Види силуетів – перевірте, яка фігура у вас

Види силуетів – перевірте, яка фігура у вас

Ми завжди говоримо вам, що найголовніше при виборі одягу – це правильний крій, добре підходить до нашої фігури. Сьогодні ми вирішили обговорити типи силуетів для вас. Переконайте, який з п’яти видів фігур ви і який одяг вам варто вибрати.

Який силует у мене?

Ви читаєте різні статті моди і продовжуєте задавати собі питання: який у мене силует? Час нарешті дізнатися про це! Все, що вам потрібно, це дюйм і наш запис! Якщо ви можете, попросіть кого-небудь про допомогу, якщо ви самі не вимірюєте окружність плечей, бюст, стегон і талію. Запишіть ці значення на аркуші. Знайдіть найширше і вузьке місце вашого силуету. Визначте розмір вашого бюста — маленький (A, B), середній (великий B, C), великий (D і більші розміри) на основі чаші бюстгальтера. Перевірте в нашому записі, який силует у вас є.

Пісочний годинник силует

Це силует мрії всіх жінок, якщо у вас така фігура ми вітаємо — можна носити практично всі одяг. Як вони виглядають Пісочний годинник? У них середній або великий бюст і круглий боб, тобто ідеальні жіночні форми. Стегна мають ту ж ширину, що і плечі, а талія чітко позначена. Жінки з фігурою Пісочний годинник виглядають шикарно, але і дуже жіночно практично у всіх елементах гардероба. Цей тип фігури так захоплює, тому що він дуже пропорційний – достатньо просто не потривожити його. Всі жінки прагнуть досягти фігури Пісочний годинник.

Фігура коси

Зазвичай в жіночих силуетах домінує одна партія нашого тіла. Нібито більшість жінок мають статура плюватися або груші. Як виглядає фігура плюватися? Жінки з таким силуетом мають широкі плечі — це найширша точка їх силуету. Вони зазвичай також мають великий бюст, але не завжди. Є вузькі стегна і стрункі ноги. За допомогою декількох трюків ви можете одягатися красиво плюватися. Завдяки оптично розширенню плечей з легкістю ми отримаємо фігуру Пісочний годинник.

груша

Наступний тип силуету – груша. Тут ситуація виглядає навпаки, ніж коса — низ силуету більше. Груші мають масивні стегна, круглу попою і широкі стегна. Вони, як правило, мають невеликий або середній бюст, а також вузькі плечі. Оптично розширюючи верхню частину силуету, ми можемо отримати фігурку пісочного годинника.

Види силуетів: яблучні

Менш стандартним типом силуету є яблуко. Найбільшим силуетом місцем є великий живіт і бюст. Руки і стегна мають хороші розміри, ні той, ні інший елемент спеціально не виділяється. Автом такого роду силуету є стрункі ноги. Досягти фігури Пісочний годинник це може бути складно, але з декількома порадами ви створите деякі дійсно великі укладання.

Силует колонок

Кажуть, що стовпчики є найпростішим типом силуету — вони чудово виглядають у всьому. Звичайно, якщо він відмінно визначає їх силует. Колонки мають худе, хлоп’яча статура. Руки, як правило, такої ж ширини, як стегна, ноги струнки. зазвичай стовпчики мають високий зріст, але не завжди. У колонок відсутні жіночі форми. Оптичне збільшення бюста і стегон може вирішити цю проблему і перетворити колону в пісочний годинник. Колонка – це єдиний тип силуету, який можна візуально поміняти місцями для кожного з інших.

У найближчі тижні щочетверга ми будемо обговорювати для вас ідеальні предмети гардероба, підібрані під конкретний силует. Для першого вогню беремо сукні, а саме моделі для пісочного годинника — запис вийде 12 липня! Види силуетів У них більше не буде секретів від вас!