Весняні куртки – приготуй для себе нове легке вбрання

Весняні куртки – приготуй для себе нове легке вбрання

Незабаром сонячні промені тішитимуть нас все частіше і частіше. Тому, варто задуматись над покупкою легкого верхнього вбрання. Весняні куртки – справжній маст хев у цьому сезоні. Вибирайте яскраві моделі, які гарантовано піднімуть Вам настрій та додадуть впевненості в собі. Адже в цьому сезоні колір має значення. Такі сміливі рішення не можуть не тішити жінок, які крокують в ноги з модними трендами. Якщо Ви також обожнюєте модні новинки, тоді ця стаття для Вас!

Весняні куртки – легкість і стиль в одному!

Весняні образи неможливо уявити без стильних курток. Так, саме вони повинні бути у Вашому гардеробі. Погода за вікном поступово збільшуватиме свою температуру, тому легкі фасони стануть Вам у нагоді. Жіночі куртки настільки універсальні та практичні, що просто повинні бути в Вашій шафі не в одній кількості. Щось варто залишити для щоденних прогулянок, а іншу модель можна вдало комбінувати з сукнею на вихід. У цьому і вся родзинка легкого верхнього вбрання. Різноманіття моделей просто вражає. Не лише фасони здатні підкорити жіноче серце, але й матеріал. Весняні куртки Ви з легкістю знайдете з плащівки чи еко-шкіри. Стьобані куртки у цьому сезонні варті Вашої уваги. Адже диктують нові тренди в світі моди. Прошите полотно в найкращий спосіб підкреслить всю оригінальність образу. 

Стильні весняні куртки – це про кольорові та принтовані моделі. Такі рішення часто обирають сміливі жінки, яким набридла одноманітність і прості фасони. Звичайно, однотонні моделі завжди залишатимуться в моді, проте найбільшою популярністю користується принт. Варто підкреслити, що звичайні візерунки, особливо леопард варто залишити для наступного сезону. А у цьому році ризикнути з принтом в зебру та тигра. Універсальні весняні куртки здебільшого представляють моделі на кожен день. Тут йдеться про базовий колір, зручну довжину, наявність капюшона та додаткових кишень. Весняна погода є надзвичайно мінливою, тому на щодень варто подбати про комфорт. Саме Ви створюєте свій стиль. І для легких комбінацій найкраще підійдуть вони – жіночі куртки на весну!

Коротка куртка на весну зеленого кольору в поєднанні з голубими джинсами
Весняні куртки – актуальні фасони на eButik.pl!

Моделі, які обожнюють наші стилісти!

Ми вирішили поділитись підбіркою популярних моделей курток на весну. Адже охочих виглядати стильно та крокувати в ногу з модними тенденціями з кожним роком все більше і більше. Тренди змінюються за рахунок повсякденного життя, основних цілей та соціального рівня. Про настрій також не варто забувати. Тому найкращим рішенням відійти від зимової депресії, буде відправитись на пошуки нової актуальної куртки на весну. Ми вже згадували про багатий асортимент, широку палітру кольорів і цікавих принтів. Також про стильну основу, яка найкраще пасуватиме любителям мінімалізму. Якою Ви будете цієї весни, вибирати лише Вам. Тому перейдемо до трендових моделей цього сезону. Поїхали!

  • стьобані весняні куртки

Прошите полотно – новинка цього сезону. Йдеться не лише про рівномірну геометрію у вигляді клітинки, але й про стильні ромби, смужки, прямокутники та зигзаги. Ми вже неодноразово згадували про їх оригінальний характер. Якщо ж Ви прагнете стильної простоти у щоденних рішеннях, тоді ці моделі створені для Вас. Наважтесь на експерименти з кольором і пошиттям. Адже індивідуальний стиль і неординарні рішення сьогодні в моді.

  • весняні куртки з еко-шкіри

Їх ще називають косухами. Ці моделі неодмінно додадуть брутального характеру Вашому образу. А ще вони чудово вписуються у комбінації різного стилю. Лише погляньте, як стильно виглядають шкіряні моделі з легкими хустками та джинсовими спідницями. З ними і базові сукні не залишаться без уваги. Тому поспішайте!

  • весняні куртки з плащівки

Популярна модель кожного сезону. Саме вони відмінно виглядають у повсякденних рішеннях і з легкістю стануть Вашими компаньонами в базових стилізаціях. Куртки з плащівки – вічний тренд весняного сезону. Вони створять стильну основу та з легкістю впишуться у комбінації зі спортивним вбранням. Адже вже кілька сезонів поєднання класики та спорту на вершині популярності. Цікаве рішення для любителів простоти та універсальності.

Весняні куртки: який дизайн вибрати?

Про фасони ми вже з Вами поговорили, тому варто перейти до теми зовнішнього вигляду. Тобто дизайну. Якщо коротко, то весняна пора вимагає кардинальних змін. Наприклад, колір допоможе змінити Ваш емоційний стан, додасть впевненості у собі та привабить оточуючих своєю неординарністю. Яскраві весняні куртки – хіт цього сезону! Ми все частіше шукаємо натхнення у модних інфлюенсерів, стилістів і блогерів. Саме вони роблять стрічку наших соціальних мереж яскравішою. Чому б тоді не додати кольору в повсякденне життя? Зелений, рожевий, помаранчевий та синій – популярні кольори цього сезону. Якщо ж розглядати принтовані моделі, неможливо пройти повз улюблену всіма геометрію, абстракцію, тваринні та квіткові мотиви, а найголовніше омбре. Гармонійне поєднання кольорів, яке презентує плавні переходи від насиченого відтінку до більш пастельного – перший крок до модних експериментів.

Час для покупок!

З розвитком Інтернету наше життя зазнало кардинальних змін. Найбільше імпонує можливість швидких покупок. Лише кілька натискань і омріяне вбрання вже у Вашій шафі. Наш інтернет-магазин eButik.pl створений для доступних і максимально комфортних покупок в мережі. Ми не лише дбаємо про простий механізм роботи, але й стильне вбрання. Лише трендові новинки Ви знайдете на головній сторінці нашого магазину. Дешеві весняні куртки допоможуть виглядати стильно, не витрачаючи багато коштів. Не вірите, переконайтесь у цьому самі! Запрошуємо на покупки в eButik.pl

Подивіться: Класичне вбрання – чого терміново потребуєш в шафі?

Читайте більше: Повсякденні костюми – які кольори вибрати весною?