Вощені жіночі штани в укладанні

Напевно ви помітили, що останнім часом на ринку жіночих штанів знову з’явилися моделі з інтригуючим блиском. Вони були названі вощанийтому що вони виглядають так само, як вони протерті воском. Звідки вони взялися, і чому виникла така ідея? Відповідь на ці питання ми знайдемо як завжди в минулому. Багато сьогоднішні фасади одягу, які зараз модні, в минулому служили для чогось конкретного і виконували певну функцію. Ось у випадку з вощеними брюками теж. У минулі роки їх носили в основному мотоциклісти. Вони покрили свої шкіряні штани воском, щоб захистити їх від замочування під час швидкісної їзди на мотоциклі в сиру погоду. Вощені штани були також більш стійкими до забруднень. Сьогодні такі штани з корінням мотоцикла стали головним чином об’єктом бажання жінок! Створювалися наймодніші штани такого типу, тобто тюбики крою тонкий або худий. Звичайно, сучасні вощені брюки не натирають справжнім воском, тільки покривають спеціальним імітаційним речовиною. Ласкаво просимо до огляду вощеного брюк!

Вощені штани — для кого вони?

Вощені штани бувають двох типів — матові або глянцеві. Завдяки просоченню вощіння ефекту такі штани можуть бути трохи товщі і жорсткіше, наприклад, ніж середні джинси. Найпопулярнішим фасадом таких штанів є трубопровід – вони повинні гарантувати майже ідеальну посадку для фігури. Майже, тому що вощені брюки мають це до себе, що їх матеріал легко ламається або оборками, наприклад, навколо колін. Повністю усунути це досить неможливо, особливо при ходьбі або присідаючи. Цей невеликий манкамент вам компенсує, однак нетрадиційний вигляд, Що надають вощені брюки. Для них виглядають дуже гламурно і сексуально. Більше того справляють враження шкіри, який ще більше піднімає їх звання. Їх особливості, однак, підкреслюють навіть найменші недосконалості фігури, візуально підкреслюють стегна і сідниці. Тому наші стилісти рекомендують їм досить струнким людям з акуратними ногами.

Woskowane spodnie damskie, czarne woskowane spodnie, czerwona woskowane spodnie, modne woskowane spodnie, woskowane jeansy damskie, czarne woskowane rurki, czerwone woskowane rurki, spodnie rurki ebutik
Вощені жіночі штани — укладання від магазину Ebutik.pl.

Чорні вощені штани — танцювати і під чотки!

Вас не здивує, напевно, те, що з вощеного брюк найбільшу популярність мають такі чорного кольору. Вони самі універсальні, підходять багатьом стайлінгу і для різних випадків. До них можна ставити ребристі тіла або елегантною блузкою і вирушайте так на вечірку. Вони також будуть добре працювати в компанії сорочок або блузок. Ви також можете носити чорні вощені брюки з матовим покриттям для ділової зустрічі або співбесіди. Ці штани схожі на хамелеон — вони підходять до вашого оточення в залежності від ваших потреб. Найкраще вони виглядають для взуття на підборах: шпильки, платформи, анкери або тягачі ботильйони на стовпі. Як тільки він стане трохи тепліше, ви також можете покласти на них плоскі кросівки.

Чорні вощені штани є елементом стилю casual, але гладкі моделі без прикрас не можна заперечувати трохи елегантності. Однак це більше вечірній шик, ніж формально-вечірній. У повсякденній укладанні для міста найкраще виглядатимуть вощені брюки з вставленими через голову светрами або толстовками. Чорна модель також чудово заграє з класичними бежевими одно- або двобортними пальто.

Червоні вощені штани

Вище ми описали класику, тепер перейдемо до авангарду для сміливих жінок. Якщо ви любите шокувати наряд