Вибираємо модні чоловічі біжки

Вибираємо модні чоловічі біжки

Вони з’явилися в укладанні, піклуючись про свою знаменитості виглядати деякий час тому, однак, мода на ультра-зручні чоловічі біжки не проходить! Якщо найбільше в світі ви цінуєте комфорт і модний зовнішній вигляд, ця пропозиція ідеально підходить для вас. Перевірте, як носити йогери і що скласти їх з таким чином, щоб ви не забили модний удар.

Їх важко сплутати з іншими типами штанів через їх дуже характерного вільного і безшатного крою. Ми також можемо розпізнати їх по ногах, що закінчуються зварними швами і гумкою в талії (у бігової частини є додаткові риси). Деякі моделі мають знижений крок натякає на легендарні міліційні штани. Вся ця характеристика вказує на їх неофіційну долю. Вони не будуть матчем для виходу в театр або зустрічі з важливим клієнтом, але вони будуть успішними як елемент пошуку вечірки, коледжу або зустрічі друзів. Біггери Можна також надіти чоловічу роботу, але тільки в тому випадку, якщо є відсутність жорсткої дрес-коду.

Віддані бігів приділяють особливу увагу своєму способу виконання і комфорту носіння. Це штани, ідеальні для джентльменів, які не дуже впевнені в жорстких матеріальних брюках або хворі на жорсткі, товсті джинси. Чоловічі біжки з останніх колекцій зазвичай виготовляються з приємної бавовни (теж це спортивний костюм), що гарантує адекватну циркуляцію повітря і зручність використання.

У цьому сезоні модні різноманітні варіанти бігів, тому кожен з джентльменів обов’язково знайде щось для себе серед них. Великою популярністю користуються як гладкі монохромні моделі хакі, сірого або чорного кольору, так і варіанти з темою моро. Прихильники авангарду в моді можуть робити ставки на моделі з тертям або вибирати штани в яскравому відтінку (наприклад, жовтий або червоний).

joggery męskie

Чоловічі біжки – з чим їх носити?

Вибір цього типу брюк для повсякденного укладання дає широкий вибір, коли мова йде про вибір відповідних аксесуарів. Найпоширеніша комбінація, яка добре працює в невимушеному вигляді, – це біжки, які носять з бавовняними футболками. Для однотонних брюк кращим вибором стане футболка з принтом або графічною тематикою. Штани з моро або прикрашені тертью краще будуть представлені в супроводі гладкої, білої або сірої майки. Джинсові біжки найкраще поєднуються з толстовки з капюшоном і класичними футболками. Для більш холодної погоди стане в нагоді модне топове покриття. Для бігів моро найкраще підійде шкіряний рамонеск, а для спортивного костюма варіант надіти куртку спортивного крою. Ви також не зробите гаффе, якщо восени на біг надіти блузку з довгими рукавами, на яку ви будете накладати картату сорочку. Для такого типу брюк точно не підійдуть ніякі офіційні аксесуари, тому забудьте про комбінування їх з блейзерами або приталеними сорочки, Який буде краще працювати з компанією класичних брюк для більш офіційних випадків.

Що таке взуття для біжок?

Цей тип штанів оголює стопу і щиколотку, тому так важливо підібрати модель, відповідну по зростанню. Крім того, вирішивши вибрати для повсякденних укладок біг, необхідно подбати про правильний тип взуття, яка не буде «кусатися» з цими повсякденними брюками. У них скидають будь-яку мереживну елегантну взуття (напівтуфлі або мокасини). Ми залишаємо їх для більш офіційних випадків, вибираючи для бігів версії безумовно більш спортивні. Найбільш підходящими будуть зручні кросівки (бажано світлого кольору), але не менш цікавий ефект можна отримати, вибравши вставлені сліпи.

Якщо ви дбаєте про поєднання комфорту з модним поглядом, обов’язково надягайте біжки! Мало того, що вони носять чудово, вони виглядають божественно теж! У цьому сезоні лежить основа вдалих повсякденних укладок, які припадуть до душі навіть найвибагливішим чоловікам.