Вбрання в смужки – як його носити?

Вбрання в смужки – як його носити?

Принт в смужку – своєрідна сучасна класика. Щосезону світові дизайнери створюють нові колекції, використовуючи цей принт. Вбрання в смужки – ідеальний варіант для літнього образу. Створюйте неймовірні образи на щодень та для особливих моментів. У цьому сезоні популярністю користується не лише чорно-біла класика, а і цікаві кольорові рішення. Любите модні експерименти? Тоді обов’язково спробуйте створити образ з кольоровою смужкою. У Вас в гардеробі ще до сих пір не з’явилось вбрання у смугастий принт? Настав час виправити це непорозуміння! А ми із задоволенням зробимо Ваш шопінг легким та цікавим!

Стильне вбрання в смужки: історія принту

Вишукане вбрання в смужки не покидає модні колекції світових дизайнерів вже кілька років поспіль. Мода на смужки переживала періодичні злети та падіння. Вперше світове визнання одяг у цей принт здобув ще у далеких 1960-их роках. Тоді дизайнери вирішили вразити людство своїми свіжими колекціями весна-літо. І першим гравцем на ринку була сукня в смужку. У 60-ті мода була схильна до транслювання позитиву в вигляді яскравих та соковитих кольорів. Але у 70-их минулого століття мода на смужки різко вщухла. Проте модниці з 80-их вирішили не обмежувати себе та оновити свій гардероб стильними речами в смужку. І відмінною рисою того часу було цікаве поєднання смужки з горошком. Тоді вперше почали створювати образи, використовуючи наступні стилістичні прийоми: колор-блок та асиметрія. Сьогодні ж ми здатні насолоджуватись цим принтом та не обмежувати себе абсолютно ні в чому. Хіба це не справжнє задоволення – створювати цікаві та неординарні образи? Не бійтесь модних експериментів! Адже мода – це дослідження власного я!

Коротка сукня в білі смужки рожевого та бежевого кольору з довгим рукавом
Сукня в смужки – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Жіноче вбрання в смужки: на що звернути увагу

Мода на вбрання в смужки захопила нас із головою! Смужка – доволі таки вибагливий принт. І, щоб оволодіти ним, варто знати кілька секретів. У Вас є зайвий об’єм в області живота? Ми рекомендуємо Вам уникати горизонтальних смужок. Особливо цей момент стосується топів. Краще надати перевагу однотонному верху та смугастій спідниці. Така сама ситуація, якщо у Вас спостерігається зайвий об‘єм в бедрах – варто візуально зробити проблемну ділянку тіла менш об‘ємною. Тому краще одягнути однотонні брюки або спідницю та стильну сорочку або водолазку в смужку! Тонкі смужки зроблять Ваш образ більш елегантним, а силует стрункішим. А чи варто розглядати вбрання з кольоровими смужками? Тут все залежить від Вашої впевненості в собі. Адже яскраві кольори точно привертатимуть увагу. Якщо у Вас немає проблемних місць, то сміливо експериментуйте. А ось для тих, хто має більше консервативні погляди, чорно-білий варіант – ідеальний вибір. При виборі кольору принта важливо врахувати свій кольоротип. Адже правильне та гармонійне поєднання якнайкраще підкреслить Вашу зовнішність. 

Стилізації з вбранням в смужки

Смугастий принт вже давно завоював наші серця. Як створити вдалий образ з цим принтом? Все геніальне просто! І зараз ми разом із Вами у цьому переконаємось. Ідеальний варіант для літнього образу – сукня-футляр в смужку. Любите підходити до створення образів креативно? Тоді ми рекомендуємо Вам обрати щось з асортименту кольорових смужок. Бажаєте створити діловий образ? Одягайте улюблений піджак у смужку та комфортні брюки. Головне врахувати той момент, що брюки повинні бути однотонні. Для створення комфортного образу в стилі casual знадобиться Ваша улюблена футболка у смужку та комфортні джинси. Доповніть свій образ шопером та зручними класичними кедами або кросівками. При створенні образів варто бути обережним з аксесуарами. Адже елегантне вбрання в смужки доволі таки самодостатнє. І краще утриматись від прикрас, або надавати перевагу акуратним та мінімалістичним моделям. А ось зі штанами та легінсами в смужку варто бути обережним. Адже цей принт іноді може зіграти з Вами у злий жарт. Облягаючі речі додають зайвого об’єму у бедрах. Тому краще все таки обрати щось більш вільного крою. 

Чи вбрання в смужки повнить?

Найпоширеніший міф про вбрання в смужку – цей принт можуть дозволити собі лише стрункі красуні. Це твердження є хибним. Одяг у смугастий принт можуть дозволити собі жінки з будь-якою зовнішністю. Адже смужка класно корегує зайвий об’єм у стегнах. Для цього Вам просто потрібно одягнути спідницю з горизонтальними смугами. Жінкам з невисоким зростом варто спробувати створити образ з сукнею-футляр у вузьку вертикальну смужку. Вільна сукня або кофтинка з діагональними смужками допоможе приховати живіт. Модне вбрання в смужки можуть собі дозволити навіть красуні з пишними формами. Просто жінкам з апетитними формами варто бути обережнішими та вибирати одяг ретельніше. Ми рекомендуємо уникати широких вертикальних смуг. Адже вони можуть зіграти з Вами у злий жарт. Ще один міф: вертикальні смуги зроблять Вас стрункою, а горизонтальні – повною. Вертикальні смужки, навпаки, можуть додати небажаного об’єму. Такий ефект створюють широкі смужки. А горизонтальний напрямок, навпаки, додасть Вашому образу жіночності та зробить Вас стрункішою. 

Настав час для шопінгу!

Ви витрачаєте купу речей на неякісний одяг у торгових центрах? Вам набридли довгі черги? У нас є для Вас чудова новина! Шопінг ще ніколи не був таким комфортним. Адже настала нова ера – ера онлайн-шопінгу. Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас своїм неймовірним асортиментом якісного жіночого одягу та аксесуарів. Наша команда завжди тримає руку на пульсі моди! Мода повинна бути доступною для кожного! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Вас вразило трендове вбрання в смужки? Дозвольте собі більше вже сьогодні!  Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих джинсових спідниць. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу! 

Подивіться: Стиль сафарі – дізнайтесь його таємниці

Перегляньте також: Купальник – must have на літо