Види декольте — як підібрати їх до силуету?

Види декольте — як підібрати їх до силуету?

Сьогодні ми обговоримо для вас п’ять основних типів жіночих силуетів і порадимо, як правильно вибрати лінію декольте. Ознайомтеся з видами відколів і подивіться, на які саме ви повинні визначитися, вибираючи одяг.

Круглий виріз

Це, безумовно, один з найпопулярніших видів сколів. У них це класична футболки і багато блузки, рідше сукні. Більшість жінок будуть добре виглядати в такому одязі. Сорочка виріз Однак вона не служить жінкам з дуже великим бюстом або масивною фігурою. Круглий виріз Рекомендуємо, перш за все, дамам з невеликим бюстом — фігурки типу груші або стовпчика. У свою чергу, високозабудовані Круглий виріз хороший для дам зі стрункою фігурою, але несприятливий для людей з великим бюстом — високий фінал візуально збільшить цю частину тіла.

Виріз

Трикутний виріз ще називають V-подібним вирізом або v-подібним вирізом. Це ідеальний варіант для жінок з великим бюстом, але і дам з круглою, дуже жіночною фігурою. Виріз – відмінний вибір для пісочного годинника, яблук і натоптишів. В одязі з таким вирізом більшість жінок виглядають добре. Уникати цього повинні тільки дами з маленьким бюстом або дуже довгою шиєю. Глибокий V-подібний виріз jest idealny dla osób, które chcą optycznie wyszczuplić górną część swojej sylwetki. Rożki w ten sposób mogą zrównoważyć proporcje swojej sylwetki, a jabłka optycznie wyszczuplić górne partie ciała. Głębokich dekoltów nie polecamy paniom z dużym biustem – może to wyglądać wulgarnie.

rodzaje dekoltów
Rodzaje dekoltów – sklep ebutik.pl

Іспанський і асиметричний виріз: моделі, що розкривають плечі

На літо ми з радістю робимо ставку на види розщеплювачів, що відкривають плечі. Цього року величезною популярністю користуються сукні та блузки з іспанської. Що це означає? Іспанська декольте має знижену лінію плечей часто, але не завжди збагачену декоративними рюшами. Виріз такого типу красиво підкреслює плечі і допомагає домогтися ідеальних пропорцій жінкам з фігурою груші. Вони також повинні поставити колонки і деякі яблука на нього, і уникати дам з великим бюстом. Одяг з асиметричним вирізом також виглядає чудово, тобто на одне плече. Їх можуть дозволити собі жінки з великим, а також маленьким бюстом.

Менш поширені види декольте

Види декольте дійсно різноманітні і потрібно дуже багато часу, щоб обговорити кожен з них. Ми підібрали для вас найпопулярніші лінії декольте, але також хочемо згадати кілька менш модних моделей. Серед видів відколів часто згадуються виріз квадрат, тобто каро. Одяг з таким вирізом добре підкреслить бюст і плечі. Така обробка недоцільна для дам з фігурою павука, пісочного годинника або яблука — вона лише візуально розширить їх. Другий популярний вид – виріз у формі серця, яке сильно оголює плечі. Це ідеально підходить для дам з короткою шиєю або маленьким бюстом. Видалення з декольте в області серця повинна уникати жінці з великим бюстом. Також виділяють такі види сколів, як прості, американські, грецькі, сабрини або королева Анна. Іноді як виріз гольф і комір-комір-комір також лікуються.