В’язані светри – перегляд теплих та затишних моделей цього сезону

В’язані светри – перегляд теплих та затишних моделей цього сезону

З настанням холодів все більше хочеться поринути в атмосферу затишку та тепла. Відчувати легкість і максимальний комфорт без обмежень свободи рухів. В’язані светри найкраще справляться з цією роллю. Саме вони надійно захищають тіло від низьких температур, ідеально комбінуються у різних стилях і допоможуть виглядати на всі сто без зайвих зусиль. Різноманіття в’язки допоможе кожній модниці обрати свою модель, а також підкорить неймовірною красою усіх навколо. Ще досі вагаєтесь, які светри будуть актуальними у цьому сезоні? Перегляньте нашу публікацію та дізнайтесь безліч корисних порад від наших стилістів вже сьогодні! Отож, розпочинаймо!

В’язані светри – must have для осіннього сезону!

У осінню пору погода досить оманлива та непередбачувана. В повітрі відчувається холод, а сонячні промені зовсім не зігрівають своїм теплом. Для багатьох це пора змін і початку нових звершень, а для когось сезон модних в’язаних светрів, які так стильно поєднуються з різними елементами гардеробу. Саме вони допоможуть створити цікаві поєднання, лише за кілька хвилин. Затишна в’язка завжди залишатиметься в моді, оскільки ідеально вписується в клімат цієї пори. Об’ємна чи делікатна – пасуватиме усім без виключення. Стильні в’язані светри обожнюють додаткові аксесуари та цікаві модні експерименти. Вони лаконічно та дорого виглядають зі шкіряними виробами віддзеркалюючи елегантність і водночас брутальність. Масиві прикраси золотого кольору служать ідеальним рішенням для щоденних і вечірніх поєднань. Масивне взуття або ж високі козаки гарантовано підкорять серця навіть найвибагливіших модниць. Як Ви вже зрозуміли светри з в’язки просто повинні бути у осінньому гардеробі кожної. Саме вони вважаються найулюбленішими серед модних дизайнерів і лідерів думок. Найкраще підходять як і для роботи чи навчання, так і різноманітних святкувань або ж прогулянок на свіжому повітрі. На щастя, кольорова палітра та доступні фасони тішать своєю різноманітністю. Кожен новий сезон дивує нас новинками, які неодмінно варті Вашої уваги.

Короткий в'язаний светр з довгим рукавом чорного та бежевого кольору в поєданні з чорними штанами
В’язаний светр – стильні моделі на eButik.com.ua!

В’язані светри: перегляд трендових моделей цього сезону! 

Жіночі в’язані светри кожного сезону залишаються номером один у гардеробі кожної жінки. Вони приваблюють затишком, підкорюють своєю універсальністю і відчуттям максимального комфорту. Кожного дня не перестають дивувати навіть найвибагливіших модниць своїм стилем і пошиттям. Давайте переглянемо, які моделі користуються великою популярністю у цьому осінньому сезоні:

  • в’язані светри оверсайз

Вбрання, що презентує вільний стиль та свободу у всіх проявах набирає колосального визнання серед жінок різного віку. Саме светри оверсайз не спричинятимуть жодного дискомфорту під час тривалого носіння. Вони обожнюють як і самостійні, так і багатошарові поєднання, які з легкістю приховають дрібні недоліки фігури. Що перешкоджають багатьом жінкам почуватись впевнено та привабливо. Сьогодні такі моделі найчастіше з’являються у повсякденних поєднаннях, оскільки дарують омріяну легкість у активний час.

  • в’язані светри з високою горловиною

Такі моделі найбільше підходять для максимально холодних днів. Саме вони надійно захищають тіло і шию від морозного вітру та низьких температур. А ще моделі гольфом приваблюють своєю суворістю і стриманістю. Светри з високою горловиною підкорюють своєю практичністю і неймовірним затишком. Без них важко уявити тривалі подорожі, щоденні прогулянки та навіть стильні фотосесії.

  • довгі в’язані светри

Довгі светри – це чудова можливість для модних експериментів. Саме вони обожнюють різноманітні доповнення, аксесуари та вільні поєднання. Такі моделі з легкістю можна використовувати замість сукні, комбінуючи з легінсами чи теплими колготками. Довгі светри з в’язки залишатимуться актуальними кожного сезону. Їх обирають за надійність, тепло і хороший стиль.

  • короткі в’язані светри

Улюблена модель молодих дівчат і підлітків або ж жінок, які не люблять занадто теплі поєднання. Такі светри краще всього носити з низом, у якого висока талія, щоб уникнути переохолодження. Більшість стилістів обожнюють їх у комбінаціях з трикотажними штанами, джинсами та навіть спідницями-футляр.

Характеристика в’язки

Кожен виріб надихає своєю особливістю. Певна текстура матеріалу, якості та фінальний характер – все це значною мірою впливає на наш вибір. Не можна забути про дизайн і оздоблення, на які ми часто звертаємо свою увагу. Щодо в‘язки то вона налічує безліч видів, які можна обрати, зважаючи на свої бажання та результат. Светри об‘ємної в‘язки створять додатковий об‘єм у верхній частині тіла. Це максимально затишні та теплі фасони, що неодмінно пасуватимуть з завуженим низом і масивним взуттям. Чому слід уникати розкльошених штанів або ж моделей з широкою штанкою? Тому, що таким чином Ви виглядатимете як великий мішок. У образі повинна панувати гармонія, тому пам’ятайте про це. Базові в‘язані светри з комбінованої в‘язки найкраще пасуватимуть у перехідний сезон. Це період прохолодних днів і легкого верхнього вбрання. Такі жіночі светри найчастіше обирають жінки, які не люблять багатошарові та надто об‘ємні поєднання. Светри ажурної в‘язки захоплюють елегантністю та романтичністю. Вони створені для святкових і особливих подій, а ще часто доповнюють офіційні образи.

Час для покупок! 

Наш інтернет-магазин eButik.com.ua створений з думкою про кожну красуню, якій набридли довгі черги та дороге вбрання. Саме у нас Ви лише за кілька натискань придбаєте свою омріяну модель високої якості та в актуальному дизайні. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної, тому дешеві в‘язані светри чекають на Вас! Кожного дня ми тішимо знижками та тематичними акціями наших покупців і надихаємось щасливими та вдалими покупками. Запрошуємо на онлайн-шопінг у eButik.com.ua вже сьогодні!

Перегляньте: Спортивні костюми на осінь – що обрати?

Подивіться також: Сукня з відкритими плечима – гарячий хіт цього сезону!