Волани в одязі – модна тенденція

Волани в одязі – модна тенденція

Вам набрид Ваш базовий гардероб? Осінь – чудова можливість оновити асортимент свого модного арсеналу. Волани в одязі допоможуть Вам подивитись на моду по-новому. Ви здатні з легкістю створити неповторні образи. Ми переконані: стильний одяг з воланами не залишить Вас без уваги! Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для створення ідеального образу!

Актуальні волани в одязі: різновиди

  • вертикальні волани

Вертикальні волани в одязі не створюють зайвого обсягу та візуально роблять Вас стрункішою.

  • фігурно розташовані волани

Цікаві волани, які розташовуються по складній траєкторії, здатні зробити Ваш образ неповторним та цікавим. 

  • горизонтальні волани

Вибираєте одяг з цим типом воланів? В такому випадку найкраще надати перевагу моделям з відкритими плечима або спідницям з багатошаровими воланами.

  • волани різного розміру 

Вбрання з рівновеликими та різноспрямованими воланами допоможуть створити цікавий образ за лічені хвилини. Ще більш незвично виглядає поєднання з різних тканин. 

  • знімні волани

Полюбляєте різноманітність? Проте хвилюєтесь, що волани можуть вийти з моди? В такому випадку Вам прийдуть на допомогу знімні волани в одязі на зав’язках, блискавці або ґудзиках. З такою річчю можна не боятись модних експериментів! 

  • прозорі волани

Волани та прозора тканина – найвдаліше у світі поєднання. Особливо, коли Ви їх комбінуєте з непрозорим вбранням. Ефектно та стильно. Що ще тут додати? Ми переконані: Ви будете в захваті від свого образу з воланами!

Блузка в горохи з воланом внизу чорного кольору в поєднанні зі спідницею в принт
Волани в одязі – актуальні моделі одягу на eButik.com.ua!

Романтичні волани в одязі: стильні блузки

Такі ніжні блузки з воланами стануть ідеальним вибором для створення неперевершеного офісного або святкового образу. Проте для стильного вигляду необхідно, щоб блуза ідеально на Вас сіла. Для красунь з вузькими плечами ми рекомендуємо блузки з воланами на грудях та плечах. У Вас вузькі стегна? І Ви бажаєте візуально їх розширити? Впоратись із цим завданням Вам допоможуть блузки з воланами внизу. Рясний декор знизу додасть додаткового бажаного обсягу. Блузки з воланами легко стануть яскравим акцентом Вашого образу. Вони візьмуть на себе всю увагу – будьте впевнені у цьому. Бажаєте приховати зайвий об’єм? Тоді надавайте перевагу блузкам у темному відтінку. Рекомендуємо Вам звернути увагу на моделі у світлих кольорах. Так блузка виглядатиме ще ніжніше. В такому вбрані Ви точно здатні опинитись у центрі уваги. Світлі волани в одязі надають неймовірної легкості. Моделі блузок з воланами чудово комбінуються з класичними брюками та спідницею-олівець.Також Ви можете спробувати поєднати їх з комбінезоном. Щодо аксесуарів? В образі з такими блузками краще утриматися від них. 

Волани в одязі на осінь: сукні

Такі сукні з воланами володіють великою кількістю переваг. Тому вони користуються шаленою популярністю. Ці сукні дозволять Вам коригувати фігуру та приховати невеликі недоліки. І широке різноманіття тих суконь дозволяє вибрати найкращий варіант. І зараз ми разом із Вами знайдемо ідеальну для Вас сукню. Об’ємні волани в одязі можуть не лише зробити з Вас красуню. Неправильно підібрана сукня може дещо зіпсувати Ваш образ. Саме тому вибирати її слід відповідально. Сьогодні актуальними залишаються сукні з легковажними та чудернацькими воланами. Для суконь обов‘язкова примірка. Це допоможе Вам переконатись, що образ виходить дійсно гармонійним. Занадто велика кількість воланів може зробити образ недоречним. У Вас округлі стегна? Ви виглядатимете ефектно в моделях суконь з воланами на плечах. Взагалі, такий фасон круто виглядає на жінці з будь-якою фігурою. А ось жінкам з великою статурою ми рекомендуємо надати перевагу сукням з воланом, перекинутим через плече. Цей варіант зробить фігуру та Ваш силует більш витонченим та ніжним. Головне завдання таких суконь – зробити Вас крихкою. 

Трендові волани в одязі: стильні спідниці

Надзвичайно оригінально та жіночно виглядають моделі спідниць зі щільних матеріалів та воланами. З такою спідницею Ви легко здатні створити невимушені образи. Варіанти в підлогу приховують красу Ваших ніг та підкреслюють повноту стегон. Тому таку спідницю може одягнути лише струнка та висока дівчина. Красуням з пишними стегнами варто бути обережними з такою спідницею. Виняток – темні спідниці з воланами внизу. Така спідниця допоможе збалансувати непропорційний силует жінці з широкими плечима. Ви бажаєте підкреслити талію? Тоді стильні волани в одязі якнайкраще допоможуть Вам це зробити! За допомогою воланів Ви додасте обсягу нижній частині тіла. Спідниці з воланами виглядають ефектно на високих красунях. Ви невисокого зросту, проте так давно мріяли носити вишукані спідниці з воланами? Отож, мініатюрним красуням ми рекомендуємо скористатись допомогою взуття на підборах. А ще таке взуття додасть впевненості в собі. Про що ще може мріяти будь-яка жінка? Тому ми рекомендуємо Вам придбати собі подібну спідницю та насолоджуватись створенням неперевершених образів на кожен день! 

Настав час для шопінгу!

Ви ще не встигли оцінити всі переваги шопінгу в інтернет-магазині жіночого одягу  eButik.com.ua? Зараз у Вас є для цього чудова нагода! Наш асортимент здатний задовольнити будь-які модні забаганки. Також Ви знайдете у нас елегантні волани в одязі. І Ви будете приємно здивовані нашою неймовірною якістю речей. Якість ще ніколи не була такою доступною. Адже ми вважаємо, що на моду заслуговує кожен. Отож, з нами Ви легко можете заощадити гроші та час! Створити стильний образ за лічені секунди? Чому б і ні? З нами все можливо! Тому досить вже витрачати свій час на довгі черги та незадоволених консультантів в торгових центрах. Насолодіться шопінгом на повну! Адже Ви цього варті. Запрошуємо Вас переглянути наш широкий асортимент стильних теплих жіночих светрів. Для осіннього гардеробу така річ – справжній must have. Транслюйте свою індивідуальність та неповторність за допомогою одягу. Створіть свій власний стиль. Адже моду ми створюємо самі. І керуватись варто власними бажаннями та відчуттями. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться також: Яскраві акценти в гардеробі – що модно цієї осені?

Прочитайте ще: Жіночі спортивні костюми – стиль і зручність в одному!