Взуття для офісу — які фасади вибрати?

Взуття для офісу — які фасади вибрати?

Протягом зимового сезону багато хто з нас вирішують змінити взуття на роботі. В утеплених ботильйони або козаки нам дуже жарко з одного боку, а з іншого вона не здається краще в укладанні. Сьогодні ми розповімо, яке взуття для офісу варто вибрати не тільки на зиму, але і на будь-який сезон.

Офісне взуття і правила дрес-коду

Як відомо при виборі укладання для роботи, треба пам’ятати про дотримання правил дрес-код. Що? Для офісу не варто вибирати взуття з непокритими пальцями або п’ятами. Також викидаються моделі з вирізами або занадто великими прикрасами. Прозорі вставки також не вітаються. Найкраща ставка на чоботи з класичними, простими розрізами. Також важливим є відтінок обраної взуття. Взуття офісні повинні мати приглушаний відтінок, згідно з правилами дрес-код. Хорошим вибором стануть моделі в чорному, сірому, коричневому, темно-синьому, білому або бежевому кольорі. Якщо ви хочете вибрати насичений колір, ви можете зробити ставку назавжди модним і в той же час класичним червоним. З світлих відтінків рекомендую, в свою чергу, синій, оголеної і світло-рожевий. Хорошим вибором є одночасно взуття на підборах jak i na płaskiej podeszwie. Razem z naszą stylistką wybrałyśmy dla Was po trzy rodzaje butów do każdej z tych kategorii.

buty do biura
Buty do biura – sklep ebutik.pl

Взуття на плоскій підош

Якщо ви дорожите собі в першу чергу зручністю, то вам варто вирішити взуття для офісу на плоскій підошві. Багатогодинна ходьба в такому взутті не викличе ніяких проблем, а з підбором елегантних моделей ваша укладка не стане менш шикарною. З моделей на плоскій підошві рекомендуємо балерини, мокасини і напіввзуття. комфортабельні балерини завжди добре виглядають і відмінно підходять під різноманітний одяг. Хороший вибір – чорні моделі без зайвих прикрас або білі фасади з декоративною золотою шпилькою. Ви також можете зробити ставку на балерини з невеликими бантиками або вставками кольору металік. Вони чудово виглядають чорними балерини з золотими елементами або пастельно-рожевими моделями з мерехтливим бантом. Коли справа доходить до мокасини, Добре вибирати прості фасади з декоративними пряжками або ремінцями. Також можна дозволити собі прикраса у вигляді бахроми. Найкрасивіші на наш погляд темно-синій мокасини з золотою пряжкою і бежевою лакованої моделлю з бантом. Приваблива взуття взята з чоловічої моди також напіввзуття. елегантний взуття зовнішнім виглядом нагадує тапочки. Нам найбільше подобаються бежеві моделі шнурівки з невеликими вирізами на передній частині взуття.

Туфлі каблу

Ви любите виглядати бездоганно незалежно від обставин? Хочете, щоб ваші ноги здавалися довшими, а ваш силует стрункішим? Ставка на взуття на підборах. Для роботи підійдуть, перш за все, класичні шпильки. Я не повинен бути високим — вибирайте висоту каблука під свої навички. Відмінно відрізняються як кілька сантиметрових моделей, так і каченят. Дуже елегантно виглядають чорно-червоні моделі. Ми можемо вибрати з традиційних фасадів, виконаних із замші або покритих лаком. На наш погляд, кращими вважаються бежеві шпильки на підборах середньої висоти і сіра модель з омбре відтіненням. Тобі не подобаються шпильки? Обрати інші взуття на підборах — наприклад, котурний або Насос. Анкери дуже масивні, тому підбирати одяг для них потрібно відповідно. У свою чергу Насос такі ж універсальні, як шпильки. Ми з радістю вибираємо моделі на товстому блоці. Вони чудово підносили себе з вишневим Насос з вирізаним кінчиком і світло-сірими замшевими моделями.