Велюрові костюми – різноманіття фасонів на осінь

Велюрові костюми – різноманіття фасонів на осінь

Вони повернулись у наш гардероб та не планують більше зникати! Про що це ми говоримо? Звісно про велюрові костюми! Ці стильні та такі екстравагантні комплекти здатні перетворити будь-який повсякденний образ у цікавий! Не вірите? А Ви переконайтесь у цьому на власному досвіді. Наша команда із задоволенням допоможе Вам обрати ідеальний костюм! 

Стильні велюрові костюми: секрет популярності

Такі костюми з‘явились відносно нещодавно. Проте вони одразу ж привернули до себе увагу завдяки незвичайній фактурі та зручності. Жіночі велюрові костюми надовго увійшли у наш гардероб. І, здається, вони не планують нас покидати. Такий костюм став своєрідним must-have для кожної красуні. Жінки обожнюють їх за неймовірно приємний матеріал. Різноманіття кольорів дійсно вражає! Також у цьому році дизайнери представили доволі широкий асортимент спортивних варіантів. Такі спортивні велюрові костюми порадують Вас своєю практичністю та беззаперечним комфортом. Бавовняний велюр відмінно підходить для теплого сезону. Тільки на перший погляд цей матеріал здається важким. Він чудово пропускає повітря та не створює «парникового ефекту». Для занять спортом такий костюм стане одним з найкращих варіантів! Таке спортивне вбрання допоможе Вам підкреслити всі переваги Вашого тіла та приховати незначні недоліки. Широкий модельний ряд костюмів дозволяє обрати свою ідеальну модель. Цікавим дизайнерським рішенням є моделі з елементами еко-шкіри та атласу. 

Велюровий костюм з толстовкою та штанами темно-рожевого кольору
Велюровий костюм – актуальні тренди лише на eButik.com.ua!

Актуальні велюрові костюми: огляд моделей

  • штани та куртка

Практичний та неймовірний зручний варіант на кожен день та для занять спортом. Зустрічаються варіанти з капюшоном. Така річ точно здатна потішити Вас своїм комфортом навіть у найхолодніший день осені. Ми рекомендуємо Вам надати перевагу базовим та спокійним кольорам. Чорні велюрові костюми або варіанти у синьому кольорі – відмінний вибір. 

  • штани та жилетка

Тут особливе місце займає саме фасон жилетки. Зазвичай, це толстовка без рукавів. Внизу жилетки є еластична стрічка. За допомогою якої дизайнери вирішили зробити акцент на талії. Такі моделі краще обирати у світлих тонах. 

  • облягаючі штани та худі 

Такий комплект можуть дозволити собі лише стрункі дівчата. Цей костюм доволі таки сміливий. Серед широкого асортименту Ви можете знайти цікаві варіанти з нашивками, паєтками або вишивкою. 

  • штани з манжетами та толстовка

Це один з улюблених варіантів жінок, які надають перевагу спортивному стилю. Тому, якщо Ви понад усе любите комфорт, то такий костюм точно повинен з‘явитись у Вашому гардеробі! 

Як носити велюрові костюми?

Ви боїтесь сміливих рішень? Тоді Ви можете спробувати носити окремо брюки та окремо верх від костюму. Неймовірно цікаво виглядають елементи костюму в поєднанні з іншими речами Вашого гардеробу. Цікаво навіть, коли речі відрізняються за фактурою та кольором. Наприклад, для створення повсякденного образу Вам знадобляться велюрові штани та трикотажна кофта або стильний світшот. Також Ви можете спробувати створити образ зі спортивним бомбером. Ми переконані, вийде неймовірно цікавий образ! Велюровий матеріал чудово поєднується з трикотажем. Дозвольте собі носити велюрові штани зі светрами оверсайз та кофтами зі спущеним плечем. Непогано виглядатимуть союзи з кардиганом грубої в’язки. Ви придбали велюровий костюм з курткою? Тоді Вам варто доповнити образ чимось спокійним. Наприклад, бавовняна однотонна футболка ідеально підійде для такої справи! Одяг повинен бути легким та зручним. Хоча, якщо Ви відкриті до модних експериментів, то навіть водолазка з принтом не стане для Вас перешкодою! Темні костюми добре виглядатимуть у поєднанні з чорними топами. 

Трендові велюрові костюми: підбираємо взуття та аксесуари 

Кросівки та кеди – це найперше, що виникає у голові, коли ми говоримо про костюми. Базові велюрові костюми правда чудово поєднуються з білими кросівками та кедами. І це взуття вважається одним з найуніверсальніших варіантів. Ми обожнюємо його за зручність та комфорт. Ми сміливо носимо кросівки та кеди усюди: на побачення, на роботу, на тренування, на шопінг. І не існує жодних вікових обмежень! Проте костюм з велюру можна носити і з іншим взуттям. Наприклад, лаконічні шкіряні балетки або моделі з текстилю стануть чудовою альтернативою спортивному взуттю. Ви бажаєте створити образ в casual стилі? Тоді доповніть свій образ снікерсами, лоферами або навіть босоніжками на танкетці. Якщо ж Ви збираєтесь на побачення, то цілком можете дозволити собі одягнути босоніжки на шпильці. Важливо підібрати правильну сумку! Для довершення образу в спортивному стилі ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на рюкзаці або сумці-шоппер. Для молодих модниць актуально виглядатиме шопер з принтами. Звісно, для вечірнього варіанту варто розглянути екстравагантні клатчі та сумки-конверти. 

Настав час для шопінгу!

Вас вразила актуальність цих костюмів? І Ваша шафа налічує недостатню кількість якісного одягу? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua до Ваших послуг! Наша команда – це творці якісного та незабутнього одягу!  В ньому Ви відчуєте себе стильною та зможете підкреслити свою особистість якнайкраще. Ми бажаємо бачити наших покупців задоволеними та щасливими. Саме тому ми постійно оновлюємо наші каталоги та незмінно слідкуємо за актуальними трендами. З нами Ви завжди залишатиметеся в тренді та з якісним одягом. Якісні речі та аксесуари тепер стали ще доступнішими! Дешеві велюрові костюми у eButik.com.ua зачарують Вас з першого погляду! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Щодня у нашому інтернет-магазині знижки та сезонні розпродажі! Якість за помірною ціною – це синонім до eButik.com.ua. Мода повинна бути доступною для кожного. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих брюк. Будьте неперевершені щодня разом із eButik.com.ua! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Прочитайте: Жіночі комбінезони – джинс або бавовна?

Подивіться також: Білий колір – чи варто стилізувати його у осінніх образах?