Білі жіночі джинси – коли можна їх носити та з чим поєднувати?

Білі жіночі джинси – коли можна їх носити та з чим поєднувати?

Любов жінок до джинсів важко переоцінити. Ми не уявляємо свого життя без них! Але іноді хочеться створити щось цікаве та грандіозне. Білі жіночі джинси – ось саме те, що Вам потрібно! Така річ вражає своєю витонченістю та демократичністю. Звісно білі джинси не можуть похвалитись своєю практичністю. Проте ми переконані: така річ точно повинна бути у кожному гардеробі! Але ця розкішна річ передбачає дотримання певних стилістичних правил. Наша команда із задоволенням поділиться разом із Вами секретами для вдалого вибору. Отож, почнемо!

Якісні білі жіночі джинси: як вибрати

Щоб по-справжньому оцінити універсальність цієї річчі, Вам необхідно вибрати правильну модель. У Вас є небажаний об’єм у стегнах? Тоді Вам краще звернути увагу на моделі прямого крою з завищеною талією. Справжнє табу для Вас – білі жіночі джинси-бойфренди. Адже у таких джинсах Ваші бедра стануть ще більш об’ємними. Просто поєднуйте прямі джинси з тунікою або подовженою блузкою. Такий стилістичний прийом допоможе Вам візуально скорегувати пропорції тіла та зробити їх більш правильними. Білі жіночі джинси-скінні можуть дозволити собі лише стрункі дівчата з довгими ногами. Також для довгоногих красунь підійдуть розкльошені джинси. Вони вдало підкреслюють довжину ніг та створять ефектний образ. Невисоким жінкам краще уникати моделі зі складками на щиколотках. Адже у таких джинсах Ви виглядатимете більш низькою. Ви прихильниця широких моделей джинсів? Сміливо носіть їх! Тільки стежте за посадкою на стегнах. Вона повинна бути ідеальною. А так, то широкі моделі личать фактично кожному типу фігури.

Як вибрати свою ідеальну модель?

Щоб бути впевненою у своєму неперевершеному образі, варто підібрати правильний одяг. Що це означає? Речі повинні ідеально сидіти на Вас та підкреслювати всі переваги Вашої фігури. З білими джинсами варто бути максимально обережною. Білий колір обирають успішні та впевнені в собі жінки. Ви одна з них? Тоді ця річ точно для Вас! Не завжди варто слідувати модним трендам. Оскільки реальне життя відрізняється від сурових модельних реалій. І жіночі форми зазвичай далекі від модельних параметрів. Тому варто навчитись критично оцінювати свої зовнішні дані. Актуальними в цьому році будуть наступні моделі:

  • прямі білі жіночі джинси
  • бойфренди
  • балони
  • прямі з підворотами
  • mom-jeans

Цього року дизайнери роблять акцент на стегна та талію. Висока посадка знову у тренді! Цікавим рішенням буде вибрати модель наполовину облягаючу і наполовину розкльошену. Також один з трендів цього року – рвані края на джинсах.

Як носити білі жіночі джинси?

Головна перевага білих речей в тому, що вони завжди додають образу правильну нотку урочистості. Ошатний та елегантний образ – це про білий колір. А ще його беззаперечна універсальність не може не закохувати у себе з першого погляду. Проте варто навчитись правильно поєднувати між собою кольори. Зараз ми разом із Вами розглянемо найвдаліші поєднання:

  • з чорним верхом

Просте та ефектне поєднання. Найуніверсальніший варіант на будь-які випадки життя. Чорний топ або блуза ідеально підходять для довершення образу.

  • з білим верхом

Влітку таке поєднання – це найкращий варіант. Тут ми рекомендуємо Вам спробувати поекспериментувати з кольоровим взуттям та аксесуарами. В такому образі важливо задати правильний кольоровий акцент.

Білі завужені жіночі джинси з асортименту магазину https://ebutik.com.ua
Модні джинси в білому кольорі здатні прикрасити будь-яку жінку! Найкращі моделі доступні в https://ebutik.com.ua!
  • верх у смужку

Вишукані білі жіночі джинси чудово поєднуються з верхом у чорно-білу смужку. Такий базовий образ виглядатиме чудово за будь-яких обставин.

  • джинсова сорочка

Денім – чудесний союзник для створення ідеального образу. Джинсова сорочка відмінно довершить образ з білими джинсами. Тут також можна цікаво поекспериментувати з взуттям та аксесуарами.

Верхній одяг та стильні білі жіночі джинси

Білий колір – це не лише про літній та весняний сезон. Дозвольте собі виглядати неперевершено цілий рік! Осінь та зима – це ж не завжди історія про проливні дощі та невпинні снігопади. Осінь може нас потішити бабиним літом. А зима може бути спокійною та красивою. Завдяки білому кольору Ви здатні виділитись з натовпу! Зручні білі жіночі джинси допоможуть Вам виділитись серед сірої маси. Адже в “брудний” сезон більшість людей надають перевагу звичайним базовим темним відтінкам. Білі джинси легко поєднуються з будь-яким верхнім одягом. Пальто у бежевих відтінках або тренч ідеально доповнять образ з джинсами. І навіть шкіряні косухи круто впишуться у образ. В такому випадку варто створювати образ на основі джинсів із завищеною талією. Також варто бути обережним із взуттям. закрите чорне взуття буде візуально робити Ваші ноги коротшими. Для моделі скінні краще одягати об’ємну куртку чи бомбер. Ви плануєте створювати образ з джинсами-кльош? Приталений верхній одяг якнайкраще доповнить Ваш стильний осінній чи зимовий лук.

Настав час для шопінгу!

Ви вважаєте себе справжнім шопоголіком? Але Ви не бажаєте витрачати свій час на довгі та безглузді черги у торгових центрах? Вихід є! Онлайн-шопінг – ось Ваше спасіння! Інтернет-магазин https://ebutik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Мода повинна бути доступною. Дешеві білі жіночі джинси з https://ebutik.com.ua здивують Вас своєю якістю!  Приємним бонусом буде те, що у нас Ви зможете придбати усе для створення повноцінного неперевершеного образу! Тому обов’язково перегляньте наші каталоги зі стильними жіночими боді. Будьте неперевершені щодня! Дозвольте собі більше вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

 

Читай також: БІЛА СУКНЯ МАКСІ НА ЛІТО – ЯК ЇЇ СТИЛІЗУВАТИ?

Тебе також може зацікавити: СУЦІЛЬНИЙ КУПАЛЬНИК – ЩО ОБРАТИ ТА ЯКІ ІСНУЮТЬ ВИДИ