Вертикальна і горизонтальна смужка одягу: огляд

Вертикальна і горизонтальна смужка одягу: огляд

Стиль моряків і смугастий одяг завжди модні влітку. Сьогодні ми розповімо, які елементи смугастого гардеробу повинні бути у кожної жінки і які фасади одягу зараз наймодніші. Перевірте і створити моряки стиль для різних випадків.

Смугастий одяг — надягати вертикальні або горизонтальні прикраси?

Більшість з нас люблять Одяг в смужку, але наша дилема завжди їх орієнтація — краще робити ставки на вертикальні або горизонтальні смуги? Вертикальні смуги Зазвичай розширюють силует, тому вони ідеально підходять жінкам з фігурою стовпця. Щоб збалансувати пропорції своєї фігури, жінкам з фігурою коси слід вибирати нижні елементи гардероба в вертикальних смуг, а верхні груші — тоді фігури стануть симетричними. У відповідній конфігурації вертикальних смуг можуть подовжити нашу фігуру, тому їх часто рекомендують невисоким людям. Горизонтальні wysmuklają sylwetkę i dzięki nim wyglądamy na wyższe. Warto także zaznaczyć, że ukośne pasy optycznie wyszczuplają figurę i maskują krągłości. Dobrze wybierać przede wszystkim dolne elementy garderoby w ukośne paski. To rozwiązanie idealne dla gruszek, klepsydr oraz niektórych jabłek.

ubrania w paski
Ubrania w paski – sklep ebutik.pl

Який одяг в смужку повинен бути у кожного з нас?

Невідомо з сьогоднішнього дня, що деякі елементи гардеробу позачасові і відмінно підходять для різноманітних укладок — такі Одяг в смужку. Елементи смугастого гардероба відмінно підходять для стилю моряка, але також французького і навіть скандинавського. Штани, шорти і смугасті костюми – хороший вибір. Смугасті штани будуть ідеальними для багатьох укладок, також для роботи. На наш погляд, найкраще робити ставки на модні сигарети з елегантним виглядом. Комбінезони та шорти будуть працювати по черзі щодня, вони будуть мати гарний вигляд в матроській укладанні. Також варто надіти смугасті спідниці. Магазин ебутік.pl пропонує fit і розкльошені моделі, міні, міді і максі довжини. Кожен з нас повинен мати в своїй шафі Сукні в смужку. Моделі маринерів можуть мати приталений або вільний крій. Багато жінок надягають смугасті сукні прямого крою, виглядають майже як подовжені топи — це чудова літня пропозиція. Цього року варто також зробити ставку на Сукні в смужку зі зниженою лінією плеча (іспанська) або вирізами вирізаними плечима на плечах. Модні сукні можна прикрасити краваткою на талії або на лінії декольте. Ефектно виглядають смугасті сукні з декоративними рюшами або розширеними рукавами.

Верхні елементи гардероба

У нашому гардеробі неодмінно повинна бути смугаста сорочка. Такий одяг ідеально підходить для роботи, навіть там, де застосовується строгий дрес-код. Різнобарвні сорочки в смужку Вони також будуть кожен день перевіряти в укладанні на прогулянку, пляж або зустріч з друзями. Сорочки в смужку можна прикрасити вирізами на плечах, опущеною лінією плечей або краваткою внизу. З прикрас рекомендуємо вам моделі з кольоровою накладкою і вишивкою. Хороший одяг також Блузи в смужку ідеально підходить для повсякденного укладання. Чудово підійдуть моделі з мереживними вставками, прикрашеними блискітками, блискітками або кольоровими скобами. Варто зробити ставку на модний Блузи в смужку з написами і принтами. Цікаво представити себе блузки з горловиною конверта і діагональними і горизонтальними смужками. Зняті в джек-пот блузки іспанки з розпростертими обіймами. Смугастий одяг, хороша для повсякденних комплектів, також толстовки. комфортний толстовки Смуги стануть прекрасним доповненням до укладання з шортами для пляжу, комплектами з джинсами для шопінгу або комплектами зі спідницями для виходу в колі друзів.