Велюрові піжами – must have на осінь і зиму!

Велюрові піжами – must have на осінь і зиму!

Ще досі не можете звикнути до холодів? А затишна піжама вже втратила свій зовнішній вигляд. Вихід є! Велюрові піжами – ідеальне рішення для холодних вечорів. Ніжний та м’який одяг для сну з велюру гарантовано підкорить своєю м’якістю, насиченим кольором і вишуканим пошиттям. Ми впевнені, вони Вам сподобаються! Легкість, стиль і ніжність – це все про нові моделі з велюру, які б’ють усі рекорди продажу в цьому сезоні. Ще досі вагаєтесь? Тоді ця стаття саме для Вас!

Велюрові піжами – чому повинні бути у Вашому зимовому гардеробі?

Найперше поговоримо про тканину. Колись велюрові вироби носили лише представники знаті, відомі та заможні люди. Цей надзвичайно розкішний матеріал, який приваблював багатьох насиченим і водночас грайливим кольором, змушував серце кожної красуні битись частіше. Не лише за зовнішній вигляд жінки полюбили велюрові вироби, але й за ніжність і м’якість. Відчуття, ніби пухнасті хмари огортають тіло. Тому й дизайнери вирішили створити велюрові піжами, щоб відчувати цю ніжність під час сну. Натуральний велюр чудово справляється з повітропроникністю, не обмежує рухів і найголовніше дозволяє тілу дихати. На це варто звертати увагу, оскільки піжами повинні не лише приваблювати зовнішньо, але й забезпечувати максимальним комфортом. Від цього залежить якість сну та Ваш відпочинок. 

Стильні велюрові піжами налічують велику кількість моделей: від суконь до актуальних костюмів. У зимовий період популярністю користуються піжами двійки, що складаються з шортів і майки. Ви здивуєтесь, хіба не варто на зиму вибрати моделі зі штанами та кофтою? Насправді, велюр чудово зберігає тепло. У комплекті зі штанами та кофтою Вам може бути спекотно. Найчастіше такі велюрові комплекти використовують для дому. Тому для сну чудово підійдуть велюрові піжами двійки. Щодо кольорової палітри, вибирайте спокійні та пастельні відтінки. Вони найкраще допоможуть налаштуватись на спокійну атмосферу, ідеальну для нічного сну. Якщо ж Ви обожнюєте запальні та яскраві фасони і з легкістю засинаєте навіть у всіх кольорах веселки, тоді вибір за Вами.

Велюрова піжама темно-зеленого кольору шортами та футболкою оздоблена делікатними воланами
Велюрова піжама – трендові фасони лише на eButik.com.ua!

Різноманіття піжам, популярних у цьому сезоні!

Ми всі обожнюємо жіночі піжами і не уявляємо без них наш гардероб не тільки у зимову пору, але й у літню спеку. Звичайно, для кожної пори року варто обрати свій ідеальний варіант, оскільки якість сну безпосередньо залежить від одягу в якому ми спимо. Актуальні піжами з велюру надзвичайно ніжні та затишні, характеризуються вільним пошиттям і грайливим кольором. Що не дивно, вони часто замінюють домашній одяг, а також стають причиною ранкової боротьби. Адже так хочеться ніжитись у теплому ліжку досхочу. Давайте переглянемо трендові фасони, на які варто звернути увагу цієї зими:

  • велюрові піжами з шортами і майкою

Як ми вже згадували, саме ці моделі є найпопулярнішими у зимову пору. Вони чудово зберігають тепло, не перешкоджають рухам, а вільні фасони не обтискають тіло. Така піжама гарантовано стане Вашою улюбленою. Її стильний вигляд з легкістю звабить Вашого партнера, а Вам у свою чергу додасть впевненості у собі. Такі піжами ідеально підкреслять головні достоїнства Вашої фігури. Пам’ятайте про правильний розмір. Краще вибрати піжаму на розмір більшу, щоб уникнути дискомфорту під час сну.

  • велюрові піжами сукні

Про сукні не варто забувати. Хоча їх так мало серед моделей з велюру, проте вони також мають місце у нашому гардеробі. Якщо ж Ви не любите спальні комплекти, тоді ці піжами створені саме для Вас. Розкльошений та вільний фасон, моделі з коротким рукавом або ж на бретелях – Вам неодмінно сподобаються. Ми радимо уникати додаткових оздоблень і прикрас. Якщо ж Ви обожнюєте стильні доповнення, тоді делікатне мереживо допоможе розбавити однотонний образ.

  • велюрові піжами зі штанами та майкою

Штани та майка також чудовий тандем для сну. Для такого комплекту варто вибрати тонку ковдру і не хвилюватись про затишок і тепло. А ще це чудовий вибір для дому та довгих, зимових вечорів. Моделі штанів переважно розкльошені, щоб забезпечити тіло максимальним комфортом.

Велюрові піжами: рекомендації щодо вибору

Давайте поговоримо про колір. Велюровий одяг для сну ідеально виглядає у однотонному дизайні. Проте любителі принтованих рішень, з легкістю знайдуть піжами і для себе. Найпопулярніші кольори за версією Pantone заполонили модні колекції домашнього одягу. Це насамперед темно-зелені, сині, рожеві, червоні, помаранчеві, світло-сірі відтінки, які приваблюють насиченим кольором і грайливим мерехтінням. Принтовані моделі здебільшого зустрічають у простому дизайні. Це можуть бути піжами у смужки, горохи, дрібну клітинку або ж у ромби. Щоб обрати правильну модель одягу для сну не варто врахувати тип фігури, лише її особливості. Вибирайте піжаму на розмір більше від того, який носите. Адже під час сну ми не контролюємо своїх рухів, часто повертаємося або ж спимо у химерних позах. Надто обтислий одяг порушить циркуляцію крові, а також наш сон. Тому, якщо прагнете добре відпочити врахуйте цей факт. Також звертайте увагу на якість тканини, швів і симетричність пошиття. У піжамі повинно бути комфортно і максимально зручно. Тоді Ваш сон ніщо не потривожить.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для любителів онлайн-шопінгу. Це чудова можливість робити покупки у будь-якому місці, незважаючи на час. Наш асортимент одягу приємно здивує Вас не лише доступними цінами, але й стильними моделями у різній кольоровій гамі та пошитті. Ми прагнемо бути близько нашого клієнта, тому гарантуємо високоякісне вбрання. Дешеві велюрові піжами також знайдуться на нашому сайті. Поспішіть обрати свою модель одягу для сну або ж перегляньте трендові новинки на eButik.com.ua!

Читайте: Жіночі шапки на зиму – найпопулярніші моделі!

Перегляньте також: Колекція домашнього одягу – ідеальні стилізації для довгих вечорів!