтернатива, яку можна без проблем носити на щодень. Коли збираєшся на роботу, подумай про те, чи будеш Ти багато ходити протягом дня. Якщо відповідь так, то одягни взуття на плоскій підошві або на низьких підборах. Це полегшить завдання. До того ж в такому образі можна піти навіть на побачення після роботи. Тобі навіть не доведеться переодягатися. Як альтернатива Ти можеш замінити плоскі туфлі на шпильки й образ готовий. Ти обов’язково засліпиш свого партнера, який буде збирати щелепу з підлоги. Це дуже добре! Нехай він оцінить Твоє почуття стилю. Однак не усі розбираються в моді. Й не усі також уміють поєднувати різні аксесуари й поєднувати їх з образом. Ось чому Ти будеш на крок попереду, прочитавши нашу статтю.

Модні в’язані сукні то гарантія комфорту та стилю

Стильні в’язані сукні приталеного фасону шалено обтягують тіло й дарують нам відчуття ніби ми ходили б протягом дня отуплені найприємнішим шарфом. М’який та приємний на дотик трикотаж – це незамінна гарантія комфорту, але й ефектний спосіб створення образу. Просто одягни пасок, пінетки й сумочку, і ми готові до виходу! Ти також можеш обирати серед цікавих дизайнів та різних кольорів. Ти віддаєш перевагу однотонному кольору або можливо, смугам чи квітам? Якщо ми можемо дати раду, то напевно однотонна в’язана сукня є найуніверсальнішою й до неї легше підібрати аксесуари. Одягни з нею довге вовняне пальто або пухову куртку, й такий образ більше нічого не потребуватиме.

Читай також: Модні аксесуари для спальні – тренди 2020

Дивись також: Дешеві футболки для хлопчиків на осінь