Велюрові костюми зі спідницею міні – будь сексі цієї осені!

Велюрові костюми зі спідницею міні – будь сексі цієї осені!

У цьому році ми спостерігаємо феєричне повернення моди з дев‘яностих. Велюрові костюми зі спідницею міні – тому не виключення. Це стильне та сексуальне вбрання закохує в себе з перших секунд! Ви любите бути на одній хвилі з трендами? Тоді ця річ точно повинна з’явитись у Вашій шафі! Не знаєте, який варіант обрати краще? Ми із задоволенням допоможемо зробити Вам правильний вибір!

Стильні велюрові костюми зі спідницею міні: історія популярності 

Далекі дев‘яності були пронизані духом спорт шику. У той час стильні спортивні велюрові костюми були обов‘язковим елементом кожної модниці! Кумиром жінок була солістка гурту Spice Girls – Мелані Сі. Саме співачка носила спортивні речі з велюру. Мільйони жінок надихнулися її стилем і вирішили зануритись у світ гламуру. Крім Мелані Сі, прихильниками велюрового вбрання були Мадонна, Брітні Спірс, Періс Хілтон та Єва Лонгорія. Сексуальні велюрові костюми зі спідницею міні мріяли носити всі! Проте ця річ не набула культової популярності, як, наприклад, легендарна чорна сукня. В кінці нульових такі костюми вважались поганим тоном. Проте у цьому році дизайнери вирішили повернути цю фантастичну річ на модні терени! Це вдалось зробити легендарним Juicy Couture. Вони поєднали естетику нульових та комфорт в одне ціле. В моду знову повернулись костюми з велюру. Vêtements також вирішили не відставати та створити свої плюшеві комплекти. У цьому році навіть Victoria’s Secret випустили колекцію супер сексуальної білизни з велюру. 

Велюровий костюм зі спідницею міні та короткою кофтою на замок темно-бежевого кольору
Велюровий костюм зі спідницею міні – трендові моделі на eButik.com.ua!

Актуальні велюрові костюми зі спідницею міні: як впізнати велюр

Яка різниці між оксамитом, велюровим та вельветом? Зараз ми разом із Вами розберемось у цьому непростому питанні! 

  • оксамит

Цей матеріал має довгий ворс. Оксамитовий матеріал м‘який та блискучий. З нього доволі часто виготовляють вечірні сукні та костюми. Вбрання з такого матеріалу додає образу елегантності та розкоші. 

  • велюр 

Історія виготовлення велюру почалась ще в далекому 1844 році. Все відбулось на території Франції. За текстурою цей матеріал вирізняється своєю еластичністю. За зовнішнім виглядом він нагадує оксамит. З цього матеріалу виробники одягу виготовляють спортивний та повсякденний одяг. Елегантні велюрові костюми зі спідницею міні стануть справжньою окрасою Вашого гардеробу! 

  • вельвет

Він схожий на оксамит. Проте вельвет не дуже м‘який та щільний. Цей матеріал має значно коротший ворс, ніж у оксамиту та велюру. Речі з вельвету менш блискучі, аніж з оксамиту. Проте цей щільний та міцний матеріал чудово підходить для пошиття спідниць, жакетів, штанів, суконь та костюмів. Надавайте перевагу натуральному вельвету. 

Яскраві велюрові костюми зі спідницею міні: кольорова гама 

Обираєте колірну гаму костюма? Тоді обов’язково врахуйте колір свого волосся та відтінок шкіри. Чорний велюровий костюм зі спідницею міні, білий, червоний та шоколадний – найпопулярніші відтінки. І зараз ми разом із Вами розберемось, кому який відтінок личить.

  • білий

Цей варіант личить фактично будь-якій жінці. Проте блондинкам варто бути обережними з білими велюровим костюмом. Адже він може підкреслити недоліки на шкірі. Щоб цього не сталось, варто доповнити образ яскравими аксесуарами. 

  • чорний

Від цього варіанту краще утриматись палким брюнеткам. Адже в їх випадку він може додати сіруватий відтінок шкірі. Для красунь з темним волоссям ми рекомендуємо надати перевагу костюму, в якому верх має світліших відтінок. 

  • коричневий

Такий колір вважається доволі складним. Його найкраще поєднувати з каскадами молочного, бежевого та білих кольорів. Тут Вам варто правильно підібрати колір взуття. Проте такий відтінок личить усім! 

  • червоний

Червоний костюм підкреслить Ваш яскравий колір волосся. Ми рекомендуємо Вам уникати цей варіант, якщо у Вас руде волосся. 

Як носити велюрові костюми зі спідницею міні?

Спочатку ми поговоримо про взуття. Трендові велюрові костюми зі спідницею міні чудово поєднуються зі спортивним взуттям. Кеди та кросівки стануть відмінним вибором. Уважно підбирайте взуття. Воно повинно виглядати гармонійно з кольором костюму. Колір повинен бути аналогічним або контрастним. Збираєтесь одягнути декорований варіант костюму? Тоді Вам найкраще доповнити його балетками. Для створення екстравагантного образу Ви можете доповнити свій образ сандалями в грецькому стилі або сабо. Головне – уникайте взуття на підборах. Вишукані велюрові костюми зі спідницею міні не поєднуються з взуттям на підборах! Пам’ятайте про це! Тепер поговоримо про сумки. Спортивні моделі сумок – ідеальні компаньйони для Вашого костюму. Так, саме гра на контрасті допомагає створити неперевершений образ! Наступний пункт – аксесуари. Доповніть свій образ рукавичками або красивою шаллю. Єдиний момент: аксесуари повинні бути аналогічного кольору. 

Бажаєте додати до образу біжутерію? Будьте обережні! Адже не потрібно перенавантажувати образ зайвими деталями. Краще надати перевагу мінімалізму. 

Настав час для вдалих покупок!

Ви шукаєте дешеві велюрові костюми зі спідницею міні? Інтернет-магазин  eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у  eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! Дешевий базовий топ у eButik.com.ua вразить Вас своєю якістю! Каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua створені спеціально для жінок! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент sukienki wieczorowe. Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Прочитайте: 4 ідеї, як носити жіночий гольф

Перегляньте також: Чоловічі спортивні костюми – максимальна зручність протягом цілого дня!