Білі сорочки 3 способами: укладання

Білі сорочки 3 способами: укладання

Білі сорочки вважаються класикою в жіночому гардеробі. З ними можна створити дійсно багато успішних комплектів. Сьогодні ми радимо вам на які моделі варто робити ставки і з чим варто носити. Відкрийте для себе цікаві укладання — білі сорочки 3 способами.

Які моделі варто вибрати?

Кожен з нас повинен мати в своїй шафі класичні білі сорочки з простим вирізом. Кращими вважаються моделі з довгими рукавами і коміром, сорочки також може мати нагрудну кишеню. Що стосується розрізу, жіночі сорочки може мати краватку на лінії декольте або іспанське декольте. Цікаво виглядають моделі з сильно розширеними рукавами. Варто також звернути увагу на довжину одягу. Класичні моделі доходять до лінії стегон. Магазин ебутік.pl є у продажу короткі кроп топові моделі і розширені розрізи виглядають майже як туніка. Жіночі сорочки можна прикрасити мереживними вставками або ажурними вирізами. Хороший вибір – моделі з бантами, кольороконтрастним кантом або мерехтливими перлами. Ефектно представлені моделі з кольоровою вишивкою — квітковими, етнічними або фламінго. У цьому році наймоднішими прикрасами вважаються модні оборки. Такі прикраси можуть бути внизу одягу, спереду і на рукавах. Варто також зробити ставку на білі сорочки у шаблони. Чудово підійдуть смужки моряків, тонкі геометричні візерунки або квіткові мотиви. Оригінальний вигляд сорочки у птахів або кішок.

białe koszule na 3 sposoby
Białe koszule na 3 sposoby – sklep ebutik.pl

З чим носити білі сорочки?

Жіночі сорочки з класичним кроєм в універсальному білому кольорі можна поєднувати з дійсно багатьма елементами гардероба. Біла сорочка буде красиво поєднуватися з матеріальними брюками, джинсами, а влітку ще й з шортами. Вона також підходить до різноманітних спідниць і суконь. Білі сорочки ми можемо носити традиційно, як розмітку (коли ми не застібаємо гудзики) або як обрізка верху (не застібаємо 3 гудзики знизу і зав’язуємо кінці сорочки).

Білі сорочки в 3 способи

Почнемо з набору, ідеально підходить для роботи. Ми вибрали класичну, здавалося б, білу сорочку простого крою, але зверніть увагу на ювелірну прикрасу на комірі. Біла сорочка буде відмінно виглядати в поєднанні з модними сигаретними брюками з білим і кобальтовим ремінцем на бік. Робочий комплект буде добре виглядати з чорними шпильками, місткою сумочкою і годинником. Ви збираєтеся на сімейне свято, як хрестини або причастя? Біла сорочка це джек-пот постріл. У другому наборі надягаємо сорочку з коміром, прикрашеною квітковою вишивкою і яскраво-рожевою спідницею. Весь прекрасно доповнять сірі шпильки і сумка-клатч і срібний годинник. Часто забувають про те, що білі сорочки є відмінним одягом також на щоденній основі, а не тільки для роботи або особливих випадків. Включено білі сорочки в 3 способи не могли закінчитися укладання з джинсами. Рекомендуємо вам повсякденний комплект з силуетом облягаючі джинси з натиранням і зубчастими ногами і білою сорочкою з опущеною лінією плечей, краваткою на кінці рукавів і перлів. Укладання буде мати гарний вигляд з маленькою сумочкою на ланцюжку і лордами з різнокольоровими аплікаціями.