В’язані сукні: кращі моделі

В’язані сукні: кращі моделі

Кращі сукні для осені – це трикотажні фасади. Добрі і м’які на дотик моделі відмінно працюють навіть в холодну погоду. Сьогодні ми радимо вам на які трикотажні сукні варто надягати і з чим їх носити, щоб виглядати модно.

В’язані сукні в найкрасивіших кольорах

Більшість в’язаних суконь мають приталений крій. Перед покупкою варто врахувати довжину рукавів (довгі, 3/4 довжини) і зріз декольте (круглий, човник, V-подібний виріз, водолазка, чокер, зав’язаний). Варто подумати довше над кольором сукні. Якщо ви шукаєте універсальний одяг, яка буде працювати для різних випадків бежевий, сірий, коричневий, темно-синій або чорний. Хочете увійти в останні тенденції моди? Вибирайте зазвичай осінній колір, такий як оливковий або бордовий. Ви також можете зробити ставку на гірчицю або фіолетовий. З світлих тонів рекомендуємо вам також В’язані сукні в пастельних тонах — блакитних, світло-рожевих або персикових. Вони також красиво презентують себе сукні в інтенсивних кольорах, які привертають увагу — червоний, рожевий, жовтий, зелений або кобальтовий.

Прикраси

В’язані сукні, Як і всі інші моделі, можна декорувати різними способами. Традиційні прикраси включають вставки з інших матеріалів або в різних відтінках, ніж більшість творінь. Бафи і оборки також хороший вибір. Сукні також можна прикрасити золотими гудзиками, атласними стрічками або бантами. Сумісними з трендами є моделі з палітурками або різного роду вирізи. Ефективно виглядають В’язані сукні з металевими елементами — повзунки, перли, блискітки, блискітки або стрази. Ви також можете зробити ставку на кольорові орнаменти — скоби або вишивку. Елегантний вигляд сукні з манжетами і коміром. Щодня для вечірки або зустрічі в групі друзів добре підійдуть моделі з модними воланами — одно- або шаруватими. Постріляли в джек-пот В’язані сукні we wzory. Na jesień świetnym wyborem będą grube paski, krata, wzory geometryczne i etniczne zdobienia.

sukienki dzianinowe
Sukienki dzianinowe – sklep ebutik.pl

Утилівки для різних випадків

Це дійсно холодно, але хочеться все-таки виглядати жіночно і стильно? Одягніть оливкову сукню з V-подібним вирізом, прикрашену перлами на плечах. Модель Fit в смугастий відмінно підкреслює силует. Для холодних днів найкраще вибирати сукні чорні легінси і довгий кардиган. Набір можна підкреслити ботильйони з шпильками в стилі рок-рок, великою сумочкою і чокером. Для побачення рекомендуємо вам по черзі червоне плаття довжини міді з декоративними металевими колами на лінії декольте. Прикраса привертає увагу, але і внесе одяг в тренд металевих відтінків. В’язана сукня буде виглядати незвично з золотими аксесуарами — сережками і сумкою клатчем. З взуття рекомендуємо чорну, класичну шпильки. На щоденній основі (для шопінгу, прогулянок, зустрічей з друзями) вдалим вибором стануть різнокольорові В’язана сукня в геометричних візерунках. Сукня буде красиво виглядати в поєднанні з бордовим светром, колготами і довгими козаками. Вибирайте містку сумочку і тонкий браслет до комплекту.