Велюр або трикотаж – запекла боротьба зимового сезону?

Велюр або трикотаж – запекла боротьба зимового сезону?

Конкуренція у світі моди – звичайне явище. Особливо, коли йдеться про фактури, пошиття, тканини та дизайн. Зимовий сезон характеризується затишними моделями одягу, які з легкістю підкреслять стиль, тепло і комфорт. Отож, велюр або трикотаж – головні суперники цього сезону. Сьогодні Ви дізнаєтесь, який матеріал найкраще пасуватиме Вашим очікуванням і без перебільшень зробите свій правильний вибір. Не зволікайте, поїхали!

Велюр або трикотаж – лідери зимового сезону!

Коли надворі температура опускається нижче нуля, ми кардинально змінюємо свій гардероб. Активно шукаємо затишні та теплі фасони, які допоможуть почуватися комфортно під час морозяного сезону. В першу чергу, звертаємо увагу на велюр або трикотаж. Адже у цьому сезоні всі тренди саме про них. Ще жоден сезон не дивував нас таким різноманіттям моделей: від суконь, до жіночих костюмів. Не лише повсякденні образи здатні підкорити своїм привабливим виглядом запеклих модниць, але й вечірні стилізації. Стильний велюр або трикотаж характеризується м’якістю, привабливим виглядом і хорошою зносостійкістю з урахуванням правильного догляду. 

Але ж у чому полягає різниця? Це питання часто цікавить жінок, які люблять крокувати в ногу з модними тенденціями. Все залежить від характеру та стилю вбрання. Наприклад, трикотаж притаманний для стриманних і спокійних стилізацій. Його з легкістю можуть обирати жінки будь-якого віку, адже про його універсальність знає чи не кожна красуня. Він стильно виглядає у вуличних і повсякденних образах, а також дивує вечірніми моделями. Насправді його цінують за максимальний комфорт і свободу пересування. Велюр у свою чергу створений для яскравих і вишуканих комбінацій. Розкішне переливання кольору змусить битись жіночі серця частіше. Саме він лідирує у вечірніх і святкових образах. Про його ніжність і запальний характер ходять легенди. Стилісти переконані, що саме велюрові вироби – вибір сміливих жінок. Якщо Ви готові до експериментів, тоді вперед. Ще більше деталей про велюр або трикотаж читайте далі!

Велюровий костюм темно-рожевого кольору зі штанами та кофтою
Велюр або трикотаж – актуальні фасони одягу лише на eButik.pl!

Вся правда про велюр!

Давайте спочатку поговоримо про велюр. Ця тканина відома ще за часів Далекого Сходу. Полотно, що містить ворс з шовку часто оздоблювалось дорогими стрічками, золотими чи срібними нитками. Цю тканину могли дозволити собі лише заможні люди, які просто обожнювали її розкіш, м’якість і насичений колір. Популярності велюру можна було позаздрити. Саме він надихав художників на успішні картини, а дизайнерів на вишукані сукні. Згодом, коли з’явились дешеві аналоги велюру, які створювались на шерстяній або бавовняній основі, велюр заполонив всі будинки моди. Адже став доступним для всіх соціальних груп. Щодо основних характеристик, то велюр є надзвичайно зносостійким і витривалим, має високу щільність, захоплює практичністю та теплом. Ідеальний вибір для зимових образів!

Велюр і трикотаж на зиму часто з’являються у вигляді костюмів, суконь, жіночих гольфів і інших моделей кофт. Велюрові сукні сьогодні на вершині популярності. Саме вони чудово пасуватимуть у святкових комбінаціях для родинного торжества, гучних гулянь і частих зустрічей з друзями. Приталені фасони в найкращий спосіб підкреслять головні достоїнства Вашої фігури та змусять ловити на собі захоплені погляди оточуючих. Велюрові костюми у свою чергу приваблюють неординарним пошиттям. Здавалось б звичайний костюм, але який характер і стиль передає у щоденних комбінаціях. Такі моделі пасуватимуть всім. Тому не зволікайте з вибором. Велюрові гольфи також варті Вашої уваги у цьому сезоні. Вони не поступаються місцем трикотажним аналогам і виглядають по-особливому. Найперше вражає колір, який чудово виблискує та приваблює насиченістю.

Велюр або трикотаж: головні достоїнства трикотажу!

Про трикотаж знає чи не кожна жінка. Але про історію даної тканини відомо далеко не всім. Колись в‘язані вироби вважались одягом бідняків. Це тривало до тих пір, поки модні дизайнери не розглянули це в‘язане полотно з іншої сторони. Вся родзинка міститься у петлях, які утворюють петельні стовпчики. Нерідко можна зустріти трикотажні вироби в рубчик, які є доволі популярними в усьому світі. Про властивості трикотажу також не варто замовчувати. Основні з них: пружність, еластичність і міцність. Трикотаж також чудово зберігає тепло і дозволяє тілу дихати. Тому його часто називають лідером зимового сезону. Для жінок, які прагнуть виділити свої форми, трикотажні сукні, спідниці та гольфи стануть чи не найкращим вибором. Все завдяки здатності розтягуватись в усіх напрямках. Трендовий велюр або трикотаж доволі схожі між собою, саме ніжністю, чудовим зберіганням тепла і такі речі практично не потребують прасування. А ще трикотаж стильна складова базового гардеробу. Саме без нього нам важко уявити повсякденні сукні, костюми та навіть жилети. Трикотаж є надзвичайно універсальним. Він легко комбінується з різними тканинами і текстурами. Еко-шкіра, бавовна, джинс або навіть атлас – гарантовано створять стильні поєднання. Наші стилісти радять експериментувати. Адже саме ми творимо свій стиль, комбінації та індивідуальний смак!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце вигідних покупок в мережі за доступними цінами. Саме ціни та широкий асортимент стильного та трендового вбрання вразять не одну модницю. Ми прагнемо бути близько наших клієнтів, тому часто публікуємо цікаві новинки та стильні поради на нашому блозі. Сьогодні Ви детальніше познайомитесь з головними конкурентами зимового сезону. Так, саме велюр або трикотаж часто лунають у головах жінок, які крокують в ногу з актуальними трендами. Ще досі не можете вирішити, що вибрати для себе? Тоді потрапили у правильне місце! Шопінг в eButik.pl чекає на Вас!

Читайте: Зимові стилізації для святкування!

Перегляньте ще: Блакитне довге пальто оверсайз – виділяйся цієї зими!