В’язані кардигани – створені для холодного сезону!

В’язані кардигани – створені для холодного сезону!

В’язані кардигани – це справжня есенція Вашого гардеробу. Їх сміливо можна назвати базовим елементом жіночого та чоловічого гардеробу. Це зручний та доволі практичний елемент нашого гардеробу. Кардиган здатний зігріти Вас та подарувати Вам відчуття затишку прохолодним літнім вечором, дощовим осіннім днем або морозним зимовим ранком! Він легко поєднується з одягом будь-якого стилю. Ви ще до сих пір не придбали цю унікальну річ? Наша команда із задоволенням розповість Вам про найактуальніші моделі! 

Актуальні в’язані кардигани

  • короткий в’язаний кардиган

Коротка модель не втрачає своєї популярності вже протягом кількох сезонів. І це не дивно! Адже така довжина дає можливість створювати образи в абсолютно різних стилях. І це не може не приваблювати. 

  • в’язаний кардиган з оригінальними рукавами

Незважаючи на свій об‘єм та грубість фасону, мішкуватий кардиган все одно виглядає досить жіночним та милим. Особливо моделі з широкими рукавами. Також у цьому сезоні модні кардигани з помпонами або шишечками. Техніка печворк не залишить байдужим жодного! 

  • в’язаний кардиган з косами

В‘язка у вигляді різноманітних кіс залишається до сих пір популярною! Тому сміливо діставайте кардигани з бабусиної шафи та насолоджуйтесь ним цієї осені! Деякі моделі поєднують в собі кілька ажурних візерунків.

  • в’язаний кардиган з капюшоном

Цей варіант точно захистить Вас у найпрохолодніший день осені чи зими. Бувають моделі з ґудзиками та без них. Завдяки такому кардигану Ви можете створити безліч різноманітних образів. Ранньою осінню така річ спокійно може замінити Вам пальто. 

Довгий в'язаний кардиган сірого кольору в поєднанні з білою майкою та джинсовими шортами
В’язаний кардиган – трендові фасони лише на eButik.com.ua!

Яскраві в’язані кардигани: кольорові рішення

Найактуальніші кольори в’язаних кардиганів у цьому році – білий та бежевий. Звісно, білий не може похвалитись своєю практичністю. Проте така річ точно виглядатиме ефектно! А ось бежевий – зовсім інша справа. Цей колір також виглядає ефектно. Проте його носибельність вражає. Також у цьому році серед актуальних кольорів опинились блакитний та рожевий. Ніжні пастельні відтінки здатні заполонити серце кожного! Жіночі в‘язані кардигани можуть бути і з принтом. Смугасті моделі та анімалістичний принт – абсолютний хіт сезону! Цікаво та стильно виглядають варіанти кардиганів з технікою печворк. Це один з провідних трендів. Такий кардиган здатний опинитись у центрі уваги всього образу. Він легко стане родзинкою! З кольорами потрібно вміти працювати. Можна скористатись простим та перевіреним методом – метод контрастів. Його суть максимально проста. Під темне вбрання Ви обираєте базовий в’язаний кардиган світлого кольору. А світлий образ доповнюєте темним кардиганом. Проте є одне але. У Вас є надмірна вага? Тоді Вам все ж таки краще утриматись від світлих моделей кардиганів.

Трендові жіночі кардигани: переваги

Людська натура звикла до комфорту. І нікому не хочеться щодня вигадувати щось нове. Ми бажаємо носити зручний одяг. Стильні в‘язані кардигани якраз потрапляють у цю категорію! Одна з головних переваг – це зручність. Кардигани не обмежують Вас у русі. В них Ви відчуваєте себе максимально вільними. Якщо раптом стало душно, Ви легко можете зняти кардиган. Стало прохолодно? Просто накиньте його зверху! Для усіх ця річ асоціюється з теплом та затишком. Кардиган – це справжня есенція для холодного періоду року. Уявіть собі, як Ви закутатись в теплий плед та насолоджуєтесь теплом. Це не потрібно навіть уявляти, якщо у Вас є кардиган! Кардиган відмінно поєднується з будь-яким одягом. Ви сміливо можете його носити з класичними брюками чи легендарною спідницею-олівець. Одягайте цю річ з сукнями та з улюбленими джинсами. Або навіть використайте як доповнення до літнього образу з шортами. Така річ буде доречна всюди! Кардиган сміливо можна назвати демісезонною річчю! Адже ми здатні насолоджуватись ним протягом цілого року. А чому б і ні?

Як носити в’язані кардигани?

Бежеві в‘язані кардигани відмінно доповнюють вбрання в молочно-коричневій палітрі. Така річ добре виглядає з молочно-білим та сірим. Такий кардиган додасть образу ніжності та жіночності. Для створення образу в стилі casual ми пропонуємо Вам використати спідницю та майку в білизняному стилі. Бажаєте додати образу нотку зухвалості? Джинсові шорти та укорочений топ – ідеальні кандидати. Образ з топом як ніколи актуальний! Чорний кардиган легко впишеться у будь-який образ. Він створює чудовий тандем зі своїм протилежним кольором – чорним. З ним Ви можете створити яскравий образ. Адже найлегше додати до образу неонові кольори, коли є чорна база. Для створення офісного образу Ви можете спробувати скомбінувати блузу та спідницю або брюки та сорочку. Також кардиган добре поєднається з класичною сукнею-футляр. Головне – надавати перевагу мінімалістичними моделям, без зайвого декору. Для романтичного образу поєднайте ажурний кардиган з облягаючою сукнею або короткою спідницею та блузою. Ми впевнені, Ви виглядатимете приголомшливо! 

Настав час для шопінгу! 

В наш час ми цінуємо понад усе свободу! Свободу від зайвих клопот. І ніхто не хоче витрачати свій час на марні пошуки вдалого одягу у торгових центрах. Адже мас-маркет рідко може похвалитись якістю за розумні гроші. Переважно ми маємо справу з неякісними речами за немалі кошти. Онлайн-шопінг – ось ключ до всіх модних проблем. Інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наші дешеві в’язані кардигани приємно здивують Вас своєю якістю!  З нами Ви можете забути про попередні негативні покупки. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих костюмів. Адже хороший костюм – відмінна альтернатива сукні! Демонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу! Будьте неперевершені щодня разом із eButik.com.ua. Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Прочитайте: Стиль ампір в моді – який він?

Перегляньте більше: Сатинові спідниці-міді в щоденних стилізаціях – з чим їх поєднувати