Велюрові піжами – ідеальний подарунок під ялинку!

Велюрові піжами – ідеальний подарунок під ялинку!

Новорічні свята не за горами, тому пошуки ідеального подарунку повинні проводитись якнайшвидше. Якщо ж Ви прагнете здивувати свою маму, сестру, подругу або ж потішити себе, тоді велюрові піжами – Ваш затишний вибір. Це поєднання стилю, кольору та ніжності в одному виробі. Без перебільшень, Вам не захочеться її знімати, адже це не лише чудове вбрання для сну, але й дому. Різноманіття моделей задовольнить потреби кожної модниці. Не вірите? Тоді ця стаття саме для Вас!

Велюрові піжами – must have у зимову пору!

У період холодних світанків і сніжних вечорів, так хочеться залишатись у ліжку та насолоджуватись теплом. А ще якщо Ви в піжамі з велюру, тоді нехай весь світ зачекає. Жіночі піжами створені, щоб дарувати максимальний комфорт під час сну, адже це запорука правильного відпочинку та хорошого настрою. Велюрові піжами з цим впораються якнайкраще! М’яка на дотик тканина, насичений та водночас грайливий колір і улюблений фасон сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Колись велюрові вироби вважались символом розкоші та достатку. Лише заможні та знатні люди могли дозволити собі таке вбрання. З часом модні дизайнери зацікавились цією тканиною і втілили мрію кожної жінки в реальність. Вишукані велюрові піжами сьогодні доступні для кожної з нас. Вони захоплюють не лише легкістю, але й стильним і привабливим виглядом. 

Моделі з майкою і шортами допоможуть розпалити пристрасть у стосунках з коханим, додадуть впевненості у собі та підкреслять жіночність. А ще вони чудово зберігають тепло, що надзвичайно важливо під час зимового сезону. Як і будь-яке вбрання для сну піжами з велюру характеризуються лише найпозитивнішими якостями. Вони дозволяють тілу дихати, не спричиняють жодного дискомфорту і найголовніше практично не відчутні на тілі. Стильні велюрові піжами презентують цікаві оздоблення, оригінальне поєднання кольорів, а також фактур. Ви з легкістю знайдете моделі в принт, з грайливими воланами та делікатним мереживом. Потурбуйтесь про стильний подарунок під ялинку вже сьогодні!

Велюрова піжама шортами та футболкою оздоблена воланами темно-синього кольору
Велюрові піжами – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Моделі, які варті Вашої уваги!

Давайте поговоримо про різноманітний стиль моделей, адже кожна з Вас неодноразово зустрічала трендові велюрові піжами. На перший погляд універсальне та просте пошиття нічим не відрізняється від бавовняних і атласних моделей. Проте колір і текстура лідирують у велюрових виробах. Дизайнери обожнюють експериментувати з кроєм. Єдине, що залишається незмінним – колір. Насичений, грайливий і розкішний лише велюровий одяг для сну може похвалитись такими особливостями. Давайте переглянемо фасони піжам з велюру, які стануть ідеальним подарунком для себе чи близьких:

  • велюрові піжами з шортами і майкою

Тонкі бретелі та короткі шорти чи не найулюбленіше поєднання багатьох жінок. Саме такі піжами створені для максимально комфортного сну. Адже в першу чергу цінується зручність і легкість. Піжами з шортами і майкою повинні бути дещо вільними. Обтислі моделі перешкоджають правильній циркуляції крові, а також сковують рухи під час сну. Звичайно, не варто перебільшувати. Просто обирайте піжаму на один розмір більшу від звичайного.

  • велюрові піжами з шортами і футболкою

Цей комплект найбільше пасуватиме жінкам, які не люблять відкриті декольте. Це практичне та універсальне рішення для сну, яке обирає чи не най кожна жінка. Шорти також характеризуються короткою довжиною, а також можуть бути оздоблені декоративними кишенями. Довжина футболки є стандартною, а пошиття вільним. При виборі піжами не варто враховувати Ваш тип фігури, вистачить вказати лише правильний розмір.

  • велюрові піжами зі штанами та майкою

Цей варіант пасуватиме для жінок, які обожнюють тепло або ж просто не люблять короткі шорти. Штани можуть бути представлені у різному пошитті: від широких до завужених. Також в якості оздоблення Ви гарантовано знайдете кишені та манжети.

  • велюрові піжами зі штанами та кофтою

Ідеальний вибір для святкового подарунку, особливо у новорічному дизайні. Такі піжами можна сміливо використовувати для дому. Вони затишні, стильні та надзвичайно практичні. Більшість жінок використовують їх у подорожах, щоб бути готовими до неочікуваних сюрпризів. 

Велюрові піжами – колір має значення!

Більшість експертів вважають, що колір відіграє важливе значення під час вибору тої чи іншої моделі вбрання. Адже це перше на що кожна з нас звертає свою увагу. Уподобання, щодо певного відтінку можуть багато розповісти про свою обраницю. Особливо про її риси характеру та емоційний стан. Одяг для сну надзвичайно часто з’являється у пастельних і ніжних кольорах. І це не даремно. Саме такі спокійні відтінки найкраще підкреслюють атмосферу гармонії, інтиму та відпочинку. Дрібний принт або ж делікатне оздоблення у свою чергу додадуть оригінальності. Можливо саме такі деталі потрібні жінкам, щоб виділити свою жіночність. Звичайно, без яскравих кольорів не обійтись у цьому сезоні. У час новорічної метушні з’являються піжами у тематичному стилі. Переважають насичені відтінки зеленого, червоного та синього. Тому якщо Ви шукаєте затишний та практичний подарунок для близької людини, новорічні піжами з велюру – Ваш ідеальний вибір. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Покупки в мережі сьогодні користуються неабиякою популярністю. Ви з легкістю можете придбати будь-який товар, просто не виходячи з дому. Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для вигідних і комфортних покупок. Широкий асортимент актуального вбрання у різноманітних стилях і кольорах сподобається кожній жінці, яка обожнює покупки онлайн. Ціни Вас приємно здивують! Адже ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Перегляньте дешеві велюрові піжами високої якості та зробіть приємний подарунок під ялинку для своєї близької людини. Оскільки турбота – це головне!

Читайте ще: Фланелеві сорочки – повернення бестселеру просто з Шотландії!

Перегляньте також: Як розтягнути светр, який сів після прання?