Велюрові костюми з двох частин на зиму

Велюрові костюми з двох частин на зиму

Велюр – це один із найгарячіших трендів сезону. Вироби із цієї тканини неймовірно стильні, м’які, приємні на дотик та дуже красиво переливаються. Тому не дивно, що велюрові костюми з двох частин закохали у себе усіх модниць та нікого не пощадили! А прочність матеріалу може гарантувати те, що такий костюм прослужить навіть не один рік! Тобі вже цікаво? Тоді читай далі! 

Велюрові костюми з двох частин – коли з’явилися та що це за матеріал?

Велюровий одяг – це те, що міцно увійшло в наші гардероби і без чого ми його вже не можемо уявити. Цей матеріал зарекомендував себе як гідний аналог оксамиту та вразив багатьох своєю якістю та міцністю. Проте, щоб велюр прослужив довго, варто також і не забувати про відповідний догляд. Цікаво також те, що велюром ми можемо назвати не один конкретний матеріал, а навіть декілька. І всі вони зовні дуже схожі. До того ж, матеріал виготовляють декількома способами і застосовують у багатьох сферах. Але нас цікавить сфера моди! 

Коли ж з’явилися перші велюрові костюми з двох частин? А все почалося з відомої компанії –  Juicy Couture. Саме вони ввели в моду ці неймовірні котюми, що і стало справжньою революцією у світі моди! Жінкам вони так сподобалися, що вони почали носити їх всюди  – на прогулянку, побачння і навіть на вечірки. Цей оригінальний виріб точно не залишає байдужою не одну жінку! Цікаво також те, що комранія Juicy Couture була заснована ще в 90-х роках, проте свій суперхіт вони випустили тільки у 2001 році. Багато хто, також вважає, що на популяризацію цих костюмів вплинула також і співачка Мадонна. А все через те, що бренд, спеціально для неї зробив велюровий костюм з написом  «Madge» на кофті. Таким чином, інші зірки також підхватили дану ідею і велюрові костюми стали відомими на весь світ.   

Головні переваги велюрових костюмів

  • Неймовірно розкішний вигляд.
  • Наявність легкого блиску та цікавих напівтонів. 
  • Відмінна здатність до драпірування. 
  • Приємні тактильні відчуття. 
  • Добра теплоізоляція та вентиляційні властивості. 
  • Міцність виробу.
  • Легкість догляду. 

Велюрові костюми – з чим та як носити?

Можна однозначно сказати те, що велюрові костюми з двох частин це достатньо самостійна річ, яка не вимагає багато доповнень. Проте, не потрібно забувати й про те, що такий костюм можна носити також і по-роздільності. Так, наприклад, з велюровими штанами відмінно поєднується трикотажна кофта, світшот чи толстовка. Це буде виглядати супер виграшно, адже велюр відмінно гармонує з трикотажом. Хочеш створити трендовий образ? Для цього Тобі знадобиться светр оверсайз, або ж кардиган масивної вязки. Тебе цікавить чи можна піти у велюровому костюмі на вечірку? Авжеж! До того ж, Ти будеш виглядати неймовірно оригінально та сміливо! 

Темно-бежевий велюровий костюм зі штанами та толстовкою
Неймовірно приємний на дотик та стильний велюровий костюм закохує у себе з першого погляду! Цю та інші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Варто також зауважити те, що з велюровими речами дуже вдало поєднуються речі з металевим блиском. І не забувай про таємний трюк! Велюрові штани виглядають неймовірно привабливо в поєданні з обтислим боді чи лонгслівом. З чим можна носити велюровий верх? Його сміливо можна також поєднувати з різними видами джинсів, шатанами та легінсами з екошкіри. Не можна також не сказати про те, що велюрові костюми з двох частин з капюшоном це ідеальний варіант образу для зимової прогулянки. Такий костюм можна одягнути як під куртку, так і пальто. А капюшоном допоможе прикрити голову від вітру та холоду. У такому костюмі Ти точно не замерзнеш!

Велюрові костюми – топ оригінальних образів

  • Велюровий костюм та корсет. Дуже незвичне поєднання, але разом з цим й дуже оригінальне. Варто зауважити те, що у цьому випадку краще віддати перевагу виробам з темної тканини. Це може бути темно-синій, шоколадний чи смарагдовий. Закінчити образ допожуть грубі чоботі. 
  • Велюровий костюм у стилі колор-блок. Такий яскравий наряд точно стане незамінною деталью Твоїх повсякденних образів. Завершити образ допоможуть контрастні аксесуари.
  • Монохромний образ з велюровим костюмом та масивне взуття. Цікавий варіант образу, який ми підгледіли  у відомої зірки Ріанни. Зайвим також не буде доповнити образ об’ємним пуховиком.  
  • Велюровий костюм в поєднанні з ботильйонами. Для холодної пори року відмінно підійде укорочена модель костюму в поєднанні з ботильонами на шнурках. Взуття краще обрати нейтрального кольору. 

Велюрові костюми з двох частин плюс сайз

Хороша новина! У нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua Ти також зможеш знайти також дешеві велюрові костюми з двох частин розміру плюс сайз. І якщо Ти власниця пишних форм, то Тобі точно не варто уникати такі вироби. Правильно підібраний костюм зможе вміло приховати недоліки фігури та підкреслити її переваги! Не можна також не зауважити те, що сьогодні неймовірною популярністю користуються саме комплекти вільного крою. Але тут потрібно бути обережною, адже без акценту точно не обійтися! Так, наприклад, якщо верх та низ костюму будуть прямими, то вони можуть злитися в одне ціле та це додасть фігурі не потрібної громіздкості.

Вдалою ідеєю буде звернути увагу на костюми з манжетами на рукавах та щиколотках, а також гумкою на талії у випадку з верхом на блискавці. З іншої сторони, продовжити силует допоможуть костюми з контрастним дизайном. Це може бути, наприклад, контрастна блискавка, логотип чи смужка. Таким чином, контрасти допоможуть розставити акценти та зроблять образ цікавішим. Якщо говорити про колір, то крім чорного варто також звернути увагу і на трендові відтінки сезону – шоколадний, бордовий, смарагдовий, рожевий, бузковий.

 

Тебе також може зацікавити: ПЛАТЬЕ-ГОЛЬФ НА ЗИМУ — ПОДЧЕРКНУТ ВСЕ ДОСТОИНСТВА ФИГУРЫ!

Читай також: ЯК ОДЯГАТИСЯ ВДОМА – СТИЛЬНИЙ ДОМАШНІЙ ОДЯГ?