Вибираємо покривний ґрунтовку на зиму!

У теплі місяці ми зазвичай робимо перерву рідини. Покриття грунтовки замінюємо більш легкими BB кремами і CC або точковими еквалайзерами. Влітку ми хочемо, щоб шкіра ловила трохи сонячного світла, тому ми намагаємося досліджувати його. Навпаки, з настанням зими ми повертаємося до виконання повного макіяжу обличчя.

На ринку багато спальних місць. Звичайно, не один раз ви не могли зробити свій розум на надлишкових варіантів. Кожен косметичний бренд в даний час має асортимент рідин з різними властивостями на пропозицію. До цього все ж відноситься вибір правильного відтінку. Найскладніше – жінки з дуже світлошкірим. Їм потрібно бути особливо обережними, щоб не ставитися до лиця жахливо виглядає «маскою». Тому сьогодні ми допоможемо вам вибрати покривальну ґрунтовку, яка виправдає очікування. Всі вони повинні бути у вашому списку «спробувати». Вони мають легкі консистенції, містять натуральні інгредієнти і надати ідеальна непрозорість. Наші редакційні колеги протестували їх і були дуже задоволені ефектами! Отже, давайте почнемо.

Покривна грунтовка Revlon CO

Ця рідина є безперечним номером 1. серед популярних продуктів досить широко доступні в аптеках. Вона має вірну купу постійних користувачів, а репутація компанії тут не має значення. Покривний праймер Revlon COLORStAE має десяток відтінків на вибір, тому ви зможете підібрати потрібний тон точніше. Крім того, відтінки зберігаються в багатій колірній палітрі — від світлого «оголеного», через бежеві, коричневі і троянди. Це дозволяє ідеально вписатися в колір будь-якої шкіри. Грунтовка укладена в хорошу скляну ємність зі зручним насосом, що в подальшому полегшує дозувати потрібну кількість косметичних засобів. Він не тріть і не маже. Він містить згладжує колір обличчя вітаміну А і Е. наші колеги високо оцінили його головним чином за відмінну спарювання і довговічність.

Покривна грунтовка L’Oreal True Match

Бренд L’Oreal також не повинен бути представлений нікому спеціально. Одна з їх найвідоміших флюїдів також може похвалитися досить багатою гамою відтінків. Вони мають різну ступінь насиченості і колірну «температуру» — прохолодну, нейтральну і теплу. Покриття грунтовки L’Oreal True Match забезпечує ідеально гладка шкіра обличчя з рівномірною структурою. Вміщені в ньому зволожуючі компоненти гарантують повне прилягання до тону шкіри і перешкоджають її пересушування. Далеко не кожна жінка також знає, що праймер, нанесений на рот, виступає в якості основи — продовжує довговічність помади і краще виставляє її колір!

kryjący podkład, matujący podkład, markowe kryjące podkłady, markowe podkłady sklep internetowy, podkład do twarzy online, podkłady drogeria ebutik, tani i dobry podkład, podkład revlon colorstay, podkład loreal true match, podkład lirene city matt, podkład pierre rene, podkład maybelline affinitone
Фірмові чохли шпали на зиму — інтернет-магазин аптеки Ebutik.pl

Покриття грунтовки Maybelline AFINITONE

Ця кремова рідина була створена для будь-якого типу обличчя. Збагачений вітаміном Е і аргановою олією на додаток зволожує шкіру, Дозволяє легше розподіляти і краще підходить під колір. Ефект? Озбране, сяюче і відпочиле обличчя без видимих недосконалостей! Перекриття Maybelline AFINITONE поставляється в декількох найбільш поширених відтінках, що полегшує пошук потрібного для себе. Виробник може похвалитися технологією HD пігментації, використовуваної в флюїді, тобто дуже навіть і ультра точна в’язка. Хто знає, може бути, цей праймер стане вашим відкриттям? Косметика укладена в акуратну трубку, що несе естетичну етикетку.