Велюровий одяг на осінь: цікаві моделі

Велюровий одяг на осінь: цікаві моделі

Велюр в даний час наймодніший матеріал. Тканина soft-touch змушує нас із задоволенням носити одяг з неї, а мерехтливе покриття ідеально вписується в наші укладання в сучасні тенденції. Сьогодні ми підготували для вас найцікавішу велюровий одяг до осені. Перевірте, на які елементи гардероба варто робити ставки.

Який одяг і кольори вибрати?

Велюровий одяг на осінь до дня вони набирають популярність і це нас зовсім не дивує. У наших гардеробних на цей сезон ми повинні мати велюрові толстовки, Комплекти одягу та суконь. В яких кольорах вибрати одяг? З металевим блиском добре представлені глибокі кольори, такі як гранат, фіолетовий або бордовий. В осінньо-зимовий сезон також підійдуть тоновані, перевірені кольори — чорний, коричневий або сірий. Якщо говорити про інтенсивних кольорах, варто надіти червоний, бірюзовий і кобальтовий. З пастельних тонів рекомендуємо, в свою чергу, світло-рожевий одяг.

welurowe ubrania na jesień stylizacje
Welurowe ubrania na jesień – sklep ebutik.pl

Найкрасивіший одяг з велюру

Як ми вже згадували раніше, в шафі на цей сезон варто мати велюрові толстовки. Варто зробити ставку на рівномірні моделі, надіті головою, прикрашеної, наприклад, аплікацією зі стразів або смужкою збоку рукава. Також можна вибрати кардигани толстовки з обслуговуючими увагою діамантами. Також добре виглядають моделі з капюшоном. Також заслуговує на увагу толстовка куртка-бомбер, З зварними швами і довгою конструкцією, виконаної з велюром і бавовни. У вашому гардеробі також варто мати светри, які можуть, але не обов’язково бути комплектом з толстовкою. Особисто ми віддаємо перевагу завужені светри, які добре підходять до фігури, але в магазинах можна легко знайти і доповнені моделі, тобто відблиску. Також добре поєднуються штани алладіна з ладіном внизу і на талії. Велюр є відмінним матеріалом для суконь. Нам дуже подобається спортивний костюм і нерозмірні моди. У вашому гардеробі добре мати одну елегантну модель, наприклад, прикрашену мереживом. Модна велюрова одяг – комбінезон. Нам сподобалася сіра модель з V-подібним вирізом і краваткою на талії. Інші цікаві Велюровий одяг на осінь є сорочки-конверти і туніки з тонкою смужкою і прикрашені квітковими мотивами.

Велюровий одяг для осінньої укладання

Для роботи хорошим вибором буде сіра сорочка конверта з велюру. Його можна носити як для спідниці, так і для брюк (бажано чорного кольору). Для комплекту рекомендуємо вибрати містку сумку, зручні мокасини і тепле пальто. У свою чергу, для вечірки ідеально підійде велюрова сукня з довгим рукавом, конкретно маленьке чорне. Найкраще вибирати аксесуари одного кольору — невелику сумку, шпильки і сережки. Робимо ставку на червоні аксесуари і срібні прикраси. На щоденній основі варто зробити ставку на яскраву рожеву туніку, яку ми можемо носити з легінсами. Для такого набору у нас були б пінетки на жердині, хутряна куртка і сумочка листоноші. У свою чергу, для саморобної усмішки краще всього підійдуть комплекти з велюром. На наш смак найбільше припав комплект одягу кольору хакі.