Вечірній макіяж — з нашими порадами буде просто ідеальним!

Вечірній макіяж — з нашими порадами буде просто ідеальним!

Після шампанського і нового року наближається час карнавалу, який рясніє всілякими заходами та цікавими подіями. Коли ми вибираємося, щоб повеселитися, нам хочеться виглядати феноменально з усіх боків. Ми ретельно підбираємо вечірній наряд і аксесуари, а також піклуємось про бездоганний вечірній макіяж. І саме цим останнім пунктом ми займемося в нашому сьогоднішньому записі. Правильний макіяж — дуже важлива частина будь-якого образу, без нього ми відчуваємо себе не зовсім одягненими. Прочитай наш короткий порадник прямо зараз і дізнайтеся, як зробити вечірній макіяж самій.

Розпочни з правильного догляду за обличчям

Головним правилом будь-якого макіяжу є те, що ми завжди наносимо його на чисту та доглянуту шкіру. Якщо у Тебе помітно суха шкіра або Ти борешся з сухими кутикулами на губах, то подбай про це заздалегідь. Ідея полягає в тому, щоб модний вечірній макіяж виглядав якнайкраще і залишався якомога довше. Ніяка основа для обличчя не буде мати добрий вигляд на пересушеному обличчі, так само як помада на неохайних губах. Тому вже за кілька днів до вечірки займися доглядом за шкірою обличчя, щоб потім насолоджуватися бездоганним макіяжем. Спочатку зроби масаж обличчя зі скрабом з поживними інгредієнтами в складі, який ідеально згладить її й, до речі, наситить шкіру цінними вітамінами. Спробуй, наприклад, Nivea Rice Scrub, скраб, що освітлює з натуральними рослинними інгредієнтами. Він зробить шкіру свіжою і сяючою і, перш за все, м’яко видалить мертву шкіру і простимулює мікроциркуляцію.

Вечірній макіяж з нуля

Перед днем вечірки постарайся добре виспатися, щоб шкіра під очима і на обличчі виглядала максимально свіжою. Вечірній макіяж починай наносити за 2-3 години до виходу, щоб не поспішати, адже в стресі ми робимо помилки. Попередньо вмий обличчя водою та улюбленим засобом для вмивання і ретельно промокни обличчя рушником, далі нанеси основу під макіяж. Орім того, що вона згладить шкіру, вона також зробить макіяж більш стійким та легким. Наприклад, зверни увагу на основи для макіяжу з серії Volare або Lirene, які призначені для конкретних типів шкіри. Потім нанеси свою улюблену та перевірену тональну основу для обличчя, аби вирівняти тон шкіри й приховати недоліки. Ми особливо рекомендуємо тональні основи на основі мінеральних інгредієнтів, наприклад, REVERS Mineral Perfect, інгредієнти яких матують і доглядають за шкірою. Якщо Тобі не потрібна тональна основа для обличчя, що сильно маскує, то заміни її косметичним BB або CC кремом. Це суміш зволожувального крему з фарбувальними пігментами, які прекрасно вирівнюють колір обличчя.

Вечірній макіяж з нуля допоможе зробити косметика з магазину ebutik.com.ua
Косметику та засоби догляду за обличчям за низькими цінами знайдеш в магазині ebutik.com.ua – не відкладай покупку!

Вечірній макіяж очей — чуттєвий погляд

Коли Ти вже маєш підготовлену “базу”, то можеш перейти далі до макіяжу очей. Якщо Ти раніше не робила пробного макіяжу, то не варто робити це в день вечірки, тому що може не вийти. Тоді Тобі доведеться починати усе спочатку, тому ми не рекомендуємо ніяких експериментів перед виходом. Спочатку нанеси на повіки дуже світлі тіні або основу під тіні, щоб зробити макіяж більш інтенсивним та тривалим. Поверх нанеси колір тіней, який Ти обрала. Зробіть ставку на монохромність, омбре або вечірній макіяж smoky eyes, що поєднує два кольори, що відрізняються насиченістю або навіть відтінком. Тіні для повік бувають кремової текстури, в традиційній палетці, в олівці або у вигляді сипучого пилу. Обери вид, який підходить Тобі найкраще. Вечірній макіяж очей набуде чіткості, якщо Ти зробиш ставку на іскристі, металеві або блискучі тіні. Нарешті, використай олівець для очей, щоб зробити стрілки й ретельно нафарбуй вії. Це універсальний спосіб вечірнього макіяжу для блондинок, брюнеток і рудоволосих.

Вечірній макіяж губ — Богиня йде!

Після очей настав час для губ! Якщо при нанесенні тональної основи для обличчя Ти також нанесла її на губи, це дуже добре. Такий трюк сприятиме тому, що нанесена на нього помада буде залишатися на місці ще довше. Існує два популярних способи нанесення помади — за допомогою кисті або безпосередньо класичною помадою. Деякі жінки також люблять використовувати палець для цієї мети. Вечірній макіяж губ є яскравішим, ніж макіяж, який Ти робиш на зустріч з подругами. Тому для виходу зверни увагу на зволожувальні помади з глянцевим або атласним фінішем, тому що матові трохи сушать губи. Взимку це найкраще рішення, тому що в холодні місяці наші губи швидше розпухають. Зверни увагу, наприклад на помади BELL Classic або металеві помади REVERS Show Glow. Потім помилуйся кінцевим результатом, тому що Ти тільки що зробила вечірній макіяж, який підкреслить Твою вечірню сукню!

 

Читай також:  Мініспідниця – must have на літо 

Дивись також: Сукня з хороху – одне з наймодніших літніх