Вибираємо наймодніші кофти на весну 2018

Вибираємо наймодніші кофти на весну 2018

Весняні дні часто прохолодні, тому варто доповнити свій гардероб не тільки повітряними сукнями або тонкими футболками, але і модним верхнім одягом, завдяки якому ми будемо відчувати себе комфортно в будь-якій ситуації. Обхоплений светр буде корисний нам прохолодними вечорами або вересневим ранком, але також може бути гармонійним доповненням до модної укладанні. Не знаєте, яку модель вибрати для нового сезону? Спеціально для вас ми вибрали кращі кофти на весну 2018.

Польська весна примхлива – одного разу ми можемо насолоджуватися високими температурами і прекрасним сонцем, щоб відчути зимові груди іншого. Тому варто захиститися від охолодження і огорнути себе приємним на дотик светром. Теплі накладні або кардиган також є невід’ємним елементом повсякденного укладання з легкими траншеями або ветровками, які самі по собі можуть бути занадто легкими верхнім одягом. Навесні переодягання «під цибулю» просто окупається!

Порив класики – стильні кардигани

Светри з характерним, простим кроєм на гудзиках найчастіше асоціюються з історичною модою 1950-х років і стилем pin-up. Якщо ви цінуєте модні згадки про старі часи, або шукаєте светр, який підкреслить ваш дівчачий погляд, навесні без роздумів тягнуться за симпатичними кардиганами, які досі не виходять з моди. Натхнення моди завжди на вершині, тому ви отримаєте визнання оточуючих, якщо на каву з другом або сімейною розеткою наділи барвистий джемпер на гудзиках, дуже популярні в цьому сезоні спідниці кльош міді і туфлі на підборах. Доповніть цілком класичним бежевим тренчем і сумкою у формі пінти. У такому питанні ви обов’язково відчуєте себе справжньою жінкою!

Повсякденний

У стилізації гучних блогерів і модників досі панує зручність. Тому замість підібраних моделей вони вибирають вільні моделі, подібні до розміру. Великою популярністю користуються довгі моделі, які огортають весь силует і додають його легкості. Якщо ви дбаєте про поєднання комфорту з жіночним поглядом, надіньте зручний довгий светр без кріплення в модному пастельному кольорі (наприклад, рожевому або екру). Якщо ви дбаєте про підкреслення стрункої талії, вибирайте светр з поясом. Пуловер без кріплення він підходить як сорочки, так і блузки, тому відмінно буде працювати як елемент стилізації для офісу або коледжу. Носіть довгі вільні светри в супроводі джинсів і туфлі на підборах.

Хочете додати своїй щоденній укладанні трохи пікантності? Ставка на вільну спину светр. Трикутний виріз або розріз обов’язково змусять вас скуштувати захоплені погляди. Джемпера на весну 2018 року з вирізом носити джинси із завищеною талією і чоботи на підборах.

swetry na wiosnę 2018

Светри на весну 2018 в модних візерунках

З цією тенденцією ми змогли познайомитися вже взимку, однак, навесні час розквіту його популярності припаде. Геометричні візерунки, вражаючі колірні зв’язки панують в «кращих дизайнерських» пропозиціях, і ніщо не заважає їм використовувати їх у весняному стилі. Светри на весну 2018 в зигзагах або барвисті пояси носити з гладкими футболки, Джинси і кросівки для роботи, для міста або для сімейної прогулянки. Сьогодні модними є светри з використанням різноманітних фактур, наприклад гладкі з меланжем. Якщо ви хочете виділитися з натовпу, вибирайте веселий светр з пухом клаптик фламінго або плюшевих ведмедиків. Це перевірений спосіб відняти роки і додати повсякденний стиль випадкової свободи.

Додатки Светри – хіт сезону

Наш фірмовий фаворит відкриття титру нового сезону – неймовірно жіночні светри, прикрашені ніжними перлами. Цей вид верхнього одягу робить фурор серед угруповань останніх тенденцій, і не дивно – це неймовірно мило. Це ідеальний вибір, коли ви дбаєте про створення дівчатка і в той же час дуже тенденції укладання. Светри на весну 2018 прикрашені перлами вражають різноманітністю кроїв і кольорів. Нам швидше за все припадуть до смаку гладкі, пастельні моделі з аплікацією і розширеними рукавами. Зчленування їх з розкльошеними спідниці міні і туфлі на підборах. Ви віддаєте перевагу більш випадковий вигляд? Одягніть синій або жовтий светр з перлами, а для нього підбирайте білі трубки і спортивне взуття.

Теплий светр – важливий елемент весняного гардеробу, тому варто скористатися моментом, щоб знайти свій модний ідеал для нового сезону. Не чекайте, тепер провітрюйте шафи-купе навесні і придбайте модний вигляд!