Верхні елементи гардероба на літо: 4 види одягу

Верхні елементи гардероба на літо: 4 види одягу

Які верхні елементи гардероба на літо варто вибрати? Ми обговоримо для вас чотири найпопулярніших види одягу і підкажемо, на які моделі варто робити ставки. Радимо, з яких приводів і з чим їх носити.

Топ елементів гардероба на літо: футболка

Базовий одяг на літо, безсумнівно, футболка. Жодна жінка не уявляє свій гардероб без них. Футболка з простим кроєм відмінно впишеться в силует будь-якого типу. Дамам з великим бюстом рекомендують моделі з V-подібним вирізом, іншим можна сміливо носити моделі з вирізом майки, тобто напівкруглі. Що футболка наймодніші зараз? Найкраще робити ставки на моделі, прикрашені принтами і написами. Індивідуальний футболки може показати наше почуття гумору, дистанцію до себе, але також бути відображенням наших пристрастей і інтересів. Популярністю користуються моделі з видами тварин, назвами міст, пісенними текстами або кумедними слоганами. Магазин ебутік.pl також пропонує футболка зі знаками зодіаку. Футболки відмінно виглядають з усіма елементами гардеробу — спідницями, брюками або шортами. Найкраще носити їх, однак, з джинсовим одягом.

Топи

Хороші, верхніми предметами гардероба на літо є топи. Одяг без рукавів відмінно підійде навіть для самих жарких днів. Топи зазвичай мають примикає зріз. Найкраще носити їх для брюк, шортів або спідниць. Одяг особливо підходить для занять спортом, прогулянок або пляжу. Великою популярністю користуються мереживні моделі або зі вставкою з цього матеріалу. Мереживо вершини вони відмінно підходять для вечірки або побачення. Топи з ніжним мереживом і без глибокого декольте також можна носити на роботу — для укладання потрібен піджак. Магазин ебутік.pl ma w sprzedaży komplety ubrań składające się z topów i luźnych spodni lub z topów i spodenek. Ubrania są wykonane z cienkich tkanin, dzięki czemu doskonale sprawdzają się latem. Poza jednolitymi modelami polecamy Wam fasony w motywy geometryczne, wzory boho czy etno, motywy kwiatowe, tropikalne i zwierzęce.

górne elementy garderoby na lato
Górne elementy garderoby na lato – sklep ebutik.pl

Блузки

Верхні елементи гардероба на літо також є блузки. На наш погляд, варто робити ставки в першу чергу на блузки сорочка — шикарна і виготовлена з тонкого матеріалу. Такий одяг набагато комфортніше, ніж жіночі сорочки, і в той же час елегантні — можна сміливо носити їх на роботу. Наймодніший крій блуз в цьому році – іспанські дами. Блузки Іспанські панки мають знижену лінію плечей, а деякі моделі також декоровані рюшами. На літо рекомендуємо блузки декоровані пов’язками на лінії декольте або в кінці рукавів, моделі з вирізами з боків і різноманітними фасадами, прикрашеними модними оборками. Варто також вибирати моделі в візерунках. Блузки відмінно виглядають з будь-яким типом одягу, а зокрема зі спідницями.

Жіночі сорочки

Найелегантнішою з усього одягу, безумовно, є жіночі сорочки. Більшість з них виконані з тонкого матеріалу, тому відмінно працює влітку. Модні жіночі сорочки можуть бути рівномірними або в візерунках — найпопулярнішими є матроські смуги, грати і квіти. До цікавих прикрас на сорочках також можна віднести кольорові скоби або вишивку. Також добре підійдуть моделі з мерехтливими перлами або оборками. Жіночі сорочки найкраще виглядають з брюками, але ви також можете поєднувати їх зі спідницями або шортами.