В‘язані светри – знову на вершині популярності в цьому сезоні!

В‘язані светри – знову на вершині популярності в цьому сезоні!

Ще досі в пошуку затишного вбрання на холодний сезон? Тоді ця стаття саме для Вас! В‘язані светри – ідеальний вибір для створення стильних, зимових образів. Не варто перейматись простим кроєм і універсальністю, адже саме у цьому головна особливість в‘язаних виробів. Жіночі светри обожнюють сміливі рішення. Шукайте свою улюблену в‘язку та насолоджуйтесь стильним виглядом не лише на щодень. А як стилізувати їх у цьому сезоні, дізнаєтесь у нашій статті!

В‘язані светри – поєднання затишку та стилю!

В‘язані вироби завжди відрізнялись оригінальністю та хорошим почуттям смаку. Їх продовжують використовувати у своїх образах жінки, які полюбляють затишок і максимальний комфорт. Крім того, ручні вироби презентують особливий характер. А ще вони підкорюють любителів неординарних рішень. Взагалі, жіночі в‘язані светри – це справжній маст хев для зимових комбінацій. Вони стильно виглядають як і з базовим низом, так і з цікавими фасонами спідниць. Для святкових образів на зиму вибирайте велюрові та шкіряні моделі, які ідеально поєднуються з різноманітною в‘язкою. Делікатне плетіння та товсті коси сьогодні б‘ють усі рекорди продажу. Саме вони відрізняються універсальністю та стильно виглядають у будь-яких комбінаціях. 

Стильні в‘язані светри ще ніколи не відрізнялись насиченим кольором і яскравим візерунком. Лише у цьому сезоні сміливці та любителі кольору можуть відчути цілковиту насолоду від буденних образів. Якщо ж Ви також обожнюєте модні експерименти, тоді не зволікайте, а вибирайте трендові моделі цього сезону. Наші стилісти просто обожнюють в‘язані речі. Саме вони в найкращий спосіб підкреслюють атмосферу зимових свят, тепла та затишку. А ще з легкістю вдаються до модних рішень з різними елементами гардеробу. Лише сміливі можуть відчути всю неординарність цього виробу. Базові в‘язані светри підкорюють класичним і однотонним дизайном. Їх з легкістю можна помітити у поєднанні з стриманим низом і мінімалістичними прикрасами. Адже не варто забувати про аксесуари. Саме в цьому сезоні вони відіграють важливу роль у стильному завершенні майбутнього образу.

Короткий в'язаний светр сірого кольору в поєднанні з голубими джинсами
В‘язані светри – актуальні фасони на eButik.pl!

Презентація актуальних фасонів зимового сезону

Щороку зимова пора дивує нас не лише довгоочікуваними святами та сімейним затишком, але й теплими светрами. Саме в‘язані светри одразу асоціюються з максимально комфортними та надзвичайно м‘якими відчуттями. Ми все частіше звертаємо увагу на практичність і просто не можемо встояти перед цікавими та нестандартними моделями одягу. Модні стилісти не зупиняються на досягнутому. Вони з легкістю тішать нас новинками, які ще більше приваблюють своєю оригінальністю. Навіть найвибагливіші модниці гарантовано оцінять стильні фасони цього сезону. Отож, давайте переглянемо актуальні моделі светрів цієї зими!

  • короткі в‘язані светри

Короткі моделі светрів завжди відрізнялись універсальністю. Вони чудово пасують у різних комбінаціях і презентують класичний стиль. Їх просто обожнюють повсякденні та святкові поєднання, оскільки саме вони ідеально вписуються в образи зі спідницею чи тканинними брюками. Цієї зими зверніть увагу на однотонні моделі. Ще ніколи базовий стиль не користувався такою популярністю. Не забувайте про колір, адже саме у цьому сезоні він має значення!

  • довгі в‘язані светри

Довгі светри, які здебільшого нагадують туніки в цьому сезоні найбільше оцінили любителі затишку та тепла. Такі моделі гарантовано захистять Вас від холоду і допоможуть створити стильні поєднання з улюбленими легінсами. Саме вони також можуть виконувати роль сукні, проте будьте з ними обережними!

  • в‘язані светри оверсайз

Вільний стиль вже кілька років поспіль не втрачає своєї популярності. Ми все більше спостерігаємо поповнення у колекціях відомих дизайнерів широкими фасонами. Светри оверсайз презентують особливу атмосферу затишку. Саме вони ідеально асоціюються з зимовим періодом. Не бійтесь вибирати моделі в принт, з актуальними візерунками чи грубим плетінням.

  • в‘язані светри з тонким плетінням

Делікатна в‘язка завжди лідирувала серед класичних образів. Адже її ніжність підкорила серце не однієї модниці. Якщо ж говорити про фасони з круглим вирізом, широким рукавом або ж відкритими плечима, то такі светри однозначно варті Вашої уваги.

В‘язані светри: з чого розпочати пошуки?

Вибираючи светр на зиму, варто врахувати його призначення. Якщо Ви в пошуку образу на щодень, тоді варто звернути увагу на практичні фасони зі щільної в‘язки та натуральних волокон. Адже під час тривалого носіння Ваше тіло повинно дихати. І з цим найкраще справляються нитки натурального походження. А ще вони чудово тримають форму і є надзвичайно приємними до тіла. У період активного ритму слід забути про оздобленні моделі, які при щоденному використанні втрачають свій первинний вигляд. Зимові в‘язані светри можуть презентувати високу горловину, асиметричний низ і широкий рукав. Такі особливості пошиття додають оригінальності Вашому майбутньому образу. А зимою Ви відчуватимете не лише максимальний комфорт, але й підкорюватимете всіх стильним виглядом. Переконайтесь у цьому самі!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений з турботою про Вас. Саме у нас Ви знайдете безліч стильних моделей за доступними цінами. Ще ніколи шопінг не був настільки приємним! Адже широкий асортимент гарантовано вразить любителів модних тенденцій. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного, тому дешеві в‘язані светри повинні бути у Вашому гардеробі. Різноманіття фасонів і кольорів підкорить серце не однієї красуні, яка прагне крокувати в ногу з найактуальнішими трендами зі світу моди. Щодня ми дивуємо наших покупців знижками та тематичними акціями. Не пропустіть нагоди придбати стильне вбрання на eButik.pl

Подивіться: Ліниві свята – піжама в Твоєму стилі!

Перегляньте: Різдвяні стилізації – що одягнути в перший день свят?