Вигравайте квитки в кіно на конкурсі Ebutik.pl!

Запрошуємо всіх дуже тепло на наступний внесок конкурсу бренду Ебутік.pl, в якому подвійні запрошення в кіно призначені для захоплень. Цього разу музичний фільм чекає, щоб побачити «Моя зірка. Підліток дух», яка є польсько-англійською ко-продакшн. На нас чекають сюрпризи і ніякі маленькі сюрпризи! Крім усього іншого, польська актриса з’явиться на екрані разом Агнешка Гроховська і молода американка Elle Fanning. Вам цікаво про ефект? Чи буде Elle говорити польською? Вигравайте квитки в кіно і переконайтеся самі! Дивіться зараз офіційні причіп фільм.

Як ви це робите? Сьогодні ввечері (03.07.19) увійти офіційний профіль facebook магазин Ebutik.pl. О 7 годині вечора На ньому буде пряма трансляція, під час якої ви зможете укласти, прокоментувати і задати якомога більше питань. Ми нагородимо найактивніших людей унікальними кодами, які можна обміняти на квитки в касі Сінема-Сіті! У акції беруть участь усі кінотеатри вищезгаданої мережі по всій Польщі. Коди будуть обмінюватися на квитки до 8 липня 2019 року до півночі.

Фільм «Моя зірка. Підліток дух» — вигравайте квитки в кіно!

У Польщі вийшов фільм «Моя зірка. Teen Spirit» відбудеться офіційна прем’єра вже 5 липня. У нашій країні фільми, в яких грають разом польські та зарубіжні актори, завжди викликали багато хвилювання. Фільм являє собою музичну драму, що розповідає історію підлітка Фіолетовий Waleński ( Elle Fanning), який разом з матір’ю живе в англійській провінції. Дівчина вокально обдарована і мріє стати відомою співачкою. Таким чином, вона могла вирватися з маленького містечка без особливої перспективи. Її мама (в цій ролі Агнешка Гроховська) намагається переплести її запал. Вона віддає перевагу дівчинці нормально закінчують навчання і знаходить стабільну роботу в дорослому житті. Однак Вайолет настільки прагне зробити велику кар’єру, що вона вирішує взяти справу в свою руку. Він таємно бере участь в ліквідації для телевізійного талант-шоу «Teen Spirit», екіпаж якого просто прослуховує в своєму місті. Виявляється, Вайолет робить велику роботу під час шоу і продовжує свою участь у шоу! Вона і її мати всмоктуються в шалений виробник машини і з’ясувати, наскільки важкий шлях до істинної слави. Фіолет вивчає основні принципи шоу-бізнесу, які нещадні і змушують їх приймати складні рішення. Її мама намагається підтримати і захистити її в цьому динамічному і небезпечному світі. Чи виграє Вайлет шоу? Чи витримає вона шаленим темпом бути зіркою і пов’язаним з цим тиском? Чи буде вона і її мама залишатися вірними своїм життєвим цінностям? Вигравайте квитки в кіно на цей фільм і обов’язково дивіться про це!

Вигравайте квитки в кіно на втілення мрії в кіно!

Фільм «Моя зірка. Teen Spirit» – режисерський дебют молодого британського актора Макс Мінгелла. Кар’єри глядачів напевно знають його за роль у фільмі «Соціальна мережа», що розповідає історію творця Facebook, або з серіалу «Ручна казка», який став міжнародним хітом. Музика до фільму «Моя зірка. Teen Spirit» придумав володар премії Греммі — Маріус де Фріз. Англійський музичний продюсер і композитор відповідав за музику в оскаровій «La La Land» з Райаном Гослінгом і Еммою Стоуном в головних ролах. Вигравайте квитки в кіно і дивіться це видовище особисто!

Цікава річ — і для багатьох глядачів також досить несподіванка — це, безумовно, той факт, що Elle Fanning самостійно виконала всі пісні, яку співає її героїня. Хочеш почути, як вона випала? Вигравайте квитки в кіно вже сьогодні на фільм «Моя зірка. Підліток Дух!» і послухайте молоду актрису заміряйте проти непростого репертуару сучасних зірок естради! У саундтреку до фільму виступали відомі пісні від таких виконавців, як Гулдінг Еллі (Ellie Grande), Енні Леннокс чи Кеті Перрі. Elle Fanning, незважаючи на її 21 рік, може похвалитися досить хорошим художнім вироботом. Молодша сестра Дакоти Фаннінг зіграла серед інших у постановках, таких як «Неон Демон» з Кіану Рівзом, «Супер 8» і «Відьма» разом з Анджеліною Джолі.

Агнешка Гроховська, у свою чергу, не потребує представлення польській аудиторії. У актриси багато кінематографічних втілень на її рахунку. До них відносяться виступи в назвах, таких як «Валенса. Людина Надії» з Робертом Венцкевичем, «Без сорому» про невпинну любов або «У темряві» Аґнєшка Голланд. Актриса не боїться т