Визначте свій тип фігури – поради стиліста!

Визначте свій тип фігури – поради стиліста!

Кожна жінка мріє щодня виглядати неперевершено. І кожна красуня особлива по-своєму. Природа нагородила кожну з нас особливими, неповторними рисами. На двох жінках одна і та сама сукня може виглядати зовсім по-різному. Чому так? Тип фігури відіграє одну з найважливіших ролей. Будова жіночого тіла має широке різноманіття форм. У когось широкі стегна, а у інших апетитні форми у області грудей. Довгі ноги або низький зріст – всі по-своєму прекрасні! І кожен тип фігури має свої переваги та недоліки. Наша команда із задоволенням розповість Вам як швидко та легко розкрити свою приховану красу!

5 типів жіночої фігури: протилежності

Жіноча фігура тип прямокутник є найменш поширеним типом серед усіх. У таких красунь вузькі плечі та стегна. У їх тілобудові важко відмітити стрункість талії та об’єм у області сідниць. Вам потрібно візуально створити округлість форм та пом’якшити фігуру. У цьому Вам допоможе одяг з виточками та декоративними швами. Також можна розглядати варіанти з кишенями та контрастний низ та верх. Ми рекомендуємо Вам носити ремені. Вам ідеально підійде спідниця-плісе та тюльпан. Серед асортименту штанів шукайте моделі розкльошені від стегон. Уникайте облягаючий та прямого силуету одяг. Подовжені речі також невдало виглядатимуть на Вашому типі фігури. Жіноча фігура тип пісочний годинник – повна протилежність “прямокутнику”. Цей тип вважається найбільш пропорційним. І цим жінкам дійсно повезло, адже їм личить абсолютно всі типи крою. Проте краще надавати перевагу обтягуючому одягу. Так Ви зможете підкреслити свої ідеальні пропорції! Тепер Ви можете сміливо демонструвати свої неймовірні вигини тіла. Жіноче тіло – справжній витвір мистецтва!

Довга розкльошена сукня бежевого кольору на зав'язку
Довга сукня для усіх типів фігури – ще більше моделей на eButik.com.ua!

Жіноча фігура тип груша 

Цей варіант – найжіночніший тип фігури. А вся справа у широких стегнах та вузькій талії. Красуням з цим типом фігури варто робити акцент на верхню частину. Розширте лінію плечей за допомогою контрасту: світлий верх та темний низ.  Надавайте перевагу об’ємним блузам та кофтам. Сукні з рукавами-ліхтариками – Ваш ідеальний варіант для романтичного вечору. А піджак з підплечниками допоможе Вам створити образ у діловому стилі. Розширити плечі Вам допоможе одяг з квадратним або вирізом човник. Також нагрудні кишені привернуть увагу та створять необхідний об’єм зверху. Тепер поговоримо про низ. Брюки та штани краще обирати вільного крою та з тонких тканин. Що забороняється носити з таким типом фігури? Ніколи не одягайте жакети та блузи, які закінчуються на широкій частині стегон. Річ повинна бути довшою або коротшою. Обтягуючі джинси – це Ваш ворог. Від облягаючих сорочок, кофтинок та блуз також варто відмовитись. Спідниця-тюльпан може зіграти з Вами у злий жарт. Адже вона створить такий небажаний додатковий об’єм у стегнах. Ми рекомендуємо уникати декоровані моделі штанів чи спідниць. 

Жіноча фігура тип яблуко

Жінки з таким типом фігури мають округлі плечі та стрункі ноги. Проте талія залишається не надто вираженою. Це поширений тип фігури. Вам варто надавати перевагу речам, які візуально роблять Вас вищими. Краще акцентувати увагу на зоні декольте та на ногах. Речі прямого крою – це Ваш вибір. За рахунок простого та відсутності рукавів Ваш силует стане більш пропорційним. Також Вам варто розглядати варіанти із завищеною талією. Такі сукні допоможуть Вам приховати об’єм у області живота та якнайкраще підкреслять Ваші груди. Візуально збільшити ріст допоможуть асиметричні та трапецієподібні сукні. Варто надавати перевагу однотонним речам. Вам краще зупинити свій вибір на облягаючих кофтинках та речах з трикотажу. Надавайте перевагу м’яким та струмуючим тканинам. На Вас ідеально сидітимуть штани або джинси із завищеною талією. Ми не рекомендуємо Вам купувати вільне вбрання. На Вас погано виглядатимуть сукні з об’ємними рукавами. Не намагайтесь підкреслити талію. Вам краще уникати вбрання з великими принтами та горизонтальними смужками. Справжнє табу – короткі та вузькі спідниці. 

Жіноча фігура тип трикутник

Як визначити тип фігури ? Потрібно оцінити свої візуальні дані! У Вас широкі плечі та вузькі стегна? Тоді Вас точно можна віднести до типу фігури “трикутник”. Вам найкраще обирати сукні з глибокими декольте та маленькими комірами. занижена талія – Ваша подруга. Ми рекомендуємо Вам уникати пишний низ та рельєфні шви на ліфі. Вам личитимуть аксесуари у вигляді шарфів та хусток.Також варто врахувати кольорову палітру образу. Для низу краще підбирати речі у яскравих кольорах та з виразними деталями. Вдало виглядатимуть хаотичні та абстрактні принти. А ось верх краще обирати у темних тонах. Ніколи не купуйте піджаки з підплічниками. Топи та майки на тонких лямках – Ваші вороги. Уникайте великої кількості кишень у верхній частині. Сукні на тонких бретелях Вам також не личитимуть. Короткий рукав та рукав-ліхтарик – явно не ідеальний варіант для Вас. Також наша команда рекомендує Вам уникати наряди з великим принтом у верхній частині.

Настав час для шопінгу!

Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити стильний образ? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З ними Ви здатні створити не один трендовий образ! Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Наша команда рекомендує Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих суконь. Ми переконані, що серед нашого асортименту Ви точно знайде ідеальну фігуру під свій тип тілобудови! Наша команда бажає Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Дізнайтесь більше: Кофта з принтом – як вигляди в ній жіночно?

Прочитайте також: 30-ті роки, що було тоді в моді і що залишилось до сьогодні?