Бісер — тренд цього сезону

Бісер — тренд цього сезону

Способів декорування елементів гардероба дійсно багато. У цьому сезоні прикраси у вигляді намистин дуже модні. Невеликі прикраси відмінно підкреслюють зовнішній вигляд одягу і аксесуарів і змушують їх придбати незавершений вигляд. Перевірте, які елементи з перлами варто надягати.

Перли і намистини

Перли є прикрасою, яка додає витонченості і елегантності і робить весь комплект миттєво шикарним. ювелірні вироби з перлів — сережки, кольє або браслет надовго оселилися в каноні жіночої моди. Робити перли можна використовувати по-іншому? Gucci показав нам, що ви можете, подарувавши взуття з перлами. Дизайнери практично миттєво підхопили ідею. Влітку дуже модними були одяг з перлами oraz ozdobione w ten sposób obuwie. Szczególną popularnością cieszyły się klapki oraz sandałki na obcasie z perłami. Ten trend nie znika jednak w sezonie jesień-zima, efektowne zdobienia nadal są modne, a odrobina luksusu przyda się na pewno każdej z nas. Na jakie elementy garderoby warto stawiać?

swetry z perełkami
Buty i ubrania z perełkami – sklep ebutik.pl

Одяг з перлами

В осінньо-зимовий сезон у вашій передбаннику варто мати светри з перлами. Теплий одяг відмінно підходить під час холодної аури, а незавершені прикраси підкреслюють їх дивовижний характер. Найбільше сподобався блідо-рожевий светр з перлами і візерунком тасьми. Намисто також є чудовою прикрасою жіночих толстовок. Ми можемо зробити ставку на класичні моделі простого крою або визначитися з фасадами, які поєднують в собі кілька трендів — наприклад, намиста і рюші або написи. Перли добре підкреслить сукні і зробить її необхідною для укладання нам не знадобиться ніяка ювелірні вироби. З мерехтливим декором, елегантними сорочками або тюлем спідниці. Класична біла сорочка з перлами буде працювати як одяг для роботи, а повітряна спідниця червоного кольору відмінно підійде для побачення або вечірки. На чому ще одяг з перлами варто робити ставки? Такі прикраси також зарекомендували себе простими, рівномірними елементами гардероба, наприклад, бавовняними блузами. Перли зробити одяг дійсно незвично, і в той же час далі вона дуже універсальна. Для осінньо-зимового сезону зимові аксесуари з перлами також непоганий вибір. Шапки, димоходи, шарфи або рукавички з перлами скрасять наш образ і додадуть нам шику.

Взуття з перлами

Якщо ви хочете припустити туфлі з перлами пізніше цього року варто поспішати купити ідеальну пару. Дуже скоро настануть воістину холодні дні, і спортивне взуття вони, безумовно, зійдуть у місті. Влітку ми могли б піти краще з нашим взуттям. Які моделі можна носити восени? Хороший вибір туфлі з перлами в спортивному стилі. Чудово представлені шкіряні кросівки з перлами і квітковими мотивами. Також можна зробити ставку на однорідні моделі з модної замші. Відмінним вибором є також мокасини з перлами. Для особливих випадків рекомендуємо по черзі шпильки з декоративною перлиною на п’яті.

Перли також можна носити в класичному варіанті, тобто в якості предметів прикрас. У пропозиції магазину ebutik.pl ви знайдете сережки перли і перловими браслетами.