Білі штани — які моделі вибрати і з чим їх поєднувати?

Білі штани — які моделі вибрати і з чим їх поєднувати?

Влітку ми хотіли б носити білий одяг, в тому числі білі штани. Сьогодні ми хочемо розповісти вам, які моделі наймодніші і з чим їх поєднувати, щоб добре виглядати. Ми розповідаємо вам, з чим носити штани і у нас є готова укладання для вас для різних випадків.

Які штани вибрати?

Білі штани є дуже універсальним елементом гардероба, і ми впевнені, що ви з легкістю будете створювати укладку з ними кожен день, на роботу і на вечір. Звичайно, ви можете вибрати класичні моделі без прикрас, але сьогодні ми хочемо обговорити для вас також фасади з прикрасами. Магазин ебутік.pl пропонує безліч цікавих моделей. Ви знайдете там брюки відповідний крій з декоративними бантами на задній частині ноги, асиметричні ніжки (довші на спині) або моделі з декоративними повзунками. Цікаво виглядають вони підтягнуті, білі штани з великими кишенями як в міліції. Спочатку вони також представляють себе брюки палаццо з сильно розширеними ногами. Вам подобаються вільні моделі? Ставка на широкий брюки з лампами в спортивному стилі або спортивний костюм моделі з шпильками і нанесенням на коліна. Крім матеріалу штанів, варто вибрати ще й білі джинси. За своїм смаком у нас є моделі з дірками на колін, мода з тертям і перлами, а білі джинси z perełkami przy kieszeniach i na górnych częściach nogawek.

białe spodnie stylizacje
Białe spodnie stylizacje – sklep ebutik.pl

З чим носити білі штани?

Ви дійсно можете носити їх з чим завгодно. Білий поруч з чорним є найбільш універсальним кольором, який відмінно виглядає в поєднанні з іншими відтінками. брюки в білому кольорі буде чудово виглядати з одягом пастельних відтінків — ви створите тонкий вигляд. Варто також зробити ставку на білий total look, де весь одяг і аксесуари білі — ми рекомендуємо це на літо. Білі штани також відмінно виглядатимуть з елементами гардероба в абсолютно контрастному відтінку — чорному, червоному або темно-синьому. У свою чергу, поєднання декількох змінних кольорів додасть нам вигляд моряків або французького стилю. Утилівки з різними відтінками сірого і/або світло-рожевого зроблять набори в скандинавський стиль.

Укладання білих штанів

Перший набір відмінно підійде для роботи. Робимо ставку на білі штани з приталеним вирізом, без зайвих прикрас. Ми звикли робити їм білу і чорну сорочку в смужку з краваткою на лінії декольте. Така моряка укладання узгоджується з літніми тенденціями і в той же час відповідає вимогам дрес-коду. Для комплекту варто вибирати сонцезахисні окуляри (для дороги на роботу), чорні шпильки і місткий гаманець. Друга укладання розрахована на кожен день, її можна носити для покупок, прогулянок або кави з подругою. Цього разу ми об’єднали брюки в футболці з кумедним написом. Чорно-білий набір має сірі елементи, однак, варто ввести ще один колір. Одягаємо яскраві троянди, зроблені під набір мокасини і сумку невеликих розмірів. Хорошим доповненням є годинник. Для вечірки або побачення ми рекомендуємо білі джинси з мерехтливими перлами і синім верхом з мереживною обробкою. Набір варто підкреслити золотим годинником і сумкою клатча одного кольору. Якщо ви йдете на зустріч в день, ви також можете надіти сонцезахисні окуляри.